Yaktı Haberleri

Yaktı Haberleri

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Beşiktaş taraftarının şampiyonluk kutlaması kabusa döndü!

Karamürsel'de Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak isteyen bir vatandaşın yaktığı havai fişek elinde patladı.

Teslim olmamak için üzerine tiner döküp kendini yaktı!

Karamürsel'de insanları dolandırdıktan sonra 9 yıl ceza alan ve ortadan kaybolan Ö.K (50) gözaltına alınmamak için üzerine tiner dökerek kendini ateşe verdi.

Çalıyakayım derken ormanı yaktı!

Karamürsel’de, tarlasındaki çalıları tutuşturan kişi, buradan sıçrayan alevlerin ormanlık alana zarar verdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Polislerden ceza yedi, sinir krizi geçirip motosikleti yaktı

Karamürsel Belediyesi garajı önünde trafik çevirmesine takılan sürücü ehliyetsiz motosiklet sürmekten dolayı ceza yiyince kızıp motorunu yaktı.

Değirmendere'de Cezaevi firarisi özel harekatçı, evini ateşe verdi

Değirmendere’de cezaevinden kaçan eski özel harekat polisi, kapısına gelen polislere teslim olmayı reddedip evini yaktı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

99 yıl önce Samsun’a çıkan Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktı. Bugün milyonlar, Ata’nın açtığı yolda aynı coşkuyla yürüyor.

Alacağını alamayınca, patrona kızdı tekstil atölyesini yaktı

Kardeşinin alacağını alamayınca, patrona kızdı tekstil atölyesini yaktı. Kocaeli Karamürsel, Ereğli mahallesi Barbaros Hayrettin Bulvarı üzeri No:151 adresinde bulunan

Yunus Karakaya'dan iyi haber geldi

Karamürsel'in sevilen esnafların'dan Yunus Karakaya (44) dün akşam iftar sonrasın'da açtığı kuruyemiş dükkanında bayılarak ısınmak için yaktığı elektrik sobası üzerine düşerek ağır yaralanmıştı.

Karamürsel'in sevilen esnafı yoğun bakımda

Kuruyemiş dükkânında bayılarak ısınmak için yaktığı elektrik sobası üzerine düşen Yunus Karakaya (44) ağır yaralandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

98 yıl önce Samsun’a çıkan Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktı. Bugün milyonlar, Ata’nın açtığı yolda aynı coşkuyla yürüyor

Karamürsel eski emniyet Müdürü Türkmen, beni o isimler yaktı dedi

Karamürsel ilçesinde emniyet amirliği yaptığı dönemde siciline düşük not verdiği personelin, kendisine iftira attığını savunan Türkmen, bu kişiden şikayetçi olduğunu belirtti.

Adem Özgüneş referandum süreci için meşaleyi yaktı

Karamürsel Kalyon Kafe'de dün akşam birincisini düzenlediği Genç Kürsü programımı ile Karamürsel AK Parti gençlik kolları başkanı referandum sürecinde

Ereğlide bir evi önce dağıttılar sonra yaktılar

Karamürsel, Ereğli'de bir evin yandığını gören mahalleli hemen itfaiyeye haber verdi. Olay gece saat 22:30 sularında Karamürsel, Ereğli güzel yalı caddesi,

Genç itfaiyeci yaşam savaşını kaybetti

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta gece geç saatlerde meydana gelen intihar olayında bir kişi kendi üzerine benzin dökerek kendisini yakmıştı.

Karamürsel'de oto fareleri can yaktılar

Karamürsel'de gece geç saatlerde meydana gelen olayda bir araçtan teyp hırsızlığı meydana geldi.

Karamürsel'de Bir Apartmanda Yangın Çıktı

Karamürsel'de yangın iki haylaz yüzünden bir apartman az daha yanıyordu.Görgü tanıklarının iddialarına göre 4 temmuz mahallesi amiral caddesi üzerinde bulunan Türkmen apartmanından yoğun dumanlar çıktığını gören komşuları olayı hemen itfaiye ekiplerine haber verdiklerini dumanlar ilk çıkmaya başladığında apartmandan iki küçük çocuğun kaçarak uzaklaştığını belirten görgü tanıkları olayı hemen itfaiyeye haber verdiklerini kısa zamanda olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin olaya hemen müdahale ettikleri belirtildi.Apartmanın bodrumunda çıkan yangından dolayı bütün apartmanı duman sardığı ve apartmanda oturan diğer daire sakinlerinin kendilerini balkonlara atarak yardım bekledikleri görülürken itfaiye bağlı ekipler uzayan merdiven ile balkonlardan insanlara yardım ederek yere indirdiler.Apartmana bırakılan ahtapot hortumlar sayesinde içerideki dumanlar alınarak yangına müdahale edildi . Olayda her hangi bir can kaybı yaşanmazken polis geniş çaplı inceleme başlattı.

Caniler Bir kızı daha yaktılar !

Manisa'nın Akhisar İlçesi’nde zeytinlik içindeki bir barakada yakılmış 18 yaşında olduğu tahmin edilen genç bir kız cesedi bulundu. Cumhuriyet Mahallesi Su yolu Mezarlığı Mevkii’nde bulunan zeytinlik içindeki barakada, bugün saat 11.00 sıralarında, yakılmış bir genç kız cesedi bulundu. Cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ihbarı üzerine polis harekete geçti. Cinayet bürosu dedektifleri ile olay yeri inceleme ekipleri, barakada ve çevresinde delil aramaya başladı. Polis, cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ifadesine de başvurdu. Ölen kişinin kimliği ile katil ya da katillerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Canice Öldürülen Özgecan Aslan toprağa verildi

Canice Öldürülen Özgecan Aslan toprağa verildi Tarsus'ta kaybolduktan sonra dün sabah Tarsus-Ankara karayolu Çamalan köyündeki Cin Deresi'nde cesedi yakılmış halde bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Aslan'ın, Mersin'deki evine çok sayıda arkadaşı ve vatandaş geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da evin önünde kurulan taziye çadırına gelerek aileye başsağlığı diledi. Aile fertlerinin sinir krizi geçirdiği taziye çadırında, arkadaşları da Özgecan'ın fotoğraflarına "Seni unutmayacağız Özgecan" yazısını yazdı.