Ahmet Çalık'ın adaylığı kesinleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel adayını Ahmet Çalık olarak açıkladı. İşte Ahmet Çalık'ın ilk açıklaması

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel adayını Ahmet Çalık olarak açıkladı. İşte Ahmet Çalık'ın ilk açıklaması; "Bu akşam yapılan CHP parti meclisi toplantısında CHP Karamürsel belediye başkan adaylığım onaylanmıştır. Şahsıma bu onurlu görevi tevdi eden sayın genel başkanıma ve parti meclisi üyelerimize, hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen kıymetli CHP Kocaeli il başkanıma ve il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, her zaman yanımızda olan değerli CHP Kocaeli milletvekillerimize, her zaman bir aile bütünlüğü içinde hareket ettiğimiz CHP Karamürsel ilçe örgütümüze ve ilçe başkanım sayın Anıl Aksu’ya , beni tekrar aday olma konusunda cesaretlendiren ilgilerini ve sevgilerini eksik etmeyen çok kıymetli Karamürsel halkımızın her bir ferdine en derin şükranlarımı sunuyorum." dedi.

CHP Genel Merkezi tarafından Karamürsel Belediye Başkan adaylığı açıklanan Ahmet Çalık gazetemize yaptığı açıklamasında, “Yeni bir aday değil aday olmayı kafasına koymuş 5 yıl boyunca sahadan çekilmemiş güçlü bir aday olarak görüyorum kendimi ve Karamürsel bizimle birlikte kabuğunu kıracak” ifadelerini kullandı.  

 

2019 yerel seçimlerinde CHP'de Karamürsel Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Ahmet Çalık seçimi AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım’a bin 427 oy farkıyla kaybetmişti.

Çalık, aradan geçen 4 yılın ardından saha çalışmalarına hız kesmeden devam etti. 2024 yerel seçimleri için de kolları sıvayan ve Genel Merkez tarafından CHP Karamürsel Belediye Başkanlığına 2024 yılı için bir kez daha aday gösterilen Ahmet Çalık seçim süreci ile ilgili gazetemize açıklamada bulundu.

 

“STARTINI VERDİK”

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık seçim sürecine dair gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz aslında hem CHP Karamürsel İlçe Örgütü olarak hem de aday kimliğimle seçime hazırız. Tecrübelerimiz var ve haritamız belli. Sadece adaylık sürecinde açıklanmayı bekliyorduk. Dün Genel Merkezi’miz açıklamalarını yaptı biz de fiziksel bir şekilde aday olarak çalışmalarımızın startını dün akşam itibariyle verdik.

 

“HEDEFLERİMİZİ BELİRLEDİK”

Yol haritamıza bakacak olursak ilk etapta Sivil Toplum Kuruluşları ile görüşmeler yapacağız. Daha sonra esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz ve mahallelerimizi, köylerimizi gezeceğiz. “KARAMÜRSEL KABUĞU KIRACAK” Bunları yapacağız diyorum ama aslında ben bunları pandemi de dahil olmak üzere 5 yıldır düzenli olarak yapıyorum.

Yeni bir aday değil aday olmayı kafasına koymuş 5 yıl boyunca sahadan çekilmemiş güçlü bir aday olarak görüyorum kendimi ve Karamürsel bizimle birlikte kabuğunu kıracak diyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • İZMİTLİ | 22 Aralık 2023 20:21

    Batsın sizin değişiminiz... Seçim kaybetmiş adamı aday göstermekmi değişim? Yazıklar olsun. Karamürsel Ak Partiye hayırlı olsun!

  • Gürsel Öztürk | 22 Aralık 2023 17:12

    Karamürsel'de değişimin ateşi yanmaya başladı. Ahmet Başkan ile Karamürsel kabuğunu kıracak. Başarılar

BUNLARA DA BAKIN