Adaylık Haberleri

Adaylık Haberleri

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

MHP'nin Kocaeli'deki İlçe İlçe Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli'deki 12 ilçesindeki meclis üyesi adaylarını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde adaylık çalışmalarını tamamlayan MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girecek ve 12 ilçede meclis üyelerini belirledi.

Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il genel meclisi aday adayı Samet Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor.

Tahir Büyükakın'a adaylığı tebliğ edildi

Büyükakın yeniden aday: İşte adaylık için telefonun geldiği o an. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı arayarak yarın İstanbul'da yapılacak aday tanıtımına davet etti.    

Başarılı isim Harun Baykır tekrar adayım dedi

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi belediye meclis üyesi Harun Baykır tekrar adaylık başvurusu yaptı.

Ahmet Çalık pazar günü aday adaylığını açıklıyor!

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar günü Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığında saat  17:00’da aday adaylığını açıklıyor.

Ak Parti'de adaylık tarifeleri belli oldu

AK Parti’de belediye başkanlığı adaylığı için başvuru ücretleri belli oldu. Ali İhsan Yavuz, bu seçimde adaylık aidatı almacağını, bunun yerine Gazze’ye bağış toplanacağını söyledi.  

Karamürsel DEVA iki aday adayı çıkardı

Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı’nda milletvekili aday adaylık heyecanı yaşanıyor. Partinin yönetim kurulu üyesi İzzet Harun Ok ve Yunus Katı Milletvekili Aday adaylığı başvurularını gerçekleştirdi. DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, yaklaşan genel seçim öncesi milletvekili aday adaylığı heyecanı yaşıyor.

CHP Altınova belediye başkan adayı Yasemin Kale Fazlaca oldu

Altınova'da geniş bir kesim tarafından renkli ve sosyal kişiliği nedeni ile tanınan ve sevilen iş kadını Yasemin Kale Fazlaca adaylık başvurusunu yaptı

Mehmet Çeliköz bende adayım dedi

Bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Mehmet Çeliköz, Altınova belediye başkanlığına adaylık başvurusu yaptı.

Karamürsel Ak Parti Fevzi Utaş ile yeniden kendine geldi

Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel uzun zaman sonra Ak Partililerdeki heyecanı görünce çok mutlu oldu. Fvezi Utaş'ın adaylık başvurusunu kahkalar ile kabul ederek başarılar diledi.

Fevzi Utaş yarın başvuracak

AKP’de Karamürsel Belediye Başkanlığı için İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, aday adaylık başvurusunda bulunacak.

BAŞKAN ALİ KANGAL ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Kaytazdere mevcut belediye başkanı Ali Kangal Belediye Başkanlığına tekrar aday oldu.

Kocaeli MHP'den 29 kişi başvuruda bulundu

30 Mart 2019’da yapılacak seçimler öncesinde MHP’de belediye başkanlığı için aday adaylık başvuru süreci başlamıştı. Bu doğrultuda 24 Haziran’da milletvekili adayı olan isimler başvurularda bulundu

Kılıçdaroğlu aday olmayacak!

CHP'de 'olağanüstü kurultay' için imzalar toplanmaya devam ederken, imza sayısının iki günde 466'ya ulaştığı belirtildi. Genel Başkanlık tartışmalarının iyiden iyiye alevlendi

Mehdi Taşdan , Cemil Yaman için adaylıktan çekildiğini duyurdu

TAŞDAN’DAN DESTEK SÖZÜ 7 Haziran sürecinde AKP’den aday adayı olan Ervan İnşaat’ın sahibi Mehdi Taşdan Cemil Şaman’ın kente fayda sağlayacak kapasiteye sahip olduğunu ifade etti. Vanlı olan, Doğu ve Güneydoğulular Derneği’nin kurucu başkanlığını da yapan Taşdan, “Cemil Bey, açıkçası kendini yetiştirmiş, siyasi tecrübeleri olan bir isim. Kendisinin milletvekilliğini hak ettiğini ve başarılı çalışmalara imza atacağına eminim bu yüzden adaylıktan çekiliyorum dedi.

SoN Dakika Karaosmanoğlu Vekillik İçin Başvurdu.

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvurularının son gününde sürpriz bir isim daha müracaatta bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun oğlu İsmail Karaosmanoğlu, 7 Haziran seçimleri yolunda milletvekili aday adayı oldu. AK Parti'de bir dönem Gençlik Kolları Genel Başkanlığı yapan İsmail Karaosmanoğlu’nun adaylık için Ankara ve İstanbul'u yazdığı öğrenildi. Bilindiği üzere AK Parti'de aday adayları iki vilayet yazabiliyor.