Yanık Haberleri

Yanık Haberleri

Hükümet Konağı toz duman içinde yıkılıyor

Deprem testini geçemeyen hükümet konağı yıkıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde deprem dayanıklılık testini geçemeyen hükümet konağının yıkımına başlandı. 6 katlı binada bulunan birimler, ilçedeki boş binalara taşındı.

YİNE CEMRE TERSANESİ, PATLAMA: 6 YARALI

Yalova'nın Altınova tersaneler Bölgesinde ki Cemre Tersanesi'nde bir gemide boya sıkışması sonrasında bölgede yapılan kaynak nedeniyle patlama yaşandı.

Vatandaşın korkusunu fırsata çevirdi: Fiyatı 2 TL'den 120 TL'ye fırladı

Maskeye artan taleple birlikte uyanıklara yine gün doğdu. Sıradan maskeler sosyal medyadan ve e-ticaret sitelerinden "koronasavar, virüsü emiyor, korona için orijinal" gibi sloganlarla satılıyor.

Kadınlar dikkat! Genç kadının başına gelenler sizede olabilir!

Kocaeli’de hizmet veren bir güzellik merkezine giden 29 yaşındaki Yeter K. Adlı kadının vücudunda yanıklar oluştu.

PKK'lı terörist Kocaeli'de yakalandı

Körfez’de, aranan teröristler arasında olan 'Delil Serhat' kod adlı PKK'lı Cesim Yanık (27), jandarmanın tarafından yakalandı.

Başarılı başkan Halil Yanık güven tazeledi

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 53. Genel kurulu kooperatifin toplantı salonunda yapıldı.

Yunus Karakaya'dan iyi haber geldi

Karamürsel'in sevilen esnafların'dan Yunus Karakaya (44) dün akşam iftar sonrasın'da açtığı kuruyemiş dükkanında bayılarak ısınmak için yaktığı elektrik sobası üzerine düşerek ağır yaralanmıştı.

İrfan Arabacı yakalandı

Son dakika haberleri: Yurtta Sulh Konseyi  üyesi olduğu da ileri sürülen Firari FETÖ’cü Tuğamiral İrfan Arabacı yakalandı.

Sakarya'da Darbe Girişimini Yapan Komutanların WhatsApp konuşmaları

15 Temmuz gecesi Sakarya'da darbe girişimini yöneten komutanların WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı.

Halil Yanık Tekrar Başkan Seçildi

Halil Yanık tekrar Başkan, Bugün Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin kurultayı düzenlendi.

Karamürsel'de 6 çiftçiye 55 bin çilek fidesi

1 DÖNÜMDEN 2,5 TON ÜRÜN Karamürsel Akçat ve Osmaniye mahallesinde 6 çiftçiye 55 bin adet çilek fidesi dağıtımı yapıldı. Daha önce Servetiye Cami, Camidüzü ve Cebeci’de kurulan bahçelerden 1 dönüm alandan 2,5 ton ürün elde edildi. Çiftçiler aşırı neme bağlı hastalıklara dayanıklı, birim alandan yüksek verim alınan, saklama ve pazar koşullarına dayanıklı Albion çilek çeşidi ile karlı bir üretim gerçekleştiriyor

Balık Adasındaki Gandi Cafe oldu Ada Cafe

Karamürsel balık Adasında bulunan Gandi Cafe devir edildi. Karamürsel’in tanınmış işletmecilerinden Osman Aksoy tarafından Balık Adasında çalıştırılan Gandi Cafe, Karamürsel Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif ve aynı zamanda Kaytazdere Kamyoncular Kooperatif Başkanı Halil Yanık’a devir etti. 450 bin lira gibi bir paraya devir edildiği iddia edilen Gandi Cafe devir işlemlerinin ardından adı değişerek ‘Ada Cafe’ adı altında Halil Yanık’ın oğlu ve damadı tarafından çalıştırıldığı da belirtildi bizde Yanık ailesine yeni işinde başarılar bol kazançlar dileğimizi iletiyoruz

Karamürsel Kent Konseyi Seçimleri Trajediye Dönüştü .

Karamürsel Kent Konseyi’nin 3. olağan kongresinde protokol krizi yaşandı. Kongrenin divan başkanlığını yapan Halil Yanık, konuşma yapmadan kongre sona erdi. Ayrıca Ahmet Akgüner, aday oldu ancak kimse kale almadı