Taşocağı Haberleri

Taşocağı Haberleri

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Harun Yıldızlı’dan o taş ocağına tepki: Bu karar akıl dışıdır!  

Karamürsel Kızderbent Mahallesi sınırlarında açılacak taş ocağı için ÇED raporu olumlu kararı verildi. Karara tepki gösteren CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Yerel fikirleri dinlemeden, uzlaşı kültürünü hiçe sayarak alınan onay kararı akıl dışıdır” dedi. 

Kızderbent derneği imza kampanyası başlattı! Son 10 gün

Taş ocağı istemeyen Karamürsel Halkına bir fırsat daha doğdu.

Ahmet Çalık sessizliğini bozdu!

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan yardımcısı olan Karamürsel sevdalısı ve ilçenin köklü esnaflarından Ahmet Çalık yine sessizliğini bozdu.

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI 

Karamürsel Belediyesi 2020 Ekim Ayı Meclis toplantısı Pandemi’den Belediye Nikah salonunda bu gün gerçekleştirildi.

KARAMÜRSEL HALKI BU YÜZDEN CANLA,BAŞLA ÇIRPINIYOR

Karamürsel’de doğanın katledilmemesi için canla başla çırpınan vatandaşlar ve yaşanacak doğa ve çevre katliamına kılını kıpırdatmayan başta belediye başkanı İsmail Yıldırım ve Karamürsel’in önde gelenlerinin yapılacak doğa katliamlarına sessiz kalmasına kimse bir anlam veremiyor.

Doğa katliamı durdurulsun diye herkes seferber oldu

Karamürsel'in Kızderbent Mahallesi'nde yaşanan doğa katliamına dur demek için binlerce kişi canla başla mücadele ederken

KARAMÜRSEL’İN ABİSİ ORHAN TANIŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış Karamürsel’de çok büyük sıkıntıların gündeme getirilmesi ve çözülmesin de büyük bir pay sahibi olmaya yine devam ediyor.

Karamürsel'de İnsan hayatı ve doğa tehlike altında

Karamürsel’de insan hayatı ve doğa hiçe sayılıyor CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Tahsin Tarhan, Karamürsel’de incelemelerde bulundu.

Karamürsel için bir skandal karar daha

Karamürsel sınırları içerisinde doğanın tam ortasına kurulacak olan "RES" projesi için "ÇED" raporuna gerek yoktur denildikten sonra, bir kötü haberde yine doğanın tam ortasına açılacak olan taş ocağı için geldi