Çift Haberleri

Çift Haberleri

Karamürsel Sakinleri, Şehir Hastanesine Direk Ulaşım İstiyor

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin 3 Nisan 2023 tarihinde hizmete girmesinin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan toplu taşıma hatları ile hastaneye ulaşım kolaylaştırıldı.

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Memduh Birinci , emekli çiftçimizin yanındayız

"Emekli Çiftçimizin Yanındayız" Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 bin liralık ikramiyeden faydalanamayan Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı çiftçiler için

Aktif Hastanesi ve Özdilek AVM önündeki vatandaşlar yaralandı

Çiftlikköy Aktif Hastanesi kantininde ve Özdilek AVM bahçesinde oturan çok sayıda kişi nereden geldiği bilinmeyen saçmalar ile yaralandı ilk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığı olayda 2 kişinin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

Osmaniye mahalle muhtarından şikayet var!

Osmaniye muhtarı köylüyü mağdur ediyor Karamürsel Osmaniye Mahalle Muhtarı Ahmet Ertan’ın mahallesindeki bazı vatandaşlara yönelik çifte standart uyguladığı iddia ediliyor.    

Mahallenin elektrik trafosu patladı

Öğle saatlerin de 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosu, bilinmeyen nedenle alev almaya başladı.

ŞEHİT ATEŞİ KARAMÜRSEL'E DÜŞTÜ

28 yaşındaki Vural Babadağ görev yaptığı Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde yaşamını yitirdi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 105.Cadde Cancan Kooperatifinde ikamet eden emekli öğretmen Cevdet ve Muazzez Babadağ çiftinin oğulları Jandarma Uzman Çavuş Vural Babadağ

Koranavirüs üç günde aynı aileden iki can aldı!

Karamürsel'de hızla yayılan koronavirüs aynı aileden iki can birden aldı. Karamürsel'de ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas ve Hanife Kazdal çifti ilçe

Karamürsel'i Teksas’a çevirdiler!

Karamürsel'de iki kardeş arasında çıkan alacak verecek tartışmasında kan aktı.  Olay akşam saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik caddesi üzerinde görgü tanıklarının iddialarına göre alkollü oldukları belirtilen Kenan K. ve kardeşi  Haşim K. arasında

Karamürsel kurtuluşunun 100.yılını muhteşem geçirdi

100.Yıl dönümü münasebeti ile tertip edilen bir, birinden güzel etkinlikler ile hem ilçe halkı, hem de ilçeye misafir olarak gelen binlerce vatandaş 2 gün boyunca hiç bir sorun ve aksilik yaşanmadan doyasıya eğlendi.

ÇİFTLİKTE HEM BAYRAM, HEM ŞAMPİYONLUK HEYECANI

Karamürsel'in ünlü iş insanı ve Beşiktaş Kulübü eski asbaşkanı Av. Levent Erdoğan pandemi dönemini eşi Cansın Hanım ile birlikte Karamürsel’de sahibi olduğu Satiye Hanım Çiftliği’nde geçiriyor.

Yavuz çifti, Karamürsel halkının gönlüne taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, hanım efendi her fırsat bulduğunda, Karamürsel genelinde vatandaşları ziyaret ediyor ve ilçe sokaklarında dolaşarak vatandaşları dinlemeleri ve dertleri ile dertlenmesi ilçe halkının büyük takdirini topluyor.

Karamürsel'den canlı yayın ile büyük destek!

Akyüz çiftinin 8 aylık kızı Berra'ya, doğduktan 40 gün sonra hareket edemeyince götürüldüğü hastanede Spinal Musküler Atrofi (SMA) teşhisi kondu. Karamürsel'de küçük Berra yaşasın diye canlı yayın ile kampanya başlatıldı.

TEİAŞ Karamürsel’de çok acele kamulaştırma yapacak

TEİAŞ Karamürsel, Altınova ve Çiftlikköy’de belirlenen bölgelerde 154kV Çiftlikköy GIS İrtibatları Projesi kapsamında acil kamulaştırma yapacak. 

Karamürsel’de “Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği” projesine yoğun ilgi

Biberiye, tıbbi nane ve oğul otu yetiştiriciliği yapılarak, mahallelerdeki ekonomik refahın artırılması ve kırsal kesimdeki çiftçilerin gelir düzeyinin yükseltilmesi hedeflenen projeye başvurular sürüyor.

Bölgenin en genç çiftçisi Yusuf Güvenaltın

Karamürselli ziraat mühendisi Yusuf  Güvenaltın dede toprağında yaptığı üretimle gençlere örnek oluyor.

Büyükşehirden, büyük destekAlım garantili ücretsiz fide

Tarımsal kalkınmaya destek sunan Büyükşehir Belediyesi, on binlerce Oğul Otu (Melisa) ve Tıbbi Nane’yi çiftçiye ücretsiz bir şekilde verecek

Yüzde 50 hibeli fidan desteği başvuruları başladı 

Yüzde 50 hibeli mavi sertifikalı ceviz, Trabzon hurması ve doku kültürü kivi fidanı desteği başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 20 Kasım Cuma.

Karamürselli çiftçiler kaymakam ve başkandan destek bekliyor

Karamürsel karpuzunda hasadı başladı. İlçedeki üreticiler ise ne ilçe Kaymakamı nede Karamürsel belediyesi kendilerine ürünlerini satacakları bir yer göstermedikleri ve yardımcı olmadıkları için isyan ederek; "Karamürsel Belediyesinden yetiştirdiğimiz karpuz ve kavunumuzu satacak yerler göstermesini istiyoruz” kimsenin bizi umursadığı yok dediler.

DUYURU ÇED SÜRECİNE HALKIN KATILIMI TOPLANTISI

Yalova ili Altınova-Çiftlikköy İlçeleri ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesi sınırları içerisinde Karadere ve Kınalı Barajları, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali Projesi’nin yapılması planlanmaktadır

Büyükşehir, Desteklediği Çilek Bahçeleri

Kocaeli Büyükşehir Ziraat Mühendisleri, “Çilek Bahçesi Kurulumu Desteklemesi” projesi kapsamında destek verilen çiftçilerin bahçelerini kontrol etti.

Emekliye ve memura çifte zam geldi! 2020 maaşları ne kadar oldu?

Aralık enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte SSK ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 6.50 zam alırken, memur ve memur emeklileri de yüzde 4 toplu sözleşme zamlarına ilaveten yüzde 1.50 enflasyon farkı alacak.

İZMİT KARAMÜRSEL YALOVA OTOYOLU ONAYLANDI

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Karayolları 1. bölge Müdürlüğü tarafından İzmit, Karamürsel, Gölcük, Başiskele, Yalova Altınova, Çiftlikköy ilçeleri sınırları

Karamürsel'de çifte bayram

Karamürsel Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ereğli Balık Festivali’ni, genç sanatçı Irmak Arıcı konseriyle taçlandıracak.

Mehmet Aslantuğ Karamürsel'de çiftlik kurdu

Başaralı erkek oyunculardan biri olan Mehmet Aslantuğ İzmit Karamürsel'de Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erol Obdan ile düve çiftliği kurdu.

İŞ ADAMI MERT VONA 5. DEFA BABA OLDU

Karamürsel'in sevilen simalarından Mert ve Neslihan Vona çiftinin dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Gölcüklü Zihinsel engelli Erol 3 gündür kayıp

Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde oturan Mahmut Erol isimli zihinsel engelli gençten çarşamba gününden bu yana haber alınamıyor