Müdahale Haberleri

Müdahale Haberleri

Karamürsel'de Kıyıya Vuran Ölü Yunuslarla İlgili Uzman Uyarısı

Kocaeli Veterinerler Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, Karamürsel'de kıyıya vuran yunuslarla ilgili üzücü bir durumu gündeme getirdi. Bostancı, "Üzülerek yunuslara kurşun sıkıldığını görüyorum" dedi.

Medula Reçete Sistemi Güncellemesi ve Eczane Mağduriyeti

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek taraflı kullanıcısı ve yöneticisi olduğu Medula Reçete Sistemi, eczacılar ve eczaneler açısından fiyatlandırmaya müdahale edilmesine izin vermeyen bir yapıya sahiptir.

Ramazan Öncesi Kırmızı Et Fiyatları Arttı: Müdahale Yolda

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et fiyatlarındaki artışı durdurmak için Ramazan öncesi gerekli adımların atılacağını açıkladı.

Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Karamürsel Vapurunda Yolcu Fenalaştı, Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Facia yaşanmadan yetkililer müdahale etmeyecek mi?

Karamürsel'de Yol Çökmesi Endişesi! Karamürsel'de büyük bir tehlike sinyali: Felaket resmen geliyorum diyor.

Altınova İlçesinde İşçi Dairesinde Yangın: Facia Kıl Payı Atlatıldı!

Altınova, Yalova - 25 Ocak 2024 – Altınova ilçesinde, gurbete çalışmaya gelen işçilerin kaldığı dairede çıkan yangın, facia kıl payı atlatılarak kontrol altına alındı. Olay, işçilerin yaşadığı kötü koşulları bir kez daha gündeme getirdi.

Altınova'daki Tersane Felaketi: Marmara Denizi Tehlike Altında

Yalova'nın Altınova bölgesinde bulunan Tersan Tersanesi'nde yaşandığı iddia edilen çevre felaketi, bölge halkını ve çevre aktivistlerini derinden etkiledi.

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Karamürsel'de çıkan yangın paniğe neden oldu!

Karamürsel İlçesine bağlı Semetler mahallesinde, öğle saatlerinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek ahırı söndürmeye çalıştı.

İsmail Yıldırım kaçak RES leri ne zaman yıkacak ?

RES projesi ikinci kez iptal edildi! Karamürsel’de yapımı devam eden, RES projesi ikinci kez iptal edildi. Kararda, projenin kuşları, orman ekosistemi tehdit ettiği ve mevcut imar planlarına aykırı olduğu belirtildi. Gelen raporlar sonrası gözler Karamürsel Belediyesi İsmail Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım'ın gelen kararla projenin kuşları, orman ekosistemi tehdit ettiği ve mevcut imar planlarına aykırı olduğu belirtilmesine rağmen doğa katliamına müdahale etmesi bekleniyor.

Şehir içi minibüsleri çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel'de şehir içi minibüsleri Karamürsel Devlet Hastanesi'nin hemen önünde çarpıştı yaralılara hemen müdahale edildi.

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

Karamürsel girişinde feci kaza! Genç yaşta hayatını kaybetti

D-130 Karayolu üzerinde Gölcük istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir neden ile motosiklet kazası yapan Süleyman Sarıer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayatını kaybeden Sarıer'in cenazesi bugün öğle namazında toprağa verilecek. Sarıer’in önümüzdeki 6 Ağustos Cumartesi günü 39’uncu yaş günü olduğu öğrenildi.

Kısmet orman ürünleri saatlerdir yanıyor

Kaytazdere beldesinde faaliyet gösteren ve bölgenin en büyük kereste ve sunta fabrikası, Kısmet Orman Ürünleri'nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına bölgede bulunan bir çok itfaiye ekibi saatlerdir müdahale ediyor. 

Karamürsel bıçaklı kavga bir kişi öldü

Karamürsel'de bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İbrahim

Gazeteci Güngör Aslan'a silahlı saldırı

İzmit’te internet haber sitesi sahibi olan Güngör Arslan vuruldu. Ofisinde göğsünden ve ayağından vurulan Arslan ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Karamürsel'de nöbet geçiren genç hayatını kaybetti

Karamursel'de epilepsi nöbeti geçiren 19 yaşındaki Bedirhan G. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aracın çarptığı 33 yaşındaki yaya hayatını kaybetti

Karamürsel D-130 Karayolu İzmit istikametinden Yalova istikametine seyir halinde olan aracın çarptığı 33 yaşındaki otobüs şoförü Lokman K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı vefat etti

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı tedavi gördüğü, Gölcük Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını kaybetti.

Her tehdit edilene bir ekip 2 polis 24 saat yollana biliyor mu?

Karamürsel’de sürekli artış gösteren uyuşturucu ve adli vakalara müdahale etmek yerine ilçede bir polis otosu ve 2 polis memuru boş dükkân önünde nöbet tutturuluyor.

Gölcük’ten Akdeniz’e indi Yunanı ezdi geçti

Oruç Reis'i taciz etti TCG Kemal Reis gereğini yaptı! Oruç Reis'i koruyan, Gölcük’ten hareket eden T.C.G Kemal Reis ile Limnos Fırkateyni karşı karşıya geldi. Oruç Reis'i taciz etmek isteyen Yunan fırkateynine Kemal Reis müdahale etti.

70 kişi hastanelik oldu

Karamürsel Yalakdere köyünde dereye atılan kurban atıkları 70 kişiyi hastanelik etti. İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İSU’nun müdahalesi ile köye temiz su verilmeye başlandı

Sessiz kalınırsa, Kocaeli halkının ocağı sönecek

Kocaeli genelinde binlerce insanın yaşadığı mağduriyet her geçen gün büyümeye devam ediyor. Müdahale edilmediği taktirde binlerce vatandaşın ramazan günü ocağı sönecek.

Karamürsel çamlık mevkiinde orman cayır, cayır yandı!

Karamürsel’in Tahtalı Mahallesi girişi çamlık bölgesinde orman yangını çıktı. Alevleri gören mahalle sakinleri hemen yangına müdahale etmeye çalıştı. Gözyaşlarına hâkim olamayan mahalle sakinleri gözü önünde hektarlarca alan yandı.

Acı haber geldi! Motosikletin kazasında 1 kişi yaşamını kaybetti

Motosiklet kazası geçiren yaşlı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BALKONDAN DÜŞEN YAŞLI ADAM YAŞAMINI KAYBETTİ

Karamürsel’de sabah 09:00 sularında henüz bilinemeyen bir nedenle evinin balkonundan düşen Bekir Gürses (71) yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.

Kocaeli geneli Geçici Barınma ve Toplanma Alanları

Yürürlükte olan TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planının uygulanır kılınmasına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, haberleşme, enerji, altyapı, içmesuyu, seyyar wc/kanalizasyon vb.