Time Haberleri

Time Haberleri

Amiral ilkokulu pırıl pırıl eğitime hazır

Başlık: Karamürsel Amiral İlkokulu Yıkılan Bölüm Sonrası Hızla Toparlandı: Okul Yöneticilerinden Gece Gündüz Çalışma

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil edilecek

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandığa gitmeye hazırlanırken, yapılacak seçimlerin ertesi günü eğitime 1 gün ara verilmesine ve öğretmenlerin idari izinli sayılmasına karar verildi.    

Lastik fabrikası üretime ara veriyor!

Lastik fabrikası üretime ara veriyor! Goodyear, İzmit fabrikasında üretime ara verecek. Daha önce açıklana tarih öne çekildi.

Milli Eğitim Bakanı Özer'den son dakika açıklamalar

Milli Eğitim Bakanı Özer, merak edilen soruları yanıtladı. Özer, şu ana kadar 200'e yakın okulda ikili eğitime geçildiğini açıkladı. Özer, sınıflarda karantina süresi için Sağlık Bakanı'na sundukları öneriyi de anlattı.

Karamürsel'de bir okul tadilata girdiği için açılamıyacak

Karamürsel’de bir okul yapılacak tamirat çalışması edeniyle 6 Eylül’de kapılarını açamayacak. O okullardaki öğrenciler başka okulda eğitime başlayacak, veliler ise bu duruma çok öfkeli

Türkiye’nin en iyi özel okulu Karamürsel’den çıktı

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana eğitime yön veren Karamürsel Birey Koleji bu seferde, Türkiye sıralamasında birinci çıktı..

Okulda korona virüs süreci nasıl yönetilecek? Sınıfta pozitif öğrenci çıkarsa ?

Bu sabah itibarıyla korona virüs sürecinde önemli bir adım atıldı. Okullarda ilkokul 2, 3, 4 ile 8, lise hazırlık ve 12'nci sınıf öğrencilerinin yanı sıra özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler yüz yüze eğitime başladı.

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklayacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarın saat 11.00'de yüz yüze eğitime geçişin ayrıntılarını açıklayacak. Öte yandan Bakan Selçuk, "12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz." dedi.

Yüz yüze eğitim başlıyor! Çocuğunu okula göndermek istemeyenler ne yapacak?

Milyonlarca öğrenci için beklenen tarih geldi. Yüz yüze eğitime 21 Eylül Pazartesi günü "aşamalı ve seyreltilmiş" olarak başlanacak. Peki uyum haftası nedir? Sınıflarda kaç öğrenci olacak? Çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler ne yapacak?

Ziya Selçuk okulların açılışıyla ilgili kararı açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu tavsiyesi ile okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitime, 21 Eylül'de de yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu.

Karamürsel'de kar kalınlığı 10-20 santimetre

Karamürsel’de etkili olan yağmur, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Kartepe'de Kar kalınlığı göz kamaştırıyor

Bu yılın ilk ölçümüne göre kar kalınlığı en fazla 66 santimetre ile Kartepe'de, en az ise 6 santimetre ile Yıldız Dağı'nda ölçüldü.

Türkiye'de saat kaç oldu? Saatler geri alındı mı? 28 Ekim 2018 Saat Kaç

Türkiye'de saat şuan kaç?" ve "Saatler geri alındı mı?" sorularının cevabı en çok arananlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. "Kış saati" uygulaması ile ilgili karmaşa geçtiğimiz günlerde yayımlanan kararname ile sona ermişti. Peki; saatler geri alındı mı? Şuan saat kaç? İşte, 28 Ekim 2018 Türkiye saati...

Karamürsel Birey Kollaji kapılarını açtı

Bireysel Eğitim Sistemi (BES) ile "Fark Eden, Fark Edilen, Fark Yaratan" Bireyler Yetiştiriyoruz sloganını kendine hedef edinen Özel Karamürsel Birey Koleji 2018–2019 eğitim ve öğretim yılında Akademik Ortaokul ve Anadolu Lisesi ile eğitime başlıyor.

Başarılı isim Ahmet Türkel yönetime girecek mi?

Karamürsel AK Parti eski İlçe Başkanı başarılı isim Ahmet Türkel geçtiğimiz dönem Şemsettin Ceyhan’ın yönetime giren isimlerden biri oldu.

Karamürsel İYİ Parti'de kıran kırana bir seçim

Karamürsel'de kıran kırana bir seçim yapıldı ve seçim sonunda dostluk kazandı.İyi Parti Karamürsel İlçe Teşkilatında bugün kongre heyecanı yaşandı. Kongrede atanmış başkan Mehmet Baş ile

Kartepe'de lapa, lapa kar yağıyor

Kocaeli’nin önemli turizm alanlarından olan Kartepe, hasret kaldığı kara kavuştu. Gece saatlerinde başlayan kar 30 santimetreye ulaştı.

Karamürsel'e 12 yeni derslik yapılıyor

Karamürsel genelinde ikinci dönem tüm okulların tekli öğretime geçileceğinden dolayı ilçe genelinde bulunan ve şartları müsait olmayan dört ayrı okul için toplam 12 derslik yapıldı.

Mehmet Baş, asparagas haberlere itibar etmeyin

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkanlığına atanan Serdar Kaman teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Dün akşam Karamürsel 'de partililer ile biraraya gelen Kaman

Karamürsel ve Kartepe zirvelerin'de kar yağdı

Samanlı Dağları'nın zirvesinde bulunan Kartepe'de kar kalınlığı 30 santime ulaştı.

Fevzi Utaş CHP Lilere seslendi

CHP’liler de yönetime girsin İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, “Bizim faaliyetlerimize en çok CHP’liler karşı çıkıyor.

İstanbul'da büyük operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Şile, Tuzla, Pendik, Kartal ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 12.00'da 'Kurtkapanı 1' adlı denetime başladı. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda İstanbul'a girişlerde kontrol noktaları kuruldu. 

ÖZEL KARAMÜRSEL ETÜT MERKEZİNE COŞKULU AÇILIŞ

Karamürsel'de eğitime bir destek daha. Müge Şenyontar tarafından Kurulan Karamürsel Özel Etüt Merkezi yapılan görkemli açılış ile kapılarını halka açtı.

Kapatılacak kışlalar belli oldu, işte isimleri

Başbakan Yıldırım'ın Akıncı Üssü'nün ve 15 Temmuz gecesi tankların çıkacağı kışlaların kapatılacağı açıklamasının ardından gözler bu kışlalara çevrildi.

Karamürsel’den 2 Türkiye Birincisi

Karamürsel’in ilk ve tek özel okulu olan, Özel Ekin Koleji bu yıl adeta rekora doymuyor, birinci dönem , TEOG (Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş) Sınavı’nda

Karapınar İlkokulundan Başkan’a Teşekkür

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım eğitime yapmış olduğu desteklere devam ediyor.

Karamürsel Milli eğitime Yeni Müdür Atandı

Milli Eğitim Müdürlüğüne Necati Çimen atandı.

Karapınar İlkokulu Çevre Düzenlemesi

Karamürsel Belediyesi eğitime yapmış olduğu desteklere devam ediyor.

YGS İçin Geri Sayım Başladı, Nelere Dikkat Etmeniz Gerekiyor ?

13.03.2016 Pazar günü Üniversiteye giriş sınavlarının ilk adımı olan, 2 milyon 178 bin 563 adayın gireceği Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) yarın yapılacak.