Karamürsel'de bir binaya öyle bir afiş asıldı ki!

31 Mart 2024 seçimlerine son birkaç gün kala, Karamürsel'de yaşayan vatandaşların apartmanlarına astığı bir afiş büyük tartışmalara neden oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

 

31 Mart 2024 seçimlerine son birkaç gün kala, Karamürsel'de yaşayan vatandaşların apartmanlarına astığı bir afiş büyük tartışmalara neden oldu. İddiaya göre, geçmişte koyu bir AK Parti taraftarı olduğu söylenen İlyas Ö. adlı vatandaş, kendi binasına hiçbir AK Partili'nin gelmemesi için dikkat çekici bir pankart astı. Afişte şu ifadeler yer aldı: "Bu binada AKP'nin hiçe saydığı, önemsemediği, hor ve hakir gördüğü AKP mağduru üç emekli TC vatandaşı oturmaktadır. Bu sebeple AKP'lilerin, oy istemek için dahi uğramaması, selam vermek için dahi uğramaması önemle rica olunur. - Bina Sakinleri"

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Kadir | 29 Şubat 2024 17:28

    Bu haber ulusal bir haber tüm televizyon ve gazetelerde yayınlanması lazım .bu vatandaş gibi tüm emekliler özellikle 10000 TL alan vatandaşlar eğer seçimden önçe zam yapılmazsa bir daha 4 yıl var genel seçimlere o zamana kadar zam alamaz akp adayı iyi biri olabilir ama bu seçimde akp ye tepki için rakipi CHP adayına oy vermeli emekliler

  • Saffet Gülnar | 29 Şubat 2024 17:14

    Sizi takdir ediyorum işte bunlar bizi mahveden parti ne oyu zırnık yok bunlara

BUNLARA DA BAKIN