Tecrübe Haberleri

Tecrübe Haberleri

Karamürsel’in Koca Çınarı’na Anlamlı Ziyaret

Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulundu. Kaya, Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Çakmak ve Yusufhan Basar ile birlikte ilçenin en yaşlılarından biri olan 98 yaşındaki Cavidan Gökçe’yi evinde ziyaret etti.

MHP'nin Yeni İlçe Başkanı İçin Aday Belli Oluyor

Şu an öne çıkan en güçlü aday olarak Yaşar Gülfidan’ın ismi dikkat çekiyor. Yaşar Gülfidan’ın, geçmişteki başarılı çalışmaları ve tecrübesiyle Karamürsel MHP'nin yeni yapılanmasına liderlik edebileceği belirtiliyor.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

"Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!"

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

Japon teknosporu 'Hado' İstanbul'da

İsfanbul Tema Park, dünyaca ünlü Japon Artırılmış Gerçeklik (AR) oyunu Hado'ya ev sahipliği yapıyor. 22 - 29 Ekim tarihlerinde Tema Park'a giriş bileti alan misafirler, Hado'yu ücretsiz olarak tecrübe edebilecek. Tokyo merkezli dijital araştırma ve oyun tasarım merkezi

CAMİYİ BASAN KEDİ İMAMIN AKLINI ALDI

Kocaeli Karamürsel Ereğli Merkez Camiinde teravih namazı öncesi Kuran-ı kerim okuyan Ereğli Merkez Camii imam hatibi Fatih Mehmet Koca kafasına atlayan kediyi fark etmesi ile biranda ürktü. Yılların tecrübeli ismi Kuran-ı kerim okumaya devam ederken cami cemaati kaçak kediyi dışarı çıkarmaya çalıştı.

Ahmet Çalık’dan Yaşlılar Haftası Mesajı

Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, "Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın...

Karamürsel Eleman İlanı

Paşalar cağ kebap'ta çalışmak üzere tecrübeli bay veya bayan garsonlar alınacaktır. Müracat edecek kişilerin 20 ile 30 yaş aralığında olması gerekmektedir.

Karamürsel'de Kariyet Günleri “Tecrübe Konuşuyor”

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel MYO’da 23-24 Mart tarihleri arasında “Tecrübe Konuşuyor” başlıklı kariyer günleri etkinliği yapıldı.Kaynak: Karamürsel MYO'da “Tecrübe Konuşuyor” başlıklı kariyer günleri yapıldı

Güneydoğu Kocaelili Başkanlara Emanet

Güneydoğu Kocaelili başkanlara emanet edilecek. Belediyecilikteki tecrübelerini Güneydoğuda'da göstereck olan başkanlar ilerleyen günlerde yola çıkacakları

Bay ve Bayan Eleman Aranıyor

Kaytazdere Saralkent Plajı Kumsal Beach ve Restaurant'da çalıştırılmak üzere Bay ve Bayan tecrübeli takım arkadaşları aranmaktadır.

Çalışan Herkesi İlgilendiren HABER !

İşsizlikle mücadele kapsamında en önemli sorunlardan olan iş tecrübesi eksikliğini gidermek için uygulanan...

İsmail Yıldırım ak gençlerle buluştu

AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliğine katılan İsmail Yıldırım,Ben sizleri bana emanet olarak görüyorum dedi. AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliği kapsamında haftalık toplantılarında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AKP İlçe Başkanı Recep Demirel'i ağırladı. AKP Gençlik Kolları Üniversite Sorumlu Başkanı Bülent Bilgiç tarafından organize edilen etkinliğe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve üniversiteli gençler katıldı.

Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var

Adnan Öztürk: Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var KYÖD Spor'un tecrübeli voleybol antrenörü Adnan Öztürk, veteran takımı ile konuk oldukları Karamürsel'de çok iyi ağırlandıklarını ifade etti. Öztürk "Sevgili hocamız Ahmet San'ı ziyaret etmek ve çalıştırdığı takım Karamürsel İdmanyurdu ile maç yapmak için geldik. Ahmet hocam her zamanki nezaketi ile bizi çok iyi bir şekilde ağırladı. Çok etkili oyunculara sahip olan bir takımı var. Amatör branşlara ilgi duyan Karamürsel'in voleybolda şampiyon olabilecek bir takımı olduğunu düşünüyorum. Dostluk maçında bunu bize gösterdiler. Ahmet San hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Mehdi Taşdan , Cemil Yaman için adaylıktan çekildiğini duyurdu

TAŞDAN’DAN DESTEK SÖZÜ 7 Haziran sürecinde AKP’den aday adayı olan Ervan İnşaat’ın sahibi Mehdi Taşdan Cemil Şaman’ın kente fayda sağlayacak kapasiteye sahip olduğunu ifade etti. Vanlı olan, Doğu ve Güneydoğulular Derneği’nin kurucu başkanlığını da yapan Taşdan, “Cemil Bey, açıkçası kendini yetiştirmiş, siyasi tecrübeleri olan bir isim. Kendisinin milletvekilliğini hak ettiğini ve başarılı çalışmalara imza atacağına eminim bu yüzden adaylıktan çekiliyorum dedi.