Yiğit Haberleri

Yiğit Haberleri

Karamürselbey'in yiğitlerine nazar değdi

Karamürsel'in Altın Çocuklarına Nazar Değdi: Bursa'daki Basketbol Maçında Büyük Talihsizlik

Karamürsel Barbaros adeta tarih yazıyor!

Karamürsel'in yiğitleri tarih yazdı. Yok böyle fark! NBA rekoruna yaklaştılar. Tam 70 sayı. Yanlış duymadınız.

Turgut Taşçı'nın yiğitleri zirveyi bırakmıyor

2.Lig temsilcimiz, önceki gün Limaspor deplasmanında ikinci yarıdaki etkili oyunuyla galibiyete ulaştı. Turgut Taşçı’nın öğrencileri büyük sevinç yaşadı.      

Turgut Taşçı'nın yiğitleri yine şov yaptı

Karamürselli basketbolcular Daçka’yı uzatmada yendi Türkiye Erkekler Basketbol 2.Lig’de yer alan Karamürsel Gençlikspor, 5.hafta maçında sahasında Ege Üniversitesi Daçkaspor’u konuk etti.

Turgut Taşçı'nın yiğitleri destan yazıyor

Karamürsel Gençlik U18 fırtına gibi U18 Erkekler Basketbol Ligi’nde Karamürsel Gençlik fırtınası esiyor.

Turgut Taşçı ve yiğitleri destan yazmaya devam ediyor

Turgut Taşçı diye yazılır; Adam diye okunur. Onca zorluğa, sıkıntıya, yokluğa, engellemeye dayandı ve bu gün değil Karamürsel genelinde Ülke genelinde adını altın harflerle yüreklere kazımayı başardı.

Karamürselli öğretmenler İspanya'da

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokul Müdürü Muammer Aksoy, Müdür Yardımcısı İsmail Satır, öğretmenlerden Fuat Uzunca, Burak Yelken, Tuğba Yiğit, Özcan Aslan ve Özgür Yılmaz

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürsel sizinle gurur duyuyor

Bu yiğitler Kocaeli'nin gururu. Erkekler Bölgesel Basketbol Lig’de ilimizi temsil eden Karamürsel Gençlikspor, rakibi İstanbul Atletik sportif’i 93-91 yendi

Karamürsel'in yiğitleri başarıya doymuyor

Bölgesel Amatör Ligi Yedinci Bölge Üçüncü Grup’ta mücadele eden Karamürsel geçen hafta kendi sahasında oynadığı Gebzespor karşılaşmasında golsüz berabere kaldı

Altınova Semt Pazarı’nda sıkı denetim

Altınova Semt Pazarında; vatandaşlar, HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra pazar alanına alınırken maske kontrolü, ateş ölçümü ve dezenfekte işlemi uygulanıyor.

OKUL YOLUNDA KAZA! KÜÇÜK ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yaşanan trafik kazasında bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Yiğit Efe S. (11) isimli küçük çocuk aracın çarpması ile yaralandı.

Karamürselli iki yiğit, Dünyaya meydan okuyor

Karamürselli Ju Jitsu sporcusu Altay Pirge ve Combat sambo sporcusu Kaan Çağlar kazandıkları büyük başarılarla isimlerini duyurmaya devam ediyorlar.

Kırkpınarı titreten yiğit, Karamürsel'in gururu Mert Altın

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin sonuçlanması ile Karamürsel’de bayram havası yaşandı. Karamürsel’de Efendi kişiliği ve azmi ile camiada tanınan ve sevilen yiğit pehlivanımız Mert Altın büyük bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Karamürsel'in yiğitleri tarih yazıyor

Karamürsel'in yiğitleri Süper Amatör Play-Off Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veriyor, Sırrıpaşa Futbol Kulübü’nü deplasmanda 86’da Ali Rıza ve 90+2’de Enes Metin’in golleri ile 2-0 mağlup etti.

2 Çocuk Babası, kendini iple asarak intihar etti

Körfez ilçesinde, kırtasiyecilik yapan Zeynel Yiğit (55), iş yerinde kendini iple asarak intihar etti. Kaynak: Kendini iple asarak intihar etti

Karamürselli yiğit şehidimiz dualar ile anıldı

Karamürsel'in yiğit evladı Hüseyin Güldal, yapılan program ile mezarı başında dualar ile anıldı.

Karamürsel'in yiğitleri 8 kişi 9 gol attı

Kocaeli U-12 Futbol Ligi gollü başlarken, Karamürsel İY ile Gölcük Yeni Çiftlik maçında 8 kişilik Karamürsel ekibi 9 gol attı.

Yiğit Köse delikanlı oldu

Karamürsel'in sevilen simalarından Ramazan Köse oğluna muhteşem bir sünnet düğünü yaptı.

Kocaeli Emniyeti'nin yiğitleri, duyarsız kalmadı!

Kocaeli Emniyeti'nin yiğit polisleri, bir operasyonda ele geçirdiği uyuşturucu haplarla çok anlamlı bir mesaj yazarak duyarlılıklarını gösterdiler.

Karamürselli yiğitlerin cepheden selamı var

Karamürsel'in kahraman askerleri Erdem Ciftci Hakkari'de, Yasin Aksoy Şırnak'ta görev yaparken Karamürsel ve Karamürselspor'un şampiyonluğuna duyarsız kalmadı.

Kocaeli'nin yiğit vekilini ağlatan mesaj

Kocaeli'nde gerek kendi partilileri, gerekse muhalefet partili büyük bir kitle tarafından sevilen ve takdir gören Fatma Kaplan Hürriyet ilk defa bu kadar çok duygulandıpını itiraf etti.

Çiftlikköy hanımlarından yiğitlerimize 1000 sevgi dolu reçel

Yalova ili Çiftlikköy ilçesinde yaşayan hanımlar Arfin'de savaşan yiğit askerlerimiz için ne yapabiliriz dedi ve kolları sıvadı.

Kocaelili yiğit, Hakkari’de teröristlere kan kusturmuştu

Kayseri’de düzenlenen hain saldırıda şehit olan Kocaelili Komando Onbaşı Abdulsamet Özen’in bir süredir Hakkari’de görevde olduğu ve 12 gün önce birliğine geri döndüğü öğrenildi.

Erbaa güreşlerinde, Karamürsel fırtınası esti

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 27’incisi düzenlenen Hüseyin Şahin Yağlı Güreşlerinde başpehlivanlığı zorlayan, Karamürsel'in yiğit ismi Kaan Kaya final yaptı

Karamürsel'in gururu, Yiğit Yılmaz, ŞOV YAPTI

Gölcüklüler güreşlere soydu.Gölcük Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Gölcük Belediyesi Yağlı Güreşleri’ne katılım yüksek oldu.

Savcı Cezaevinde Kendini Astı

Bursa'da, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Cumhuriyet Savcısı Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde kendini astı.