AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bizleri coşkuyla karşılayan, sevgiyle kucaklayan Karamürselli hemşerilerimize, gönül bağı kurduğumuz tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Biz büyük bir aileyiz. Cumhur İttifakımızın hizmet neferleri olarak, birlik ve beraberlik içerisinde milletimize hizmet aşkıyla hizmet edeceğiz. Bu davaya gönül vermiş kardeşlerimizle Karamürsel’imiz için durmak yok, yola devam."

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 5

  • SUAT | 20 Şubat 2024 15:28

    SKM açılışında SKM başkanının resimlerde isimlerde yeri yok. Köşe kapmacılar her zaman olduğu gibi resim vermek için telaşta. Nasıl olacak bu iş. Bence zor. Partinin en kötü olduğu dönem.

  • Nalan | 18 Şubat 2024 10:52

    Yorumları neden yayınlamıyorsunuz acaba içinde küfür yoktu hakaret yoktu tarafsızlık bu mu

  • Kamuran | 17 Şubat 2024 16:59

    Bugüne kadar sokağa inmemiş bir kahveye girip çay icmisligi olmayan selamsiz sabahsiz insanı aday yaptılar. Tek vasfı İsmail yıldırımın adamı olması. Bunlarin seçim çalışması diye yaptıklarını Sait başkan normal günde yapıyordu. Haksızlığın karşısında susan dilsiz seytandir. Bu adamı başkan yaparsanız beş yıl sonra görürsünüz bir daha yüzünü o da yine seçim çalışmasında olur. Bunun yanında gezip biz dava adamiyiz diyenler neden cumhurbaşkanlığı seçiminde çalışmamislar da belediye seçiminde çalışıyorlar acaba sorar misiniz. Yoksa bı menfaatleri mi var. Yok canım degildir hepsi dava adamı sonucta. Yersen.

  • Cemal | 17 Şubat 2024 15:41

    Maalesef İsmail yıldırım'ın tehdidi şantajı ile aday yapıldı ona da yazık oldu Irak partili olarak oyum AK Parti'ye değil

  • Mehmet | 16 Şubat 2024 19:29

    Akp seçim bürosu açılışında eskiden 2000 veya 3000 kişi olurdu şimdi 100 veya 200 kişi ancak toplayabiliyor seçimi kazanmak için Mesut Çetinkaya tayip Erdoğan ile resimlerini asıyor yinede kalabalık destekçisi yok zaten aday tespiti için akp nin yaptırdığı ankette çok gerilerde olduğu halde İsmail Yıldırım faktörü ile aday yapıldı bu demek seçimin önde olan CHP adayı Ahmet Çalık kazanacak

BUNLARA DA BAKIN