Takım Haberleri

Takım Haberleri

Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Demirer'in Açıklamaları

Tarihi Karamürsel ilçemizin bir evladı olan Merih Demiral, milli takım forması giydiği günden beri ülkemizin gururu haline gelmiştir. Milli ve manevi değerlerine, tarihi bağlarına sıkı sıkıya bağlı, ahlaklı ve centilmen bir sporcu olarak tanıdığımız ve sevdiğimiz Merih, ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin bir değeri olarak görülmektedir.

Ahmet Çalık'tan Karamürsel'in Evladı Merih Demiral'a Tebrik

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile karşılaştığı son 16 turu maçında çeyrek finale yükseldi. Maçta 2 gol atarak tarih yazan Karamürselli Merih Demiral, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından tebrik edildi.

Karamürsel'de Maç Coşkusu: Yüzlerce Kişi Tek Yürek Oldu

A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile oynadığı maçı Karamürsel'de binlerce kişi dev ekranda izledi. Taraftarlar, milli takımın golleriyle büyük sevinç yaşadı.

Milli Takımın Yanında Hep Birlikte!

Karamürsel Belediyesi Tüm İlçe Halkını Davet Etti: Milli Takımın Yanında Hep Birlikte!

Karamürsel’in Geleceği Emin Ellerde

Karamürsel Açı Spor Kulübü, voleybol, basketbol ve taekwondo branşlarında faaliyet göstermektedir. 2019 yılında kurulan kulüp, kısa bir süre sonra pandemi nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.

Karamürsel'in kızları destan yazıyor

Karamürsel Belediye Spor Antrenörü Metin Demirkıran, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Lig 2023-2024 sezonunda 8 takım arasında 5'inci sırada yer aldıkları ilk sezonlarını değerlendirdi. Antrenör Metin Demirkıran, çalışmaların başlangıcından bu yana yaşanan süreci ve hedeflerini paylaştı.

Karamürselbey'in yiğitlerine nazar değdi

Karamürsel'in Altın Çocuklarına Nazar Değdi: Bursa'daki Basketbol Maçında Büyük Talihsizlik

26 maç ceza nedir Allah Aşkına!

Karamürsel'in başarılı takımlarından Kızderbent Spor'un aldığı ceza bu kadarında pes doğrusu dedirtti!

Açılın KARAMÜRSELBEY geliyor

Karamürselbey Basketbol Takımı, cumartesi günü Orhangazi Gençlik Spor ile bir basketbol maçı oynadı. Maç, Karamürsel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti ve Karamürselbey Spor Kulübü, Orhangazi Gençlik Spor Kulübü'nü 84-66 yendi.

Karamürsel'in dünya yıldızı ameliyat oldu

Karamürselli dünya yıldızı ameliyat oldu. Milli futbolcu Merih Demiral, sağ diz menisküsünden ameliyat oldu.  

Karamürsel'in efsane kaptanı Mustafa Kara hayatını kaybetti

Karamürsel Spor Futbol takımının efsane kaptanlarından Mustafa Kara hayatını kaybetti  

Karamürsel Barbaros Basketbol gümbür gümbür

Karamürsel Barbaros Spor Basketbol Takımı, İzmit Kolejliler takımını 61-43 mağlup etti.

Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Nisa Erdoğan rüzgarı

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası, Erzurum'da sona erdi.

Karamürsel'den Fenerbahçeye bir yıldız daha gitti

Karamürsel Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yer alan voleybol takımının oyuncusu Seyit Hasan Bayhoca, Fenerbahçe voleybol takımına transfer oldu.

Merih Demiral dedesini kaybetti!

Milli Takımın yıldız stoperi Karamürsel'in gururu Merih Demiral’ın dedesi Hüseyin Kılıç vefat etti.

Merih Demiral için dev transfer gerçekleşiyor mu?

Karamürsel'in parlayan yıldırı Merih Demiral, Türkiye Milli Takımı'nın yıldızı, Serie A devi Inter'e transfer olmak üzere... Dev transfer, bu sezon gerçekleşecek gibi görünüyor.  

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarı yakaladılar

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi adından söz ettirdi. Karamürsel Amiral İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Öykü Bahar, İsmail İvgin, Elif Aykan, Duru Ayok, Ömer Hüseyin Kılıçarslan ve Azra Öztürk'ten oluşan takımı

BİRİNCİLER KARAMÜRSELDEN ÇIKTI

Karamürsel'im gençleri birinciliği kimseye bırakmadı.Kocaeli'de düzenlenen Küçük Kız-Küçük Erkek Masa tenisi turnuvasında Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu küçük kız takımı Kocaeli 1.si,  küçük erkek masa tenisi takımı Kocaeli 2.si oldu.

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

Bosna Hersek'te Kocaeli rüzgarı esti

Avrupa şampiyonasında milli takım kürsünün zirvesinde yer aldı   Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası'nda Kocaeli

Karamürsel’de kulaçlar milli takım için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı’nda yaklaşık 500 sporcu katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Açık Su Yüzme Yarışları ile TYF Açık Su Yüzme Milli Takım Seçmeleri Ve Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Karamürsel bir yıldız futbolcu daha çıkardı

Kocaelispor U17 Takımının yetenekli futbolcusu Karamürselli Olcan Gökdemir Kocaelispor ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarılara imza atıyor

İlçemizin gururu Kocaeli temsilcisi Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig’e yükselme maçlarında temsil eden Karamürsel İdman Yurdu Erkek Voleybol Takımı çok büyük bir başarıya imza atarak

Güreşi ve güreşçiyi yücelten başkan, Metin Oral

Altınova belediye başkanı Metin Oral, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Reklam afişlerinde boy göstermektense, sürekli olarak güreşçiler ile yakından ilgilenerek spora ve sporcuya destek oluyor. Özellikle Karamürsel'den bir çok güreşçiye yıllardır destek veren Metin Oral güreş camiasında yüreklere dokunuyor.

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

Karamürsel'in çocuğu Merih Demiral, KİY’i paraya boğacak

A Milli Futbol takımımızın Karamürselli yıldızı, Juventuslu futbolcu Merih Demiral, futbola başladığı Karamürsel İdman Yurdu’nu paraya boğacak.

Enes Dışpınar, Karamürsel’e veda etti

Sarı lacivertli formayı yıllardır terleten Karamürselspor’un başarılı furbolcusu Enes Dışpınar gelecek sezon takımda olmayacağını duyurdu.