Yerel Yönetim Haberleri

Yerel Yönetim Haberleri

Karamürsel'de İSU Faturaları Vatandaşı Çıldırtıyor!

Son zamanlarda Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, her geçen gün artan su faturaları nedeniyle isyan etmeye başladı

Ercan Reyhanlı, Gençlerle Buluştu

AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhanlı, yerel seçimler öncesi gençlerle bir araya geldi. Etkinlik, Kaytazdere'nin geleceğine yönelik plan ve projelerin genç seçmenlere aktarılması amacıyla düzenlendi.

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Yeniden Refah Partisi Ali Osman Aydın dedi

Yeniden Refah Partisi'nden Karamürsel Belediye Başkan Adayı Olarak Ali Osman Aydın Açıklandı

CHP Belediye Başkan Adaylarından Kahvaltı Buluşması

Karamürsel ve Kaytazdere CHP Belediye Başkan Adaylarından Kahvaltı Buluşması

Yıldırım “2 milyon zarar ettik” dedi teşkilata seslendi

Karamürsel Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yüzme Havuzu’nun kendilerine 2 milyon 200 bin TL zarar ettirdiğini söyleyerek partilileri hizmetlere sahip çıkmaya davet etti

Karamürsel Gelecek Partisi'ne Avukat Boler Arslan atandı

PortSaeedGelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, kurucu Karamürsel İlçe Başkanlığına Avukat Boler Arslan’ı atadıklarını açıkladı.

İstanbul'da otobüsle şehir dışına çıkışlar durduruldu

Koronavirüs salgınına karşı ulusal düzeyde önlemler alınıyor Yerel yönetimler de alınan önlemler kapsamında uygulamaları hayata geçiriyor.

Belediye başkanları her yerden maaş alamayacak!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nda hazırlığı devam eden “yerel yönetimler yasası”nın detayları netleşiyor. Belediye başkanı ve meclis üyelerinin iştiraklerde görev almasına sınırlama gelecek.

Saadet Partisi İlçe Başkanından basın açıklaması

Çok değerli Karamürsel Halkımız. Milli Görüş misyonundan gelen partimiz geçmiş dönemlerde Karamürsel imizde yerel yönetimde en güzel hizmetleri

AK Parti'de FETÖ'den 34 ihraç

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya, FETÖ'ye yönelik çalışmalar kapsamında toplam 34 kişinin ihraç edildiğini bildirdi.

AK PARTİ’DE 874 BELEDİYE BAŞKANI İLE İLGİLİ FETÖ SORUŞTURMASI

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “AK Parti de bugüne kadar 874 belediye başkanı ve 12 bin yakın meclis üyesi ile ilgili

Başbakan Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuşuyor.

Karaosmanoğlu , " Derdimiz halkımızı mutlu görmek "

Şehrin her noktasına ulaşmak için yoğun çaba sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halktan kopmadan yerel yönetimlerde vatandaşla bütünleşmenin güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Karamürsel’de esnaf ve vatandaşla birlikte olan Başkan Karaosmanoğlu’na, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti. Vatandaş ve esnafla samimi geçen ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, halktan gelen talepleri ve önerileri de dikkatli biçimde dinledi. Siyasi anlayışlarının merkezinde insan olduğunu ziyaretlerde vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Derdimiz halkımızı mutlu görmektir. Karamürsel’de ve şehrimizde yaşayan vatandaşımızın, hayattan zevk almasıyla huzurlu bir hayat sürmesi tek hedefimizdir” dedi.