Adli Tıp Haberleri

Adli Tıp Haberleri

Karamürsel'de yaşayan tersane işçisinin cesedi bulundu!

Karamürsel'de öldürülen tersane çalışanına ait olduğu değerlendirilen ceset, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi Bursa'nın Gemlik ilçesinde derede erkek cesedi bulundu.

Karamürsel'de intihar eden genç toprağa verildi!

Geçtiğimiz yıl 7 Aralık tarihinde kaybolduktan bir ay sonra, Karamürsel’de cesedi bulunan tersane işçisi, Batmanlı gencin cenazesi 26 gün sonra İstanbul Adli Tıp kurumundan alınarak Batman’da defnedildi.

Çekirdekçi cinayetinin iddianamesi tamamlandı

İddianamede yer alan adli tıp raporuna göre Muktedir Çapur meyve bıçağıyla 81 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş

SOSYALMEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI VE HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde Aydın Bellisoy (52) isimli vatandaş gece evinde otururken iddialara göre kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE ŞÜPHELİ ÖLÜM

Ereğli'de oturan 48 yaşındaki Aysel Pilavcı, önceki akşam evinde bir anda fenalaştı. Durumu fark eden Pilavcı'nın yakınları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri Aysel Pilavcı'nın öldüğünü belirledi. Gizli kalp hastası olduğu öğrenilen Pilavcı'nın cansız bedeni daha sonra ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadının ölümünün şüpheli bulunması üzerine otopsi yapılmasına karar verildi. Asri Mezarlık’ta otopsisi yapılan Pilavcı’nın neden öldüğü ise adli tıp raporunun ardından netlik kazanacak.

Yetişkinlere ciddi uyarı: Anne sütü içmeyin !

Anne sütü tüketimi son dönemde yetişkinler arasında da yayılmaya başlamış, adeta yeni bir 'sağlık trendi' haline gelmişti. Özellikle de vücut geliştirenler ve kanser hastaları, 'sıvı altın' diye satılan anne sütüne rağbet ediyor. BBC'nin haberine göre ise Royal Society of Medicine adlı tıp dergisi için görüşlerini kaleme alan İngiliz uzmanlar, bazı özel internet siteleri ve sosyal medya aracılığıyla satılan anne sütünün pastörize olmadığını ve tehlikeli mikroplar taşıyabileceğini söylüyor.

Savcı Mehmet Selim Kiraz şehit oldu.

Savcı Mehmet Selim Kiraz şehit oldu. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Çağlayan Adliyesi'nde DHKP-C tarafından rehin alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hastane yetkilileri savcı Kiraz'ın acil servise ulaşamadan şehit olduğunu açıkladı.

Üniversiteli Genç Boğazı Kesilmiş Olarak Bulundu

KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nde Meslek Yüksek Okulu öğrencisi 20 yaşındaki Ramazan Çelik, yalnız kaldığı evinde boynundan bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Çelik'ten bir süredir haber alamayan arkadaşları, polis ekiplerine haber verdi. Bu sabah Gündoğdu Mahallesi Işık sokaktaki evine çilingir yarımıyla giren polis ekipleri üniversiteli genci boynundan bıçaklanmış olarak ölü buldu. Yapılan incelemede ellerinde de kesikler olduğu tespit edilen Ramazan Çelik’in cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.