Alaka Haberleri

Alaka Haberleri

Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Deniz ile alakalı korkunç gerçekler gün yüzüne çıktı

Deniz salyası olarak bilinen müsilaj, Marmara Denizi'nde görülmeye devam ediyor. Deniz suyunu tamamen kaplayan ve deniz canlılarını öldüren katman neeniyle balıkçılar sezonu erken kapattı.  

Cumhurbaşkanı tam kapanmanın tarihlerini açıkladı

Son dakika açıklamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. İşte kapanma kararı ile alakalı tüm detaylar haberimizde

Ramazan için tam kapanma kararı salı günü belli olacak

Ramazan boyunca tam kapanma ile alakalı olarak verilecek kesin karar, Pazartesi günü yapılacak Bilim Kurulu toplantısında ki, değerlendirmeler neticesinde

Karamürsel halkı Kocaeli Valisine seslendi

Karamürsel’de yüzlerce vatandaş köylerinde yaşadıkları rahatsızlık ile kimsenin alakadar olmadığını dile getirerek, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi.

İŞTE REZİLLİĞİN DAHA REZİL AÇIKLAMASI!

Karamürsel’de dün gündeme getirilen ve büyük bir ses getiren mahalle içerisine dökülen moloz ve asfaltlar ile alakalı olarak vatandaşın çektiği çileye daha rezil bir açıklama ile karşılık verildi.

Karamürselli kızımız Kocaeli 1.’si oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 41 gence bisiklet hediye etti. 19 Mayıs ile alakalı video yarışması düzenledi.

Karamürselli kızımız Kocaeli 2.’si oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 41 gence bisiklet hediye etti. 19 Mayıs ile alakalı video yarışması düzenledi.

Caminin önünde 2 kişiyi vurdu

Darıca’da bir kişi husumetlisini cami önünde vurdu. Olayda hiç alakası olmayan bir kişide kurşunların hedefi oldu

Gölcük Tersanesi 290 işçi alacak

Gölcük Tersane Komutanlığı işçi alımı ile alakalı duyuru yaptı. Toplam 290 işçi alınacak

Gölcük'te korkunç cinayet! Yanlışlıkla onu vurduk!

Gölcük’te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Umut Duman’ın olayla hiç alakasının olmadığı; kör bir kurşuna kurban gittiği ortaya çıktı.

Kesilen ağaçların sahibi açıklama yaptı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde çok sayıda duyarlı vatandaşın tepkileri ile gündeme gelen ve bir çok kesim tarafından tepki alan ağaç kesimi ile alakalı konuşan arsa sahibi. İşin doğrusunu şu şekilde anlattı.

Karamürsel'den 5 kişi tutuklandı

Geçtiğimiz günlerde İzmit'te bir tarlada gömülü bulunan 2 kişi için inceleme başlatan Kocaeli Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler konu ile alakası olduğu tespit edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

İsmail Yıldırım yaptığı hareket ile Türkiye gündemine oturdu

Sabah saatlerin'de Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile alakalı olarak yaptığımız haber ulusal basının oldukça dikkatini çekti ve gün içinde en çok konuşulan

Cep telefonu kullananlar DİKKAT

Birçok kişi bağlantıların gizli kalmasını sağlayan VPN programını kullanıyor. Ancak bu programı FETÖ üyeleri de kullandığından örgütle alakası olmayan kişiler

Yeni Kimlik Kartları İçin Randevu Alınıyor

Nüfus cüzdanları 2016 ile beraber yerini yavaş yavaş çipli kimlik kartlarına bırakacak. Yeni kimliklerle beraber hem görünüş olarak hem de içerik olarak yeni değişikliklerin yapılacağı çipli kimliklerle alakalı yenilikler merak ediliyor. Peki, yeni kimlik randevusu nasıl alınır? Çipli kimlik harcı ne kadar? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Ramazan Has, Hakkında çıkan iddialarla alakalı basın açıklaması

Kocaeli'de geniş bir kitle tarafından tanınan Ramazan Has, hakkında çıkarılan asılsız iddialar ile alakalı bir basın açıklaması yayınladı.

‘Kral ve Danışmanlarının İnanılmaz Yükselişleri’

*Bu anlatılan masalda, anlatılanlarla gerçek ve tüzel kişilerle hiçbir alakası yoktur. Tamamıyla hayal ürünü olup masaldır.

‘Kral’ın Türlü, Türlü Oyunları’

*Bu anlatılan masalda, anlatılanlarla gerçek ve tüzel kişilerle hiçbir alakası yoktur. Tamamıyla hayal ürünü olup masaldır.

‘Kral’ın Yaveri’

*Bu anlatılan masalda, anlatılanlarla gerçek ve tüzel kişilerle hiçbir alakası yoktur. Tamamıyla hayal ürünü olup masaldır.

‘Yalancı kralın, yalanı uzun sürmedi!’

Artık bu haftadan başlayarak her hafta masal anlatacağız, bu anlatılan masalda, anlatılanların gerçek veya tüzel kişilerle hiçbir alakası yoktur. Tamamıyla hayal ürünü olup masaldır.

BÖYLE REZİLLİK OLAMAZ SAHİLİN ORTASINA DUVAR ÖRSEYDİNİZ

Hafta sonu çok güzel ve güneşli bir hava vardı.Gerek başka il ve ilçelerden bir çok insan sahillere son son akın etti.Fakat Karamürsel ereğli sahilinde gerek çocuk arabaları ile gerekse özürlü araçları ile gezmek için sahile inan insanlar ereğli sahilinden halıdere sahiline kadar yürüyüş yaparken gözlerine inanamadılar.Sahilin ortasında koskocaman bir beton bariyer ve etrafında demir direklerle resmen katledilmiş bir sahile rastladılar. KİMSE BİR ANLAM VEREMEDİ Sahilin orta yerinde bu manzarayı gören vatandaş gözlerine inanamadı, gazetemize'de hem resimlerini çekerek hemde mail atarak şikayet yağdı.Bizde gerekli yerlere ulaşmaya çalışarak konuyu araştırmaya çalıştık fakat konunun karamürsel belediyesi ile alakalı olmadığı kocaeli belediyesi ekiplerince bu beton bariyerin ve direklerin konulduğu nedenin ise sahile araç girişinin engellenmesi için yapıldığı bildirildi. HANGİ YÜZ YILDAYIZ Bu uygulama bir çok kişi tarafında tepki görürken neden araç girmesin diye canım sahilin katledildiğine kimse anlam vermiş değil.Daha önceden zaten bu yerde demir bariyerlerin olduğunu ve araçların giriş yapmadığını bildiren vatandaşlar artık çocuk arabasını bile sokamıyoruz özürlüler yolun ortasında kalıyor bu konuyla derhal ilgilenilmesini istiyoruz diyen vatandaşlar görevlilerin bu kötü görüntüye ve mağduriyete karşı kısa zamanda bir çözüm bulmasını istediler.

Bakan Fikri Işık'tan Karamürsel Çıkartması

Bilim ve sanayi bakanı Fikri Işık sabah kahvaltısını Karamürsel'de partililerle yaptı. Sabah erken saatlerde Karamürsel'e gelen Fikri Işık Ak parti ilçe teşkilatının Zevkin Cafe'de düzenlediği kahvaltıya katılan Işık burada hem partililerle sohbet etti hemde yarın yapılacak seçim ile alakalı istişaralerde bulundu. İSMAİL YILDIRIM'DA KATILDI Uzun zaman önce ayağı sakatlanan Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da bakanı ve partilileri yalnız bırakmadı. Kahvaltının ardından Karamürsel'de kısa bir gezinti yapan Işık çarşı esnafını gezdi.

ALİ KARACAN YEĞENİM HALA YOĞUN BAKIMDA DUALARINIZI BEKLİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada trafik kazası geçiren karamürsel'in sevilen simalarından ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karan'ın eğeni olan Abdulkadir Ekin kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde geçirdiği bir dizi ameliyat neticesinde yaşama tutundu.Üç gündür yoğun bakımda olan Ekin ile yakından ilgilenen Karacan yaptığı açıklamada ailesi,akrabaları ve yakınları ile umutla bekliyoruz.Bütün imkanlar kullanılarak keren her şey yapılmıştır.Dualarımız bir an önce iyileşerek aramıza dönmesi yönündedir.Bütün herkesten dua bekliyoruz dedi. BİNLERCE MAİL VE ONLARCA TELEFON Abdulkadir Ekin için gazetemize bir çok mail ve telefon aldık.Durumu ile alakalı bilgi isteyen bir çok takipçimiz mutlu haberlerini bekliyor.Umarız kısa sürede sağlığına kavuşur ve dualar kabul olur biran önce tekrar aramıza döner.

ŞEHİDİMİZİN ÖLÜM NEDENİ İLE ALAKALI ARTIK KİMSE KONUŞAMAYACAK

41 Nolu kulenin sırrı çözüldü, dosya kapandı Şanlıurfa Ceylanpınar'da 9 Aralık 2014'te, sınırdaki 41 No'lu kulede, askerler Umut Aslan ile üst devresi olan Kadir Yıldız ve Ramazan Yel'in cesetlerinin bulunması olayının dosyası kapandı. Diyarbakır'daki 7'nci Kolordu Komutanlığı askeri savcılığı, 9 ay süren araştırma sonrasında, Umut Aslan'ın iki asker arkadaşını öldürdükten sonra intihar ettiği sonucuna vardı. Başka şüpheli olmadığı için de, 'kovuşturmaya yer olmadığı' kararıyla dosya kapatıldı.

Karamürsel'de Silahlı Kavga 3 Yaralı

Kayacık Mah.İznik Yolu Rauf Denktaş Bulvarında bulunan bir kahvehanede bu sabah 07.00 sularında ‘ Arkamdan Neden Konuşuyorsunuz’ diye arkadaşlar arasında başlayan tartışma kanlı sonuçlandı. Balıkçılık yapan Hasan Ersan ‘ Arkamdan Neden Konuşuyorsunuz’ diye İznik yolundaki bir kahvehanede arkadaşları ile tartışmaya başladı. Daha sonra Ersan, silahı ile Osman Gümüş (52),Muhammet Gümüş (25),Arif Akkanat (51)’i yaraladı. Ayaklarına 3 kurşun isabet eden Osman Gümüş, Gölcük Devlet Hastanesine sevk edilirken, yine ayaklarından 1’er kurşun ile yaralanan Muhammet Gümüş ile Arif Akkanat’ın Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Olaydan sonra arkadaşlarını yaralayan balıkçı Hasan Ersan’ın firar ettiği olay görgü şahitleri tarafından belirtildi. Karamürsel Emniyet Asayiş ekipleri tarafından Hasan Ersan’ın bulunması yönünde arama çalışmalarının devam ettiği olay ile alakalı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR NEDEN GİZLİ ?

Karamürsel'in sevilen simalarından ve çok geniş bir çevre tarafından tanınan Karamürsel merkezdeki iki dükkanı ile Karamürsel'de ilçemiz insanına yıllardır hizmet veren ve sosyal olarak çok aktif bir kişi olan Mehmet Akdeniz,geçtiğimiz günlerde kendi sosyal paylaşım sitesinden Karamürsel'de binlerce insanın merak ettiği ve gerek iş yerinde yapılan muhabbetlerde gerekse katıldığı ortamlarda Karamürsel Belediyesi Meclisi ile alakalı insanların kafalarında bir çok soru işareti olduğunu dile getirdi. Bu konuların başlıcaları şunlar ; Belediye Meclis üyelerinin yetkileri nelerdir ? Belediye Meclisi Şimdiye kadar hangi kararları almıştır ? Belediye Meclis üyeleri alınan kararlarda ne kadar bağımsız kalmıştır ? Belediye Meclis üyeleri Karamürsel'e neler kazandırmıştır ? Belediye Meclis üyeleri çalışmaları hakkında halka ne kadar bilgi vermemiştir? Belediye Meclis üyeleri arasında 1 koyunu dahi emanet etmeyeceğim insanları o listelere kimler yazıyor hangi özelliklerinden dolayı bu insanlar listeye giriyor. ? Belediye Meclis üyelerinin Karamürsel'in gelişimi için bir çalışması varmı ? Neden Belediye meclis üyelerinin çoğunluğu Mimar yada İnşaat Mühendisidir ? Bizlerde bu konulara ilaveten daha geçtiğimiz gün Sn Kocaeli Valisi Güzeloğluna sunulan karamürsel kitapçığının başlığını hatırlatarak soruyoruz. Kimden neyi saklıyorsunuz ? Karamürsel'de sizleri seçen insanlarda dahil olmak üzere herkesin parasının nereye harcandığını bilmeye hakkı yokmu ?

Son bir yıldır Karamürsel'de en çok takip edilen gazete olduğumuzu tescilledik

Açıldığı günden buyana bütün Kocaeli'nin dikkatini çeken her zaman en güncel en doğru haberi başta Karamürsel halkı olmak üzere bütün dünyaya duyuran sürekli olarak takipçi sayısını arttıran bir gazete ile sizlerin teveccühünü kazana bilmek bizleri o kadar mutlu ediyor ki kelimeler kifayetsiz kalıyor. 2015 Yılbaşından bu yana sürekli çıtasını yükselten karamürsel tv ailesi dün itibari ile yıllardır faaliyette olan gazetelerin iki katı traj yakalamış bu trajı dünyanın en güvenilir arama motorları olan google ve alxa raporları ile sizlerle paylaşmaktan onur duyuyoruz.Onlarca kişinin şirketimizi kötülemesi ve hakkımızda insanları tehdip edip gözdağı vermesine rağmen doğru olan ve istikrar sağlayan şirketimiz en yakın rakibimizin bile iki katı traj elde ettik. Demek ki birilerine yalakalık yapmaya etek öpmeye gerek yokmuş.Eğer dik durur ve işinizi düzgün yaparsanız başarı kaçınılmaz oluyor sözünü yaşadık.Bunu bize yaşatan tüm takipçilerimize sonsuz teşekkürler. Sizin varlığınız bizi sadece Karamürsel'de değil Kocaelinde'de zirveye taşıyacağına bizim hiç tereddütümüz yok.Biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız tarafsız ve güvenilirliğimizi kaybetmeden dimdik aslanlar gibi her haberin arkasında durmaya devam edeceğiz.Bize güvenerek her gün onlarca şikayet ve teşekkür maili gönderen bütün takipçilerimizin herzaman yanında olmaya devam edeceğiz.Daha yolun başındayız belki ama temelimizi sağlam atmamızın bu yaşadığımız haksızlıkların elbet sona ereceğini biliyoruz. Bunu her gün sitemizi ziyaret eden 12.000 üzerindeki takipçilerimiz en büyük kanıtı.İnsanları kandıra bilirsiniz ( bir süre ) ama adeleti kandıramazsınız.Yayınladığımız raporlar Türkiyenin değil dünyanın en büyük şirketlerinin raporları.Onlar diyor ki bu insanlar işini mükemmel yapıyor ve insanların takip etmesini sağlıyor.Siz çamur ve iftira atmaya devam edin vatandaş her şeyin farkında bunun en büyük kanıtı hilesiz hurdasız herkesin her zaman ulaşabileceği kayıtlar. Her şeyi değiştirmeye gücünüz yetmiyomuş demekki. Yıllardır insanları kandıran ve (yanlış ) yönlendiren gazeteler artık rafa kaldırıldı.Zaman artık bilgi zamanı sadece dakikalar içerisinde 63 farklı sosyal paylaşım hesabımızdan bütün haberlerimize dakika dakika ulaşan insanlar bunu fark etti.İnsanların ekmeklerine doğramaya çalıştığınız bu kan sizin sonunuz olacak fakat hala kudretin verdiği bu yücelikle ezebildiğinizi ezmeye devam edin.Unutmayınki yarın sizde Adalete ihtiyaç duyacaksınız.Tüm takipçilerimize çok çok hatta çoooook teşekkür ediyoruz. Size layık olabilmek için 24 saat nöbetteyiz lütfen sizde çekinmeden saat kaç olursa olsun gerek telefonlarımızdan gerekse sosyal medya ve mail adreslerimizden bize ulaşmaya devam edin. Biz sizin her zaman yanınızdayız. Hemde hangi çatının altında olursanız olun.

Liderliğimiz Tescillendi.

Başta Karamürselli hemşerilerimiz ve tabi bizi takip eden herkese Teşekkürler. Sadece 15 ay önce girdiğimiz bu sektörde her gün güçlenerek yol almaz bize tarifi mümkün olmayan bir onur ve gurur veriyor. Daha dün gibi hatırladığımız Kocaeli gazeteler sıralamamızı 72. Basamaktan 30. Basamağa çıkarmak ve Karamürsel’de yaklaşık 7 Aydan bu yana günlük hedefimiz 5000 Tıklanmayı geçiyor olmamız siz saygıdeğer takipçilerimiz tarafından ilgi ve alaka görmemiz bizleri çok ama çok mutlu ediyor. Arazisine el konan vatandaşı haklı bulan mahkeme, kamulaştırmasız el konan 47 dönümlük arazi için Orman Genel Müdürlüğü'nü vatandaşa 2 milyon 26 bin lira tazminat ödemeye mahkum etti.