Double Coffee Basın Açıklaması

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel'de 22.02.2024 tarihinde gündeme gelen bir haber sonrası Double Coffee firması yetkilileri tarafından yapılan kamuoyu açıklaması şu şekildedir:

Double Coffee, uzun yıllardır sektörün öncüsü bir firma olarak faaliyet göstermektedir. Ancak, 22.02.2024 tarihinde bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan haberler nedeniyle bu açıklama yapılmıştır.

Altınova Belediye Başkanı Sn. Metin Oral'ın partisi adına ilçe halkına ikram edilmek üzere firmamızdan satın alınan kahvelerin ambalaj adedi, dağıtılacak olan miktarın 1500 adet fazlası olarak basılmış ve depomuzda kalmıştır. Kaldıki resimlerde görüldüğü gibi Sn.Metin Oral'ın ismi ve belediye başkanı olarak yazılmıştır (Aday olarak değil)

Firmamız hiçbir siyasi görüşe veya tarafa bağlı olmaksızın ticari anlaşmaları yürütmektedir ve tüm siyasi parti liderlerine üretim yapmaktadır. Ancak, kamuoyuna yansıyan haberlerde Sn. Metin Oral'ın isminin geçtiği ve Karamürsel AK Parti belediye başkan adayı Sn. Mesut Çetinkaya için ikramlıkların farklı bir algı yaratılarak servis edildiği ifade edilmiştir.

Bu durum firmamızı derinden üzmüştür. Çevreye ve doğaya olan hassasiyetimiz nedeniyle, aynı partiden olmalarından dolayı tesis personelimiz anlaşılan 5000 adet siparişin 1500 adetine Sn. Mesut Çetinkaya'nın ismini yapıştırarak teslim etmiştir. Ancak, Sn. Mesut Çetinkaya'nın bu durumdan haberi olmadığı belirtilmiştir.

Double Coffee, ailesi olarak böyle bir gündemle kamuoyunda haber olmak ve hiçbir bilgisi olmayan kişileri töhmet altında bırakmak bizi derinden üzmüştür. Halisane niyetle yapılan ancak yanlış anlaşılan bu haberler nedeniyle mağduriyet yaşayan tüm kişiler adına özrü bir borç biliriz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN