Afiş Haberleri

Afiş Haberleri

Karamürsel'de bir binaya öyle bir afiş asıldı ki!

31 Mart 2024 seçimlerine son birkaç gün kala, Karamürsel'de yaşayan vatandaşların apartmanlarına astığı bir afiş büyük tartışmalara neden oldu.

Güreşi ve güreşçiyi yücelten başkan, Metin Oral

Altınova belediye başkanı Metin Oral, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Reklam afişlerinde boy göstermektense, sürekli olarak güreşçiler ile yakından ilgilenerek spora ve sporcuya destek oluyor. Özellikle Karamürsel'den bir çok güreşçiye yıllardır destek veren Metin Oral güreş camiasında yüreklere dokunuyor.

BELEDİYE PERSONELİNE BU TALİMATI KİM VERDİ!

Karamürsel’de seçimlere günler kala bayrak ve afişlere çirkin saldırı kameralara yansıdı.

SP’li gençler AKP’nin afişine bakın ne yaptı?

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala İzmit’te yaşanan afiş savaşlarının aksine Darıca’da geçtiğimiz gün güzel bir tablo ortaya çıktı

CHP'nin seçim çalışmalarında sloganları belirlendi

CHP’nin 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde ‘Derman belediyeciliği’ ve ‘Martın sonu bahar’ sloganlarını kullanacağı açıklandı.

Yasemin Fazlaca Biyografisi

Altınova'da çok geniş bir kesim tarafından renkli ve sosyal kişiliği ile tanınan Yasemin Kale Fazlaca belediye başkanlığı yarışında bende varım dedi.

Parçalanan pankartı iğne iplikle dikti

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri kapsamında kentin birçok noktasına afiş ve pankart astı. Saldırıya uğrayan bu afiş ve pankartları dikmeye çalışan bir kadın dikkat çekti.

Son dakika: CHP'nin adayı resmen Muharrem İnce

Bu sabah Ankara'da Muharrem İnce afişlerinin asıldığı görüldü. CHP'nin adayının Muharrem İnce olduğu da kesinleşti.

Karamürsel Belediyesi Otoparkı Artık Ücretli

Karamürsel Belediyesi  Otoparkına asılan yeni afişte 18.09.2017 Tarihinden itibaren otoparkın artık ücretli olduğu duyuruldu.

Donanma komutanlığında şok istifa

Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele kimdir? İşte 17 Ağustos 2017 tarihi itibariyle görevinden istifa eden Veysel Kösele'in biyografisi

Kırkpınar'ın en uzun pehlivanı Karamürselli ama...

Kırkpınar'ın en heybetli pehlivanı "REKLAM AFİŞLERİNDE PEHLİVANLAR DİYARI KARAMÜRSEL" den ama Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi adına kırkpınar'da

Okul Yönetimi Astığı Afişle Ünlü Oldu

Yıllardır tartışılan bir soru var. Okulun sorumlulukları nerede başlar ve nerede biter?

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Karamürsel MHP Çok Anlamlı Bir Geceye İmza Attı

MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın mülk edinebilmek için düzenlediği gecede konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Milletvekili sıralamasında birinci sırada kim olursa olsun, ilk afişi ben asacağım” dedi. MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın mülk edinebilmek için düzenlediği gecede konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Milletvekili sıralamasında birinci sırada kim olursa olsun, ilk afişi ben asacağım” dedi.