16 Yaşında Haberleri

16 Yaşında Haberleri

Bu acıya yürek dayanmaz! Çakmak gazı yine can aldı!

Karamürsel'de 16 yaşındaki Furkan K. isimli çocuk, iddialara göre üç arkadaşı ile çakmak gazı çekerek hayatını kaybetti.

Karamürsel korkunç kaza, daha 16 yaşındaydı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde pikapla çarpışan 16 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Küçük çocuğa tecavüz olayında 11 kişi tutuklandı

Karamürsel’de 16 yaşındaki genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıslardan 11'i tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Tecavüz sanıkları adliyeye sevk edilirken ortalık karıştı (Canlı Yayın

Karamürsel’de 16 yaşındaki genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıslara vatandaşlar tepki göstermek amacıyla adliye önünde toplandı.

Küçük kıza tecavüz olayında sanıklar Karamürsel Adliyesine getirildi

Karamürsel'de geçtiğimiz gün ortaya çıkan 16 yaşındaki küçük R.G isimli kıza tecavüz ettikleri iddia edilen çok sayıda kişi Karamürsel Adliyesi'ne getirildi.

Karamürsel'de çok sayıda kişi gözaltına alındı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yaşanan iğrenç olayda 16 yaşındaki R.G. isimli küçük kıza uyuşturucu içirip ardından tecavüz eden kişiler hakkında başlatılan

Küçük kıza tecavüz ettiği iddia edilen bir çok kişi gözaltına alındı

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda 16 yaşındaki R.G isimli küçük kıza uyuşturucu ve alkol içiren bir çok kişi defalarca tecavüz

KÜÇÜK KIZA UYUŞTURUCU İÇİRİP DEFALARCA TECAVÜZ ETTİLER

Karamürsel’de yaşanan olayda 16 yaşındaki R.G isimli küçük kıza uyuşturucu içirip defalarca tecavüz ettikleri iddia edildi.

Gölcüklü Enes Şerit yine evden kaçtı

Gölcüklü 16 yaşındaki Enes Şerit, bir kaç gün önce evden kaçmıştı.

Küçük Mehmet bilgisayar oyunu kurbanı oldu!

İnsanları intihara sürüklediği iddia edilen ve Türkiye'de yasaklanan oyunlar arasında olan Mavi Balina oyununu oynayan 16 yaşındaki Mehmet Korkmaz'ın evde cesedi bulundu.

İzmitte genç kız 4. Kattan herkesin gözü önünde atladı

İzmit'te, lise öğrencisi 16 yaşındaki B.N.A. 4'üncü kattaki evlerinin penceresine çıkarak intihar etmek istedi. İtfaiye önlem alırken, kendini aşağı bırakan genç kız

Kayıp aranıyor son olarak Gölcükte görüldü

3 gün önce Derince'de ki evinden markete diye çıkan Elanur Kapukaya'dan haber alınamıyor Derince'deki evinden 3 gün önce markete diye çıkan 16 yaşında ki Elanur Kapukaya

Muhammet 10 Gündür Kayıp

Gölcük’te ikamet eden 16 yaşındaki Muhammet Güzelaydın’dan 10 gündür haber alınamadığı öğrenildi.

Karamürsel'de 16 yaşındaki çocuk uyuşturucu komasına girdi

Karamürsel'de saat:16:20 sularında gerçekleşen olayda 16 yaşında ki, M.A (16) uyuşturucu komasına girdi.

16 Yaşındaki çocuk ekmek bıçağı ile kedileri parçalayıp

Korkunç olay Altınova'da yaşayan ve yine orada bir ilk okulda okuyan 16 yaşındaki küçük bir çocuk okul kıyafetleri üzerin'de elinde  ekmek bıçağı ile kedilerin kafasını keserek, iç organlarını parçalayıp

İlksun'a Türk Kızılayı'ndan yardım eli

Türk Kızılayı Karamürsel Şube Başkanlığı tarafından 16 yaşındaki İlksun Çorbacıoğlu'na tekerlekli sandalye verildi.

İlksun’un sağlıklı yaşayabilmesi için 50 bin liraya bağlı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 1135. Sokak Sağkol Apartmanı A/Blok Kat;1 D/1’de yaşayan ve doğumundan itibaren mental gelişimi geri teşhisi konulan, yardımsız oturamayan, konuşma eksikliği, sağ elini ve her iki bacağını kullanamayan ve şimdi omurilik eğriliği teşhisi konulan 16 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi İlksun Çorbacıoğlu yeniden sağlıklı yaşamını sürdürebilmesi için 50 bin lira gerekiyor.

Karamürsel Plajda 16 Yaşındaki Genç Son Anda Kurtarıldı

Olay bugün öğlen saatlerinde Karamürsel plajında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre gölcükten Karamürsel'e yüzmeye gelen bir grup genç altınkemer plajında bulunan iskelede arkadaşlarıyla şakalaşan Alihan B. ( 16 ) biranda dengesini kaybederek önce başını iskelenin ayağına vurup ardından denize düşen genci hemen fark eden sahil güvenlik ve sağlık ekipleri hemen müdahale ettikleri Alihan B. ( 16 ) ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra yaralı genci Karamürsel devlet Hastanesine götürdüler.İlk müdahalesi yapıldıktan sonra durumu ağar olan Alihan B.( 16 ) İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.