Kocaeli I Haberleri

Kocaeli I Haberleri

Dalgıç Kurtaran Süper Kahramandan sonra taklacı güvercin

Karamürsel'de dalgıç kurtaran süper kahramandan sonra bu seferde takla atarak şov yapan fakat bir tek vatandaşın kamerası sayesinde bütün foyası ortaya çıkan İbrahim Efe'nin şovu elinde patladı.

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

AK Parti Kocaeli İlçe Belediye Başkan Adayları basına sızdırıldı

AK Parti'nin Kocaeli ilçe belediye başkan adayları merakla beklenen bir gelişmeyle ortaya çıktı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasının ardından resmi açıklama beklenen adaylar şu şekilde sıralanıyor:

Karamürsel'de Yapılan Operasyonda Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla Gebze ve Karamürsel ilçelerinde önemli bir başarı elde etti.

Kocaeli'de Su Faturaları İçin Flaş Karar: TÜFE Zammı İptal Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU (İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi), vatandaşlardan gelen yüksek su faturaları şikayetleri üzerine önemli bir karar aldı.

Zafer Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığına İdris Kılıçaslan'ı Atadı

Zafer Partisi, Kocaeli ilçe teşkilatlarında devam eden atama sürecini sürdürüyor. Parti, son olarak Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine İdris Kılıçaslan'ı getirdi.

111 kilo Metamfetamin yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan takip sonucu düzenlenen operasyonda 111 kilo 400 gram metamfetamin ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.  

Kocaeli geneli için dondurucu soğuklar geliyor!

Dondurucu soğuklar geliyor! Kocaeli için kar uyarısı Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarı geldi. Sıcaklıklar bir anda 10-11 derece birden düşecek., Kocaeli, Ankara, Bolu, Bursa için kar alarmı verildi.

Kocaeli'nin birinci ve üçüncüsü Karamürsel'den

Kocaeli’nden Karamürsel’e il birincilik ödülü geldi. Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası serbest güreş müsabakalarında Karamürselli öğrenci Osman Kaptan Kocaeli il birincisi oldu.

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur derden anlamlı etkinlik

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur Derneği'nden anlamlı etkinlik 5 Kasım Pazar günü ( BUGÜN)  Karamürsel İlhan Çınar alanında filistin tırı getirilmiştir. Bütün Karamürsel halkı 10:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılan etkinliğe davetlidir.

İyi Parti 8 ilçenin belediye başkanını belirledi

İYİ Parti'nin Kocaeli'de 8 ilçenin belediye başkan adaylarının kesinleştiği açıklandı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Karamürsel

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Kocaeli geneli on kantin ihaleye çıkacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki spor komplekslerinde yer alan 10 kantin yeri kiraya verilecek. İçlerinden yalnızca birinin kiralık fiyatı diğerlerini solladı.  

Kocaeli geneli için meteorolojiden uyarı geldi

Meteoroloji'den bayramda Kocaeli için yağış uyarısı Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesinde arife ve Kurban Bayramı'nın 2. günü için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.  

Burak Kırar'a plaketini müdürü Ender Zenit verdi

Karamürselde sevilen Komiser Yardımcısı Burak Kırar'ın tayini Kocaeli İl emniyet müdürlüğüne çıktı.

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır. 1.Artırma 26/06/2023 saat 14:55’de olup, 2.Artırma 19/07/2023 saat 14:55’de olup, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Devlet Hastanesine ek hizmet binası sonunda açıldı

Binanın açılışını Karamürsel Kaymakamı Osman Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Canveren ve hastane personeli gerçekleştirdi.

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

DEREKÖY TAŞ OCAĞINA İFTİRA ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'e gelerek bir dizi ziyaret yapan Kocaeli İyi Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan, ilçe halkının sorunlarını dinlerken, Dereköy mahallesinde kendisine yanlış bilgi vermesi üzerine gündeme getirdiği "

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

Karamürsel için önemli proje hızla başladı

Karamürsel İçme suyu Su İletim Tünelinde delgi çalışmasına başlandı. “Kocaeli Karamürsel İçme suyu Projesi” kapsamında, İhsaniye Barajından Kocaeli İlinin Gölcük ve Karamürsel ilçeleri ile

Önder Kaymaz; haksızlık karşısında susmayacağız dedi!

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz 2023 Yılının Eğitim Camiasının yılı olması için büyük bir şevk ve azim ile çalıştıklarını ve her geçen gün bir çığ misali büyüyerek kocam bir aile olduklarını dile getirdi.

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

Ahmet Çalık rezilliği gündeme getirdi, binlerce kişi tepki gösterdi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile Karamürsel Stadyumunda yapılan kutlamalarda büyük bir rezillik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet ÇALIK katıldığı programda yaşadıklarını canlı yayında yayınlayınca ortalık ayağa kalktı. Binlerce kişi tepki gösterdi.

Karamürsel genelinde idareciler değişti! İşte yeni müdürler!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay Kocaeli’de 4 ve 8 yılını dolduran müdür ve müdür yardımcılarının görev yerlerinde değişiklik yapılacağı duyurulmuştu.

Kocaeli Emniyetinden teröre büyük darbe

Kocaeli’de PKK/ PYD terör örgütü adına sansasyonel eylem hazırlığı içinde olduğu tespit edilen H.Y. isimli yabancı uyruklu şahıs; Kocaeli İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kıskıvrak yakaladı.

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.