Tanış Haberleri

Tanış Haberleri

Tanış siyaset tarihine adını altın harfler ile yazdırdı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimlerinden biri olan Orhan Tanış, parti ayrımı yapmadan herkesin takdirini kazanarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

6’ncı sınıfta Karamürsel’de örgüte sokuldu!

Daha6'ncı sınıftayken FETÖ ile tanışıp örgüte alındı. Çalıntı soru ve FETÖ’cü mülakat heyetinin desteği ile Askeri Deniz Lisesi’ne girdi.

Osman Gazi köprüsünden Gebze seferlerine indirim uygulansın

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir ve Orhan Tanış, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Gebze-Gölcük arasında sefer yapan Hat700 ulaşım ücretinde indirim talep etti.

ORHAN TANIŞ; KAFTANCIOĞLU’NUN SÖZLERİNİ ELEŞTİRDİ 

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun Atatürk ile ilgili sözlerine CHP’li Orhan Tanış da bir yorum getirdi Tanış, “Bu söylem Gazi Mustafa Kemal Paşa ile Atatürk'ü ayırmak demektir” dedi

KARAMÜRSEL’İN ABİSİ ORHAN TANIŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış Karamürsel’de çok büyük sıkıntıların gündeme getirilmesi ve çözülmesin de büyük bir pay sahibi olmaya yine devam ediyor.

Bu hat Kocaeli’nin iki yakasını birleştirecek 

Gölcük ve Karamürsel’de binlerce insanın her gün saatlerce çektiği eziyet Tahir Büyükakın ve Orhan Tanış önderliğinde son buldu.

Son dakika | Türkiye'de can kaybı 168 oldu

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanlığı: Son 24 saatte 1610 kişiye corona virüs tanısı konuldu, 37 kişi hayatını kaybetti

Karamürsel'in en büyük rezilliği yine gündeme geldi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin CHP'li Meclis üyesi Orhan Tanış sosyal medya sayfasından Karamürsellilere yine umut verdi.

Osmangazi köprüsünden seferler başlıyor

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Orhan Tanış, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi.

Orhan Tanış sordu, hayvan barınağı burayamı yapılmalıydı?

Karamürsel Belediyesi tarafından sahil bölgesine yapılacak olan hayvan barınağına, CHP’li meclis üyesi Orhan Tanış itiraz etti.

Karamürselli Merih Demiral golle tanıştı, Sassuolo galip geldi

Sassuolo, Seria A’nın 30. haftasında sahasında karşılaştığı Chievo’yu 4-0 mağlup ederken, milli Karamürselli futbolcu Merih Demiral iki gol attı.

Meclis Karamürsel Kent konut mağdurları ile kapandı

Karamürsel'de yüzlerce insanın mağdur olmasına neden olan Kent Konut ilçenin kanayan yaralarından olmaya devam ederken CHP meclis üyesi Orhan Tanış mağdurları yalnız bırakmadı

CHP Karamürsel Meclis Üyesi Adayları

Karamürsel'de siyaset aday listelerinin teslim edilmesiyle daha da ısınıyor.

Karamürsel halk otobüsünde, yaşlı amcadan türkü şöleni!

Karamürsel'de seyir halindeki halk otobüsünde 65-70 yaşlarındaki yaşlı bir vatandaş, söylediği türkülerle, yolcuları mest etti

4 yaşındaki çocuğa şarbon tanısı koyuldu!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen Çağrı P. (4) isimli bir çocuğa deri şarbonu tanısı koyuldu. Tahlil sonuçlarının 10 gün sonra çıkacağı öğrenildi.

Günahlarını CHP'ye Mal Edemezler

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli teşkilatları bu haberi sorgulamalı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP'li İmar Komisyonu Üyesi Orhan Tanış, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Karamürsel'in usta siyasetçisi Orhan Tanışbelgeler ile konuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın CHP’li meclis üyelerinin her şeye muhalefet ettiği, kentin yararına olan hiçbir şeyde yanlarında durmadığı ve eleştirdikleri konularda da çözüm önerisi sunmadığı yönündeki iddialarını;

İşte tam kadro Karamürsel İYİ Parti

İYİ Parti Karamürsel yönetimi, Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çektirdikten sonra Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'na tanışma ziyaretine gitti.

Askerdede Kullandık, Sivildede

Sayıları gittikçe artan uyuşturucu bağımlılarının acı hikayeleri var. 13 yaşında uyuşturucuyla tanışan B.G. arkadaşlarının 'bir kereden bir şey olmaz' yalanıyla zehre alıştığını anlattı.

CHP Karamürsel Belediye meclisine soru önergesi verdi

Kasım ayındaki Meclis toplantımızda Sayın Belediye Başkanımızın yapılması düşünülen yeni çarşı içi trafik düzenlemesi ile ilgili yapmış olduğu bilgilendirmeden

Kira Geliri Olanlar DİKKAT !

Ülkemizde “kira” kavramı ile tanışmayan insan yoktur. Ya kiracı ya da mülk sahibiyiz.

CHP İl Başkanı ve Yönetimi, Karamürsel İlçe Teşkilatıyla Tanıştı

CHP İl Başkanı ve Yönetimi, Karamürsel İlçe Teşkilatıyla Tanıştı Kocaeli CHP İl başkanlığına getirilen Cengiz Sarıbay ve yeni yönetim kurulu üyeleri Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde kahvaltılı tanışma programıyla bir araya geldi.

Hürriyet bu seferde Karamürselli köylülere sahip çıktı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, tarlalarına domuzların dadanmasına rağmen av yasağı nedeniyle mağdur olan Karamürsel çiftçinin yanındaydı CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel’deydi. Karamürsel ilçe Başkanı Şinasi Yazar ve Karamürsel Belediyesi Meclis üyeleri Orhan Tanış, Celal Yönet ile beraber ilçenin Yalakdere, Fulacık ve Çambidi Köyleri’nde vatandaşlarla buluşan Hürriyet onların sorunlarını dinledi. Hürriyet ayrıca geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Yalakdere Muhtarı Nail Çakır’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Domuz Gribi Bir Can Daha Aldı

Yalova’da ikamet eden ve geçtiğimiz ay içerisinde rahatsızlanarak Kocaeli Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 42 yaşındaki Banu Akar’a domuz gribi tanısı konuldu. Bir ay boyunca özel odada tedavi gören Akar’a domuz gribi tanısı nedeni ile tedavisi uygulandı. Geçen bir aylık süreç içerisinde karantinada tedavi gören hasta tedavilere olumlu yanıt verdi ve durumu kötüye gitti. Yapılan testlerinde domuz gribi virüsü negatif çıkan Akar için uygulanan karantina uygulaması kaldırıldı. Ancak Akar’ın akciğerlerinde kanama meydana geldi ve doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Banu Akar’ın cenazesi ailesine teslim edildi ve toprağa verilmek üzere Bilecik’te defnedilmek üzere defin işlemleri başlatıldı.

Karamürsel'deki Bir Otelde Eşcinsellik İddiası !

İddiaya göre Karamürsel’deki Yüksek Okul’dan mezun olan İstanbul’da ikamet eden H.T. (21) adlı şahıs Karamürsel’de okuduğu dönemde Karamürselli B.N.T. (37) adlı şahısla tanışıp arkadaş olurlar hafta sonu Karamürsel’de bir araya gelen iki arkadaş dolaşarak vakit geçirirler, akşam Karamürsel’de bir otelde oda tutan iki arkadaş otel odasında alkol almaya başlarlar ancak bir süre sonra iddiaya göre B.N.T birlikte olmaya teklif ettiği H.T. arasında çıkan kavga sonucunda her iki şahıs da hastanelik olurken şahıslar bir birlerinden şikayetçi olmadığı belirtilirken Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Power fitnes 2. Salonunu Hizmete Açtı

Karamürsel’de Fitnes denilince ilk akla gelen isim olan Power fitness işletmecisi Hakan Yılmaz Karamürsel’e çok güzel ve büyük bir salon daha kazandırdı. Karamürsel’de fitnes ile tanıştıran ve işini çok iyi yapan Hakan Yılmaz artık salonuna gelen üyelerinin yoğunluğu ve salona her gün gelmek istemeleri üzerine Karamürsel’e ve Üyelerine Haftanın 7 günü sabah 07:00 ile gece 24:00 saatleri arasında hizmet veren sadece bay sporcuların gelebileceği çok büyük ve kapsamlı Karamürsel Merkezi Cumhuriyet caddesinde çok nezih bir salon daha açtı. Yaklaşık on yıl önce açtığı gene cumhuriyet caddesi Karamürsel noteri üzerinde bulunan ilk yerini haftanın her günü bayanların formlarının tuta bilmesi için bayanlara tahsis etti. Böylelikle hem bay hem bayan müşterilerine doyasıya spor yapma keyfini yaşattı.

İSMAİL YILDIRIM HALKA HESAP VERECEK Mİ ?

İSMAİL YILDIRIM HALKA HESAP VERECEK Mİ ? CHP Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, Orhan Tanış, Orhan Demirer, Ali Kara, Ahmet Çalık Meral Karadeniz ve Celalettin Yönetten oluşan grup Karamürsel Belediyesi 2014 yılı denetim komisyonu raporu hakkında basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasında Karamürsel belediyesi hakkındaki iddialar 7 maddede belirtilirken, bu açıklamalara Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırımın cevabı merak konusu oldu.Binlerce insan İsmail Yıldırımın bu iddialar ile ilgili yapacağı basın açıklamasını dört gözle bekliyor.

İSMAİL YILDIRIM HAKKINDA İDDİALAR ÇOK BÜYÜK

CHP Karamürsel Belediye Meclis, Orhan Tanış, Orhan Demirer, Ali Kara, Ahmet Çalık Meral Karadeniz ve Celalettin Yönet’ten oluşan grup Karamürsel Belediyesi 2014 yılı denetim komisyonu raporu hakkında basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasında Karamürsel belediyesi hakkındaki iddialar 7 maddede belirtilirken, bu açıklamalara Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım’ın cevabı merak konusu oldu.

Ayhan Mutlu Karamürselde Projelerini Anlattı

7 Haziran’da yapılacak genel seçim öncesinde CHP’de 35 milletvekili aday adayı başvuruda bulunmuştu, aday listeleri ise 7 Nisan’da belli olacak. Listelerin açıklanacağı tarihe kadar aday adayların ilçe örgütleriyle tanışma toplantıları devam ediyor. Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Dr. Ayhan Mutlu, kendisini tanıttı ve milletvekili seçilmesi halinde yapacakları projelerini anlattı. Toplantıda yaptığı espriler, anlattığı fıkralar ve kendi yazdığı şiirlerle dikkat çeken Mutlu, alkış aldı. Mutlu’nun toplantıya katılacağını ilçedeki bazı hastaların da ziyarete katılması Mutlu’yu duygulandırdı.

Facebook Sapığının ifadesi kan dondurdu !

14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı lise öğrencisi 14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.