Ezdi Haberleri

Ezdi Haberleri

Su Faturaları Vatandaşı Canından Bezdi

Bölgede yaşayan vatandaşlar, kademeli olarak sürekli yükselen su faturalarından dolayı isyan ediyor.

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

SEDAŞ KIŞ GÜNÜ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?

Karamürsel'de havaların soğuması ile art arda yapılan elektrik kesintisi vatandaşı canından bezdirdi. Bir çok vatandaş açma ve kapa paraları verilmeyen hizmet ve zamanında yapılmayan bakımlardan dolayı yaşadıkları sorunların gündeme getirilmesi için gazetemize ulaştı.

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

DEVLET HASTANESİ YANINDAN AKAN LAĞIM PİSLİK SAÇIYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi çevresinde bulunan lağım mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

SEDAŞ BEZDİRDİ HERKESİ

Korkunç zamlar açma ve kesme ücretlerinin yanı sıra fatura içerisine bir çok anlayamadığımız ek ücreti yansıtan SEDAŞ hizmet vermeye sıra geldiği zaman hiç bir şeyi umursamıyor.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de son zamanlarda hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki Kayacık ve Sarıkum mahalleleri başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çok yoğun bir şekilde çalışmasına rağmen büyük çoğunluğunun çevre il ve ilçelerden geldikleri belirlenen hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi.

Karamürsel'e gazlamaya gelen araçlar herkesi canından bezdirdi!

Karamürsel'de özellikle çevre ilçelerden gelen modifiyeli araba ve motosikletler herkesi canından bezdirdi. Kordon boyu ve sahil Mevkii’nde hız kesici kasislerin bulunmaması yayaların can güvenliğini tehlikeye atıyor. Karamürsel'de özellikle akşam saatlerinde en işlek caddelerden biri olan Kordonboyu Mevkii’nde hızlı geçiş yapan araçlar vatandaşların hayatını riske atıyor.

HIRSIZLAR KARAMÜRSELİ TALAN ETTİ

Karamürsel'de son zamanlarda ilçeye dadanan hırsızlar ilçe halkını canından bezdirdi.

Arabalar kaldırımlarda! Okul çocukları yollarda!

Karamürsel genelinde özellikle okul giriş ve çıkış saatlerin de, yapılan hatalı parklar velileri canından bezdirdi.

Hatalı parklar esnafı ve vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde kaldırımların genişletilmesi ile daraltılan yollar vatandaşların ve esnafın başına dert oldu.

Yarışan araçlar ve hatalı parklar vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel'de son günlerde ilçe halkının en büyük sorunlarının başında ilçe genelinde yolların daraltılması ve tek şeride düşürülmesi, buna rağmen yine tek şeritli yollara bırakılan araçlar ve özellikle akşam saatlerinde Ereğli ve Karamürsel dal-çık arasında özellikle akşam saatlerinde yarış yapan araçlar nedeni ile D-130 karayolu kenarında oturan vatandaşları canından bezdirdi.

Karamürsel'i Teksas’a çevirdiler!

Karamürsel'de iki kardeş arasında çıkan alacak verecek tartışmasında kan aktı.  Olay akşam saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik caddesi üzerinde görgü tanıklarının iddialarına göre alkollü oldukları belirtilen Kenan K. ve kardeşi  Haşim K. arasında

Aracı ile öz kardeşini ezdi

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, öz ağabeyini aracı ile ezen kardeş yaralı ağabeyini olay yerinde bırakarak kaçtığı iddia edildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil servis ekiplerine haber vermesi ile

Karamürsel halkı SEDAŞ’tan bezdi!

Karamürsel’de hemen, hemen her gün yaptığı elektrik kesintileri ile vatandaşları çileden çıkartan SEDAŞ, sokağa çıkma yasağının olduğu ve kar yağışının başladığı hafta sonunda vatandaşı yine çileden çıkartıp İSYAN etmesine neden oldu.

Pis kokular ve mikrop vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 202. Cadde üzerinde yaşayan vatandaşlar dereden akan pislik ve koku nedeni ile canından bezdiler.

ALKOL İÇİP ETRAFIN İÇİNE EDİYORLAR!

Karamürsel’de geceleri park, bahçe ve sahilde alkol alıp diplerindeki çöp kutularını kullanmak yerine etrafı leş gibi yapan kişiler vatandaşı canından bezdirdi.

Gölcük’ten Akdeniz’e indi Yunanı ezdi geçti

Oruç Reis'i taciz etti TCG Kemal Reis gereğini yaptı! Oruç Reis'i koruyan, Gölcük’ten hareket eden T.C.G Kemal Reis ile Limnos Fırkateyni karşı karşıya geldi. Oruç Reis'i taciz etmek isteyen Yunan fırkateynine Kemal Reis müdahale etti.

Aracıyla bekçiyi ezmeye kalkıştı

Değirmendere’de tehlikeli araç kullandığı için bekçi tarafından durdurulan A.M. adındaki vatandaş aracını bekçinin üzerine sürerek ayağını ezdi .

KARAMÜRSEL'DE HIRSIZLAR ARTIK GÜNDÜZ BİLE ÇALIYOR

Karamürsel’de son zamanlarda özellikle ilçe merkezi ve yakın mahallelerde artan hırsızlık vakaları vatandaşı canından bezdirdi.

Karamürsel 100. Yıl Öğrencileri Ankarayı gezdi

Karamürsel 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri hem Gazi Üniversitesi’ni, hem de Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’ya bağlılıklarını gösterdiler.

ALİ KANGAL KAPI, KAPI GEZDİ ÖĞRETMENLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, öğretmenler günü münasebeti ile bir dizi etkinliğe imza attı.

Kocaeli Büyükşehir Dal - Çık projesini yapan firmayı fes etti

Karamürsel halkını ve D-130 karayolu üzerinde bulunan esnafı canından bezdiren proje yine durduruldu.

Karamürsel halkına kötü haber, dal-çık projesi yine durduruldu!

Karamürsel'de bölge halkını ve esnafını canından bezdiren ve bir türlü bitmek bilmeyen dal-çık projesi Ağustos ayında tekrar başlatılmıştı.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ KALDIRIMDA YÜRÜYEN 2 KİŞİYİ EZDİ

Karamürsel’de kontrolünü kaybeden araç sürücüsü kaldırımda yürüyen biri 6 biri 18 yaşında iki çocuğa çarptı.

Karamürsel'de hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi

Karamürsel'de son zamanlarda artan hırsızlık olayları nedeni ile vatandaşlar canından bezdi.Karamürsel'de inşaatı hala devam eden bir ortaokula giren ve hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

HIRSIZLAR KARAMÜRSELİ TALAN ETTİ

Karamürsel’de son zamanlarda ilçeye dadanan hırsızlar ilçe halkını canından bezdirdi.

DEV PROJE ESNAF VE VATANDAŞI SEFİL ETTİ!

Karamürsel'de yapımı devam eden dev proje esnaf ve vatandaşı canından bezdirdi.