Tablet Haberleri

Tablet Haberleri

Karamürsel Turizm derneği çok sayıda tablet dağıttı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz, uzaktan eğitimde bilgisayar sıkıntısı yaşayan öğrenciler için hayırseverler tarafından hediye edilen 90 tablet bilgisayar dağıtıldığını bildirdi.

Millieğitim tablet dağıtımına başladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Tablet dağıtımları bu hafta başlıyor Eğitimde kullanılan tabletlerin bu hafta dağıtılmaya başlanacağı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklandı.

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Mehmet Akdeniz yine gönüllere dokundu

Karamürsel’de hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile her geçen gün büyüyen Mehmet Akdeniz yine Kocaeli gündeminde.

6. sınıflara dağıtacağı tablet bilgisayarlar için ilahe düzenlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu dönem de 6. sınıf öğrencilerini bilgisayarlarıyla kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencilerin eğitimine büyük