Yaşam

Yaşam Haberleri

Karamürsel'de o mahallelerde 9 saat eletrik yok

SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Karamürsel'de Pazartesi günü planlı şekilde elektrik kesintilerinin uygulanacağını duyurdu.

Karamürsel sosyal medya fenomenlerini seçiyor

Karamürsel'de sosyal medyayı en aktif kullanan ve takipçi sayısı en fazla olan, en çok beğeni alan kişileri seçiyoruz.

Karamürsel'de bir ilk

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde bulunan, Eski Belediye binası karşısında bulunan zabıta noktası belediye binasının taşınması ile birlikte boşaltılarak yeni belediye binasına geçmişti. İHALESİ YAPILDI Boşaltılan belediye binasının Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesi yapıldığı ve ihale sonrası daha modern ve ilçenin estetiğine uygun bir tesis inşaatı başlatıldı. OLMAYANI YAPACAĞIZ Karamürsel'de bir çok ilke imza atan "Dörtbudak Group" İlçe halkı için yaptığımız bir çok yatırıma bir yenisini eklemekten gururduyuyoruz. Büyük şehirlerde çok popüler olan, dünya kahvelerinin ve çikolatalarının satıldığı noktaların neden ilçemizde olmadığını düşündük ve ilçemize böyle bir işletme açma kararı verdik dedi. YAKIN ZAMANDA HİZMETİNİZDE Tesisin ana hatlarının bittiğini ve çok kısa bir sürede açılışının yapılarak ilçeye yeni bir işletme kazandırılacağı bilgisi paylaşıldı.

Son model Mercedesi ticari taksi yaptılar

Karamürsel'de ticari taksi işletmeciliği yapan Emin Kocabaş son model Mercedes marka bir otomobil alarak Karamürsel halkının hizmetine sundu.

Kocaeli'nde kahraman şoför, minik Ömer’i hayata döndürdü

Halk otobüsünde kalbi duran, dili boğazına kaçan 10 aylık erkek bebeğin hayatını, otobüs şoförü Hayrettin Şahin'in müdahaleleri kurtardı.

Karamürsel Belediyesi Katlı otoparkı fiyatları aşağı çekti

Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanının altında bulunan 2 katlı kapalı otoparkın ücret tarifesinin çok yüksek olduğu gerekçesi ile bir çok vatandaşın tepki göstermesi sonrası

WhatsApp çöktü!

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a girilmiyor. Kullanıcıların gönderdiği mesajlar gitmiyor.

Karamürsel'de genç hafızlar yarıştı

Karamürsel'de genç hafızlar yarıştı. Programın açılış konuşmasını yapan Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Altun, Kur’an kurslarının önemi

Erhan Yılmaz'dan örnek davranış

Karamürsel Bosnahersek Türkleri yardım ve dayanışma derneği başkanı Erhan Yılmaz muhteşem bir yardım kampanyasına imza attı.

KAZI KAZANA 1 TL VERDİ 100 BİN KAZANDI

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Durmuş Kazanfer’den 1 liralık kazı kazan alan vatandaş, tam 100 bin lira kazandı.

Yıldırım, uzun bir aradan sonra Karamürselli gençler ile buluştu

Karamürsel Öğretmen evin'de sabah düzenlenen pogramda Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım Uzun bir aradan sonra. Karamürselli gençler ile buluştu.

Yeni Belediye binasında, İlk işyeri açıldı

4 Temmuz Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanı dükkanlarında Faaliyet göstermeye başlayan Ersan Gıdanın açılışını Yıldırım gerçekleştirdi.

İnsanlık ölmedi haberi

Önceki günlerde ülkemiz bir yavru kediye yapılan eziyet görüntüleri gündeme taşınmıştı. İçleri acıtan görüntüler Türkiye’de günlerce hafızalardan çıkmamıştı.

Kuaförlere yıl başına kadar izin çıktı

Kocaeli Valiliği tarafından berberler için alınan pazar tatili kararı onaylanırken, kuaförler için alınan salı tatili henüz onaylanmadı.

KARAMÜRSEL’DE AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen Kocaeli Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitim Projesi devam ediyor.

Karamürsel'de gökkuşağı büyüledi

Karamürsel'de gece kar yağdı, sabah yağmur ve sonrasında havanın açması ile birlikte çıkan gökkuşağı bütün vatandaşları adeta büyüledi.

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KARAMÜRSEL'DE BURUK KUTLANDI

Karamürsel Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeni ile Karamürsel'de bir etkinlik düzenledi.

Bu yarışma kaçmaz

Karamürsel'de Usta fotoğrafçı Mehmet Vonal öncülüğünde kurulan Karamürsel Fotoğraf, Sinema ve Sanat Derneği kurulması ile birlikte etkinlikleri'de başladı.

Kadın sağlığı eğitimine Karamürsel'de büyük katılım

Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy’un eşi  Hülya Aksoy’un Koordinatörlüğünde başlatılan ve  İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi"  

Toplam 516 haber.