Uyum Haberleri

Uyum Haberleri

Başkan Çalık'a TBB'de Önemli Görev

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Türkiye Belediyeler Birliği'nde (TBB) önemli bir göreve getirildi. Çalık, yeni dönemde TBB Göç ve Uyum Komisyonu üyesi olarak görev yapacak.

Büyükakın ve Çalık’tan Birlikte Açılış

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel'deki KO-MEK kursunun açılışını birlikte gerçekleştirdi.

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

111 kilo Metamfetamin yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan takip sonucu düzenlenen operasyonda 111 kilo 400 gram metamfetamin ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.  

Karamürsel'in sevilen esnafı Birol Özer vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnaflarından kuyumcu Birol Özer uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Tahir Büyükakın ve Sait Mete ilçenin kaderini değiştirdi

Karamürsel'de göreve geldiği günden bu yana ilçede büyük projelerin hayata geçmesinde büyük katkı sağlayan Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait METE adeta her projenin kalbinde. Kocaeli Büyük Şehir Belediye başkanı Tahir BÜYÜKAKIN ile çok güzel bir uyum içinde çalışan Mete, ilçenin adeta kaderini değiştirdi.

Çok şükür yasak bitti

Karamürsel’de seyirci yasağı bitti İlçede geçtiğimiz haftalarda iki grup arasında çıkan kavga büyümüş daha sonra yapılan toplantılarla taraftalar barışmış ve olay tatlıya bağlanmıştı.    

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

Ayşe Karacan herkese örnek oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun vadede toplumsal refahın anahtarının kadınlar olduğu fikrinde yola çıkarak 2017 yılında başlattığı Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı her geçen gün giderek büyümeye devam ediyor.

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Hastane kadrosu güçlenmeye devam ediyor

Karamürsel Devlet Hastanesi doktor kadrosu gün geçtikçe güçlenerek büyümeye devam ediyor.

Kasid gümbür, gümbür geliyor

Karamürsel Sanayici İş İnsanları Derneği her geçen gün daha fazla güçlenerek sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

Yüz yüze eğitim başlıyor! Çocuğunu okula göndermek istemeyenler ne yapacak?

Milyonlarca öğrenci için beklenen tarih geldi. Yüz yüze eğitime 21 Eylül Pazartesi günü "aşamalı ve seyreltilmiş" olarak başlanacak. Peki uyum haftası nedir? Sınıflarda kaç öğrenci olacak? Çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler ne yapacak?

Sessiz kalınırsa, Kocaeli halkının ocağı sönecek

Kocaeli genelinde binlerce insanın yaşadığı mağduriyet her geçen gün büyümeye devam ediyor. Müdahale edilmediği taktirde binlerce vatandaşın ramazan günü ocağı sönecek.

Karamürsel halkı öyle bir ilke imza attı ki!

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar tarafından sosyal medyada başlayan kampanya çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Sabiha Gökçen, yüzde 523'lük büyümeyle Avrupa'da birinci

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 2019 Havalimanı Endüstrisi Bağlantı Raporu'nu yayınladı. SHGM'nin internet sitesinde yayınlanan rapora göre İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı

Mehmet Metin Okur büyük bir başarıya daha imza attı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girmeyi başaran Karamürselli iş adamı Mehmet Metin Okur ödülünü aldı.

Karamürsel'de Jandarma ekiplerinden nefes kesen operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından alınan duyum ve yapılan takip sonucu, Karamürsel İlçesinde durdurulan bir Tır’ın

Karamürsel Yeniden Refah Partisi her geçen gün büyüyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana sürekli yeni üye kayıtları ile büyüme sergileyen Yeniden Refah Partisi ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen

Karamürsel Belediyesi önünde 2 kişi bıçaklandı

Karamürsel’de akşam saatlerinde çıkan kavgada kan aktı. Kavganın büyümesi üzerine iki kişi bıçaklandı.

Çalık'a en büyük destek kadınlardan geldi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık'a destek her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor.

MHP KOCAELİ SPOR TARAFTARINI YALNIZ BIRAKMADI

Karamürsel Belediyesi Tarafından hiç bir gerekçe göstermeden sökülen Kocaeli Spor bayraklarının kaldırılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

UYUMA! Sokağına, mahallene ve gençliğine sahip çık!Hemen paylaş

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında tek tuşla ihbarda bulunmaya imkan tanıyan 'UYUMA Projesi' hayata geçiyor.

Abi kardeş kavgası kanlı bitti !

Gölcük'de, Ali Eroğlu tartıştığı ağabeyi Alparslan Eroğlu'nu yanında getirdiği tabancayla ateş ederek bacaklarından vurdu.

Bir asra yaklaşan lezzet; Zeynel Muhallebicisi

1925 yılından gelen lezzet. Zeynel Muhallebicisi büyüme atağına kalktı. Ankara ve İstanbul’da 22 şubesi bulunan Zeynel Muhallebicisi şubelerini 35’e çıkartmak için atağa kalktı.

Bu affı kaçırmayın!

Vergi barışı yasası Gelir ve Kurumlar Vergisi mükelleflerine stok ve kasa kayıtlarındaki uyumsuzluğu giderme fırsatı getirdi.

Karamürsel'de yer-gök, sarı-kırmızı

Karamürsel Merkez'de başlayan şampiyonluk kutlamaları kalabalığın büyümesi ile, birlikte taraftarlar önce İlhan Çınar alanına giderek

Karamürsel'den dünyaya. Sefamerve 6. yılını kutluyor

Karamürselli Mehmet Metin Okur ve kardeşi Oya Okur Erciyes ile birlikte 2012 yılında Sefamerve isimli şirketi kurmasının üzerinden tam 6 yıl geçti. 6. Yılında bir dünya devi olan şirket gerek Türkiye'de ve gerekse Dünya üzerinde milyonlarca kişiye ulaşarak büyük bir hızla büyümeye devam ediyor.

Karamürsel tek tip olacak!

Karamürsel'de daha merkezde yapılan cephe yenilemelerine tepkiler devam ederken, bu seferde 55 bina için Karamürsel Belediyesi ihale yapacağını duyurunca tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.