Sporcular Haberleri

Sporcular Haberleri

Karamürsel'den Satrançta Büyük Başarı!

Yalova'da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Elo Satranç Turnuvası'nda ilçemiz sporcuları büyük bir başarıya imza attı.

Karamürselli Sporculardan Büyük Başarı

Pirge Sambo Akademi kurulduğu günden bu yana Karamürsel ilçesine büyük başarılar getirmeye devam ediyor. Pirge Sambo Akademi eğitmeni Altay Pirge, Türkiye Jiu Jitsu turnuvasının İstanbul'da düzenlendiğini belirtti.

Karamürsel'de Bir İlk: Bölgesel Triatlon Ligi Müsabakaları Başlıyor

Karamürsel, ilk kez Bölgesel Triatlon Ligi müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Türkiye Triatlon Federasyonu ve Karamürsel Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek olan 3. Bölge 2. Etap Yarışı, 9 Haziran 2024 tarihinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı'nda start alacak.

Karamürsel Sporcuları Yüzme Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Etti

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Okul Sporları Minikler (A-B) Yüzme İl Birinciliği müsabakalarında büyük başarı gösteren Karamürsel sporcularını tebrik etti.

Ahmet Çalık'tan spora ve sporcuya tam destek

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, sporun ve sporcuların yanında durmayı sadece lafta değil, icraatta da göstermeye devam ediyor. Son olarak, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etap Manavgat Yağlı Güreşleri'nde Küçük Orta Büyük Boy 1.'si olan pehlivanımız Sinan Yıldız'ı başarılarından dolayı yürekten tebrik ettiğini belirtti. 

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Alkışlar İsa Gündağ ve sporcularına

Tekvando Antrenörü İsa Gündağ ise çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve genç sporcuların azimle ve disiplinle antrenmanlara devam ettiğini vurguladı. Kulüp olarak genç sporcuların büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve ailelerin desteğinin de önemli olduğunu ifade etti.

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

Karamürsel'in altın çocukları büyük bir başarıya imza attı

Karamürselli yüzücüler madalyalarla döndü Kocaeli Haber – Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Sporcuları, Edirne ve Kırklareli’nde gerçekleşen Analig Anadolu Yıldızları Ligi yarışlarında madalyalarla döndü .

Vedat Yılmaz, Karamürselli sporculara destek olmaya devam ediyor

Karamürselli iş adamı Vedat Yılmaz, geçtiğimiz gün büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 3.sü olmayı başaran Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan'a hediye

Karamürsel Stadına Büyükşehir damgası

Sporcuların daha sağlıklı ve modern ortamlarda müsabakalarını yapabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi kolları sıvadı.

Karamürsel'den Dumlupınar Çıkarması

Karamürselli Genç sporcular Dumlupınar'da.

Karamürsel İdmanyurdu Sporcuları Başarılara Doymuyor

Karamürsel'in gözde spor kulübü Karamürsel İdmanyurdu bu sezonda genç futbolcularını popüler takımlara transfer etti.

Karamürsel Taekwondo Şampiyonluklarla Dönüyor

Çanakkale’de düzenlenen Taekwaondo müsabakalarında İlçemizi temsil eden sporcularımız büyük başarılar kazandı.

Karamürsel 41 Spor Kulübü İftar Programı

Karamürsel 41 Spor Kulübü Taekwondocu sporcular ve Aileler Karamürsel Atatürk Spor Salonu’nda iftarda bir araya geldi.

Özel Kardeşlik Spor Kulübün'den Başkan'a Ziyaret

Özel Atletizm Bölge Şampiyonası’nda 4 sporcuyla 4 madalya alan Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü sporcuları Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

10 Numara Futbol okulu sporcuları çanakkale şehitlerini andı

Karamürsel idman yurdu 10 Numara Futbol Okulu sporcuları Çanakkale şehitlerini andı. Antrenör Şafak Şahin; 

YELKEN KULÜBÜ 2015 YILI BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

KARAMÜRSEL YELKEN KULÜBÜ 2015 YILI BAŞARI ÖDÜLLERİNİ VERDİ Karamürsel Yelken Kulübü 2015 Yılı Basari Ödülleri Sporcular veliler ve Yönetimin katılımı ile Yelken Kafe'de düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Bu yıl içerisinde kulübün adına katildiklari yarislarda elde ettikleri derecelere göre değerlendirilen sıralamada ilk 5 sporcusuna Basari Plaketi verilerek başarılarının devamı dilendi. Velilerin ve sporcularımızın katilimi ile sıcak bir ortamda gecen ödül töreni iyi dileklerin sunulması ile sona erdi.

Kıvançspor Kulübü'nde 2.dönem tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Büyük heyacan yaşayan öğrenciler Atatürk Spor Salonu’ndaki imtihanda başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etti. Antrenör İsa Gündağ müsabakalar nedeniyle son zamanlarda sporcularla yeteri kadar ilgilenemediklerini, ancak buna rağmen imtihanın oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Gündağ kuşak atlayan sporcularına başarılar diledi ve tebrik etti.

Karamürsel'de Türkiye Taekwondo Federasyonu Kuşak İmtihanı Yapıldı

Türkiye Taekwondo Federasyonu Kuşak İmtihanı Karamürsel Belediyesi ev sahipliğinde Belediye Spor Salonunda yapıldı. 60 sporcunun katıldığı imtihana ailelerde büyük ilgi gösterdi. Karamürsel Belediyesi Taekwondo Antrenörü Mehmet Ali İlhan eğitimlere 120 sporcunun katıldığını belirterek “Çalışmalarımızda bu sporda ilerlemek isteyen sporcularımızı eğitimlerimize davet ediyoruz. Katıldığımız müsabakalarda Karamürsel’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Eğitimlerimizde ki temel amaç çocuklarımızın Atatürk’ün dediği gibi ahlaklı, zeki ve çevik olmasıdır” dedi. Antrenör Mehmet Ali İlhan ayrıca kendilerine spor yapma imkanı sağladığı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.

Karamürsel'deki Sporcuların Sağlıkçısı Yakup Büyükbingöl

Karamürsel'de yapılan tüm spor dallarına yaklaşık 7 yıldır hizmet veren Yakup Büyükbingöl yaz-kış durmaksızın görevinin başında aralıksız şekilde çalışmalarıyla herkesin taktirini topluyor. Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri haline gelen amatör sporcuların oynadıkları oyunlarda sakatlanması sırasında yaşanıyor. Ama Karamürsel’de 7 yıldır yaz-kış demeden futbol maçlarına kapalı spor salonuna ve de halı sahada yapılan turnuvalara sağlıkçı olarak giden Karamürsel Sağlık Grup Başkanlığın sağlıkçı memuru Yakup Büyükbingöl herkesin taktirini alıyor.

Power fitnes 2. Salonunu Hizmete Açtı

Karamürsel’de Fitnes denilince ilk akla gelen isim olan Power fitness işletmecisi Hakan Yılmaz Karamürsel’e çok güzel ve büyük bir salon daha kazandırdı. Karamürsel’de fitnes ile tanıştıran ve işini çok iyi yapan Hakan Yılmaz artık salonuna gelen üyelerinin yoğunluğu ve salona her gün gelmek istemeleri üzerine Karamürsel’e ve Üyelerine Haftanın 7 günü sabah 07:00 ile gece 24:00 saatleri arasında hizmet veren sadece bay sporcuların gelebileceği çok büyük ve kapsamlı Karamürsel Merkezi Cumhuriyet caddesinde çok nezih bir salon daha açtı. Yaklaşık on yıl önce açtığı gene cumhuriyet caddesi Karamürsel noteri üzerinde bulunan ilk yerini haftanın her günü bayanların formlarının tuta bilmesi için bayanlara tahsis etti. Böylelikle hem bay hem bayan müşterilerine doyasıya spor yapma keyfini yaşattı.

Yelken Yarışlarında Karamürsel Yelken Kulübü farklılığını yine ortaya koydu;

Yarışlara, Bayramoğlu Yelken Kulübü, Çayırova Şişecam Yelken Spor Kulübü, Karamürsel Yelken Kulübü, Deniz Eğitim Komutanlığı - Deniz Gücü Yelken Takımı, İzmit Yelken Kulübü, Körfez Yarımca Yelken Kulübü sporcuları katıldı. İki gün süren yarışlarda yelkenciler zorlu hava şartlarında mücadele ederek, yarışları tamamladılar.

AHMET TAŞÇI BU SENE REKORU KIRACAĞIM

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde 9 defa altın kemer kazanan Ahmet Taşçı, Osmanlı döneminin başpehlivanlarından Kel Aliço’nun rekorunu kırmayı hedefliyor. Yağlı güreşin yaşayan efsanesi bu sene Edirne Sarayiçi’de 654’ü yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ninde iddialı olduğunu açıkladı.. Ünlü güreşçi, Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreş Takımı’nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in daveti üzerine Manavgat’a gelen Taşçı, belediyenin yağlı pehlivan sporcularıyla birlikte kıspet giyerek yeşil çayırda peşrev çekti. Ahmet Taşçı, belediyenin yağlı güreş antrenmanı yaptığı çayırda Kırkpınar’da Antalya’ya 2 defa altın kemer getiren Mehmet Yeşil Yeşil ile birlikte güreş tuttu. Ahmet Taşçı ile Mehmet Yeşil Yeşil’in güreş tutmasına Manavgatlı yağlı güreş severleri alkışlarla destek verdi.

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64 Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmedi Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmediBölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol takımı kendi evinde Artvin Belediye basketbol takımını son dakikalarda attıkları üçlük basketlerle sahadan 70-64 skorla galip ayrıldı

Kıvanç Spor İl Seçmelerine Katıldı

İl takımı seçmesi anlamına da gelen şampiyonada Kıvançspor’dan 11’i ikinci olurken, 5 kişi ilimizi Kütahya’da temsil etmeyle hak kazandı. Antrenör İsa Gündağ, “Sporcularımız günden güne gelişiyor. Grupları geçip, ilimizi ve okullarını en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi. Gündağ ayrıca, emeği geçen öğretmenler Karamürsel Nazmi Oğuz Okulu Müdür Yadımcısı Orhan Karadoğan, Beden Öğretmeni Şafak Şahin, 4 Temmuz Sehit Hüseyin Güldal Okulu Beden Oğretmeni Mustan Koç, Karamürsel Kız Meslek Lisesi Beden Öğretmeni Gülbeyaz Oruç’a teşekkür etti.

Kıvançspor Seçmelere Katıldı

Karamürsel Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 11 kişi ikinci olurken 5 kişi şampiyon olarak Kütahya'da yıldızlar Manisa'da Gençlerin yapılacağı grup maçlarına gitmeye hak kazandılar. Antrenörleri İsa Gündağ günden güne sporcularımız gelişiyor grupları geçip sporcularımız en iyi şekilde okullarını temsil edeceklerdir.

Yelken Kulübü Başkanı Toksoy güven tazeledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesinin desteğiyle ilçeye tesisler kazandırıldığını vurgulayan Toksoy, "Bu gururu hep birlikte yaşamanın vermiş olduğu mutluluk, 2009 yılından itibaren sporcularımızın almış olduğu başarılı sonuçlarla artarak devam etmektedir" dedi.

Buz gibi salonu skor ısıttı: 76-44

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki tek temsilcimiz Karamürsel Gençlikspor evinde oynadığı Lüleburgaz Akademi maçını genç sporcularla oynadı. Temsilcimiz müsabakayı 76-44 kazandı.