AK Parti'de sürpriz gelişme

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz pazar günü 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 26 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz pazar günü 11’i büyükşehir olmak üzere toplam 26 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da beklendiği üzere yeniden aday gösterildi. Bu törenin ardından gözler, 15 Ocak’a çevrilmişti. Çünkü AK Parti Kocaeli yöneticileri, bu tarihte tüm ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının beklendiğini söylüyordu. Ancak tarihte bir değişiklik yaşandı.

 

BU AY SONUNA KALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ocak için Ankara Büyükşehir başta olmak üzere kalan 55 ilin belediye başkan adaylarını açıklama kararı aldı. Bu nedenle ilçelerin aday açıklama tarihi de ertelendi.

Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un teşkilatlara gönderdiği yazıda, ay sonunda tüm ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı belirtildi. Yani aday adaylarının heyecanlı bekleyişi, 2 hafta daha sürecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN