Deva Partisi Belediye Başkan Adayı: Yunus Emre Katı

Karamürsel'in siyasi arenasına dinamizmiyle adım atan Yunus Emre Katı, Deva Partisi'nin belediye başkan adayı olarak halkın karşısına çıkıyor. Peki, Yunus Katı kimdir?

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel'in siyasi arenasına dinamizmiyle adım atan Yunus Emre Katı, Deva Partisi'nin belediye başkan adayı olarak halkın karşısına çıkıyor. Peki, Yunus Katı kimdir?

Yunus Emre Katı, 1981 Trabzon doğumlu ve Konya Selçuk Üniversitesi mezunudur. İş hayatına adım attığı günden bu yana kararlılıkla ilerleyen Katı, Kocaeli İstanbul Mermerciler Sanayi Sitesi'nin kurucuları arasında yer almıştır. 2010 yılından itibaren kendi firmasında faaliyet gösteren Katı, iş dünyasında önemli adımlar atmıştır.

Özellikle yenilenebilir enerji sektöründe adını duyuran Yunus Emre Katı, Almanya, Sırbistan, Makedonya, Kosova, Hırvatistan, Romanya, Karadağ gibi ülkelerde faaliyet gösteren Dynamic Enerji firmasını kurarak bu alandaki başarısını kanıtlamıştır. Yalova bölgesinde Türkiye'nin en büyük üçüncü Pelet Üretim Tesisini kurmasıyla da dikkatleri üzerine çekmiştir.

Aile yaşantısına önem veren Yunus Emre Katı, evli ve dört çocuk babasıdır. Başarılı iş hayatı ve aile değerlerine olan bağlılığıyla tanınan Yunus Emre Katı, Karamürsel'e yeni bir soluk getirmeyi ve kent yaşamını daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Deva Partisi'nin belediye başkan adayı olarak Karamürsel halkının karşısına çıkan Yunus Emre Katı, tecrübesi ve vizyonuyla şehre yeni ufuklar açmayı vaat ediyor. Karamürsel'in kalkınması ve refahının artması için kararlılıkla çalışacağını belirten Katı, halkın desteğini bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN