Karamürsel'de 6 Ay Sürecek Trafik Düzenlemesi

Karamürsel'de, bazı karayollarında üst yapı çalışmaları başlatılacak ve bu çalışmalar nedeniyle belirlenen yollar 6 ay boyunca kademeli olarak kapatılacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karayolu Üst Yapı Çalışmaları Başlıyor: 6 Ay Sürecek Trafik Düzenlemesi

Karamürsel'de, bazı karayollarında üst yapı çalışmaları başlatılacak ve bu çalışmalar nedeniyle belirlenen yollar 6 ay boyunca kademeli olarak kapatılacak. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, devlet ve il yollarının üst yapısının bozulduğu kesimlerde, trafik yoğunluğu ve hava şartlarının uygun olduğu gün ve saatlerde, 6 Mayıs ile 8 Kasım tarihleri arasında yenileme ve tamirat çalışmaları gerçekleştirilecek.

Çalışma süresince trafik akışı, onaylı trafik işaretleme projelerine uygun olarak sağlanacak ve gerekli trafik işaretlemeleri yapılarak tüm emniyet tedbirleri alınacak. Sürücülerin çalışma yapılan kesimleri kullanırken yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle vurgulandı.

Çalışma yapılacak olan yollar şunlar:

 

  • 130-01 KKND yolu (Karamürsel-İzmit)
  • 575-01 KKND yolu (Karamürsel-Yalova)
  • 41-77 KKN il yolu (KMO-Tepeköy - Eski İstanbul)

Sürücülerin çalışma sürecinde oluşabilecek trafik düzenlemelerine dikkat etmeleri ve belirtilen güzergahlarda güvenli sürüşlerine özen göstermeleri önemle rica olunur.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN