Ahmet Çalık kadınlarımız, ülkemizin mihenk taşıdır

CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 5 Aralık Türkiye Cumhuriyeti'nde Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 89. yılı nedeniyle ilçemiz kadın esnaflarına ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 5 Aralık Türkiye Cumhuriyeti'nde Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 89. yılı nedeniyle ilçemiz kadın esnaflarına bir dizi ziyarette bulundu. Yönetim kurulu üyeleri ile kadın esnafları dolaşan Çalık, yerel seçimleri hatırlatarak kadın adaylara başarılar diledi.

Ahmet Çalık, “Kadınlar olmadan, kadınlar katılmadan hiç bir toplumsal hareketin başarıya ulaşması mümkün değil. Kadınların politik olarak siyaset sahnesinde yer almaları, kendi güçleri ile kendi bilgi ve donanımları, kendi iddialarıyla mücadele etmeleri ve kazanmaları aslında arzu ettiğimiz toplumsal cinsiyet eşitliğin, seçme ve seçilme hakkındaki eşitliğin tecelli ettiği an olacak. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde toplumsal cinsiyet eşitliği meselesine çok önem veriyoruz. Her aşamada, her seviyede eğitimler yapılıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN