Ticaret Haberleri

Ticaret Haberleri

Facebook Üzerinden Tabanca Satışı Endişesi!

Günümüzde silah edinmek, internetin sunduğu kolaylıklarla oldukça basitleşmiş durumda. Kocaeli genelinde yapılan asayiş uygulamalarında sıkça ruhsatsız silahların ele geçirilmesi, bu endişeyi artırıyor.

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Kocaeli Narkotik tarih yazdı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen "Narkogüç 45" operasyonu kapsamında, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik önemli bir adım atıldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karamürsel'e geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 26 Ocak Cuma günü Karamürsel'e ziyaret gerçekleştirecek.

ABD ve İngiliz savaş uçakları Yemen'e saldırısı düzenledi

ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Yemen'deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD ve İngiliz savaş uçakları gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

Karamürsel RES üssü yapıyorlar!520 milyon TL’ye yeni bir santral daha kurulacak!

Enerji firmalarının yeni gözdesi Karamürsel, irili ufaklı çok sayıda firma Karamürsel’de rüzgar elektrik santrali (RES) kurmak için sıraya girdi. Bunlara Daven Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. de eklendi. Firma RES kurması için çevre etki değerlendirme ÇED süreci başladı.  

Uyuşturucu tacirleri yeni yöntemler geliştiriyor

Karamürsel'de uyuşturucu satıcıları özellikle ev sahiplerinden günlük ve haftalık kiraladıkları evlerde uyuşturucu ticareti yapmaya başlamıştır. Emniyet ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürse de uyuşturucu tacirleri sürekli yeni yöntemler geliştiriyorlar.

Karamürsel'de dev gölet için 3.ihale

Devlet Su İşleri 1.Bölge Müdürlüğü bir kez daha açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve kararını verdi. İşte detaylar.  

Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

İlk tartışmaların 2020 yılında başladığı Ruzen Elektrik Üretim ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak olan Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı

Merhum Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı. Karamürsel'de uzun yıllardır çeşitli iş alanlarında ticaret yapan Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan kardeşlerin yakın zamanda, merhum olan babaları Ahmet Aslan'ın ismini yaşatmak için

Sahte fatura operasyonu 3 kişi yakalandı!

Karamürselli e-ticaret dolandırıcıları sahte faturaları ile yakalandı.

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Sevinç yeniden başkan seçildi

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, diğer ilçelerin oda başkanları ile üyeler katıldı.

Karamürsel Emniyet hükümlü şahsı yakaladı

Karamürsel'de uyuşturucu ticareti nedeni ile ceza alan şahıs yakalandı.

Türkiye'ye yetecek uyuşturucu yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, İzmit, Karamürsel, Gölcük ve Derince ilçelerinde toplam 4 farklı operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 1 kilo 960 gram sentetik kannabinoid, 121 kilo 36 gram metamfetamin

Uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

'Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama’ Suçundan 4 Yıl 2 Ay Hapis Cezası İle Aranan T.K. (29) İsimli Şahıs Karamürsel'de yakalandı

Kritik karar! Marketlerin açılış saati değişiyor!

Ticaret Bakanlığı'nın zincir marketlere yönelik hazırladığı taslakta pek çok meyvenin açıkta satışının sona ermesi ve bazı ürünler için satış yasağı ile birlikte açılış saatleri için sınırlama, ödemelerde 30 gün şartı,

Maskelerde tavan fiyat 1 lira olarak belirlendi

Satışların 8 Mayıs'ta İstanbul'da başlayacağını açıklayan Ticaret Bakanlığı, tavan fiyatın üzerindeki satışların fahiş fiyat olarak kabul edileceğini bildirdi.

Vatandaşın korkusunu fırsata çevirdi: Fiyatı 2 TL'den 120 TL'ye fırladı

Maskeye artan taleple birlikte uyanıklara yine gün doğdu. Sıradan maskeler sosyal medyadan ve e-ticaret sitelerinden "koronasavar, virüsü emiyor, korona için orijinal" gibi sloganlarla satılıyor.

Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı yine durdu!

Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı ihalesini alan Trans-Of Ulusal Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi işe başlamayacaklarını duyurdu.

Bu haber binlerce borçluyu ilgilendiriyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan binlerce esnafı ilgilendiren sicil affının tekrar gündeme getirileceğini söyledi.

İşte büyük ihalenin kazananı

Yapımı bir türlü bitirilemeyen Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı tamamlama inşaatı yapım ihalesi düzenledi.

Denizcilik Şenliği, kabotaj bayramını dolu dolu kutlayacak

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubes, 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı'nı, 'Denizcilik Şenliği' adı altında, renkli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

Koto yönetiminden Karamürsel ziyaretleri

Mobilya, Ağaç İşleri ve Ormancılık Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 5. Meslek Komitesi, Karamürsel'de üye ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Marketlere kötü haber geliyor! Sınırlama geliyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Marketler genelde kendi markalarıyla üretim yaptırıp satıyorlar. Buna bir sınırlama getirip, diğer üreticilerin de bu marketlerde yer almasını zorunlu kılacağız." dedi.

Karamürselli firmanın Konkordato talebi red edildi

Davacı YARDIMCI KARDEŞLER YUMURTA GIDA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından mahkememizde açılan Konkordato davası nedeniyle;

Kocaeli’de kaçak silah ticareti operasyonu: 11 gözaltı

Kocaeli’nde büyük operasyon, yasadışı silah ticareti yapan gruba yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah ve mermi ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı.

Yeni bir saadet zinciri vakası daha !

'Bilgisayarını açık tut, para kazan' vaadiyle lüks otellerde toplantılar yapıp Facebook üzerinden üye toplayan şirket, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının radarına girdi.

Tarihi Karamürsel sepetçisine bir ödül daha

Tarihi Karamürsel sepetçisi Ali Koygun bir ödül daha aldı. Kocaeli il Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, esnaflara,