CHP İzmit'te Ön Seçim Heyecanı: Belediye Başkan Adayı Belirleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit'te, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayını belirlemek üzere ön seçim başlattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit'te, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayını belirlemek üzere ön seçim başlattı. Parti Meclisi'nin kararıyla gerçekleştirilen ön seçim, sabah 08:00 itibarıyla başladı ve oy verme işlemi 17:00'de sona erecek.

İzmit Ulugazi İlkokulu'nda düzenlenen ön seçimde, mevcut belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in yanı sıra Hakan Tanta, Hüseyin Erol ve Emre Andız aday adayı olarak yarışıyor. Partiye kayıtlı 7 bin 369 üyenin oy kullanması beklenen seçimde, toplam 20 sandık kuruldu. Her sandıkta, aday adaylarının birer temsilcisi bulunuyor.

Seçim sürecini CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek yönetiyor. Bu önemli seçim, İzmit'te CHP'nin yerel seçimlerdeki yüzünü belirleyecek ve partinin belediye başkanlığı yarışındaki stratejisini şekillendirecek. Ön seçim sonuçları, partinin İzmit'teki siyasi rotasını ve yerel seçimlerdeki rekabet dinamiklerini etkileyecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN