Pankart Haberleri

Pankart Haberleri

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Karamürsel'de bir binaya öyle bir afiş asıldı ki!

31 Mart 2024 seçimlerine son birkaç gün kala, Karamürsel'de yaşayan vatandaşların apartmanlarına astığı bir afiş büyük tartışmalara neden oldu.

Karamürselli Merih Demiral'a Kızılay'dan teşekkür

İlimizin yetiştirdiği yetenekli futbolculardan Merih Demiral bir kez daha gönüllere taht kurdu.

AK Partili gençler kongreye damga vurmayı başardı

AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi’nde, Kocaeli Gençlik Kolları açtığı pankartla kongreye yine damgasını vurmayı başardı.

Parçalanan pankartı iğne iplikle dikti

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri kapsamında kentin birçok noktasına afiş ve pankart astı. Saldırıya uğrayan bu afiş ve pankartları dikmeye çalışan bir kadın dikkat çekti.

Karamürsel’de ‘Kitap Toplama Kampanyası’ Başlatıldı

Karamürsel İlçe Halk Kütüphanesince ilçe genelinde “Kitap Toplama Kampanyası” başlatıldı. Kampanyayı genişletmek ve geliştirmek için hazırlanan pankartlar ilçenin çeşitli noktaları koyularak Karamürsel Halkı’nın desteği bekleniyor.

Bu Kadarına da Pes Doğrusu!

Zabıta Ak Parti Pankartını Kendi Elleriyle Astı

Kramürsel'li Boşnaklar Srebrenitsa'yı unutmadı

Boşnak insanımızın Türkiye’de çoğunlukta ikamet ettiği ilçelerin başında gelen Karamürsel’de Bosna Hersek Türkleri Derneği, 11 Temmuz 1995’te Sırplar tarafından yapılan Srebrenitsa Soykırımı için her yıl farklı bir etkinlik düzenliyor. Derneğin Gençlik Kolları Srebrenitsa`da 8 binin üzerinde Boşnak`ın Sırplar tarafından katledildiği soykırımın 20’nci yıl dönümü nedeniyle Karamürsel Alp Anıtı’nın önüne pankart astı.

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Adaletsizlik Zulmun Meyvesidir

Anadolu Gençlik Derneği Karamürsel Temsilcisi Mecit Işık; ‘Adaletsizlik Zumlun Meyvesidir’ Anadolu Gençlik Karamürsel Temsilcisi Mecit Işık, ‘Bu görüntü ilk bakışta bir çifte standart uygulama olarak yorumlansa da, arkasındaki gerçekler daha derindir, diyerek bir açıklama yaptı 10 Nisan 2015 akşamı 200 bin gencimizi Çanakkale ye şehit dedelerini anmaya götüren Anadolu Gençlik Derneği hazırlamış olduğu pankartları bu alanlara asmıştı. Aynı gece pankartlar belediye ekiplerince toplanıp, ertesi gün AGD temsilciliğine pankartları belediye den almaları haber verildi. Fotoğrafta görülen AKP gençlik kollarına ait pankart 5 gündür burada asılı. Program düzenleyip, duyuru yapmaya çalışan herkese saygı duyuyoruz. Fakat burada yapılan ayırımcı uygulamayı kınıyoruz. İlçemizde Milli Görüşçü kuruluşlara karşı uzun zamandır sistemli, kasıtlı, haksız bir uygulama söz konusudur. Bu engellemeler, tahammülsüz tavırlar Milli Görüşçü kadroları asla yürüdükleri yoldan alıkoyamaz. Çanakkale tepelerinde 200 bin çiçek açmış, genç gönüller ecdadımızın inanç ve ideallerini teneffüs etmiştir. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır dedi.

Darıca Öcalan posteri gerilimi

Başbakan Davutoğlu’nun ‘Kobani’ye selam ediyorum’ açıklamalarının ardından Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde bir grup HDP’li parti binasına Abdullah Öcalan poster ve pankartları astı. Asılan pankart ve posterler ilçede büyük rahatsızlığa yol açarken, HDP ilçe binasına yürümek isteyen vatandaşlar zor sakinleştirildi. MHP Darıca İlçe Teşikalatı ile Ülkü Ocakları durumu polise bildirirken, Osmangazi Mahallesi’ne giden polis pankart ve posterleri indirdi.

Yılın ilk saniyeleriyle birlikte evlenme teklifi etti

Yeni yılın ilk saniyeleriyle birlikte evlenme teklifi etti Karamürsel'de 2015 yılına girdiğimiz ilk saniyelerle birlikte açtığı pankartla sevgilisine evlenme teklifi yaptı