Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretler sırasında, MHP Karamürsel İlçe Başkanı Adnan Göktekin de hazır bulundu.

Ziyaretlerin ardından MHP Karamürsel İlçe Başkanı Göktekin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Karamürsel İlçe teşkilatımıza gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı MHP Kocaeli İl Başkanımız Murat Nuri Demirbaş, Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayımız Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım ve diğer yetkililere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükakın ise ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhur İttifakı olarak bugün de Karamürsel ve Gölcük'te yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 'Ben değil, biz' diyenlerin ittifakı olan Cumhur İttifakı, muhabbet saflarını sıkılaştırarak ve gönül köprülerini güçlendirerek kararlı bir şekilde ilerliyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN