Anlamlı Haberleri

Anlamlı Haberleri

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

AK Parti ve MHP'den Anlamlı Mevlüt Programı

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ve beraberindeki ekip, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ve Karamürsel Ülkü Ocakları

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur derden anlamlı etkinlik

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur Derneği'nden anlamlı etkinlik 5 Kasım Pazar günü ( BUGÜN)  Karamürsel İlhan Çınar alanında filistin tırı getirilmiştir. Bütün Karamürsel halkı 10:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılan etkinliğe davetlidir.

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

Karamürsel'in yerel seslerinden muhteşem performans

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'den başlattığı ve yaz ayları boyunca sürdüreceği "Kocaeli'nde Yaz Neşesi Sen de Gel" etkinliğinde yerel müzisyenlere anlamlı bir destek verdi.

Karamürsel Emniyete Dron desteği

Karamürsel Emniyet Derneğinden anlamlı hediye. Kısa adı KAREMDER olan Karamürsel Emniyet Derneği

Karmek Kursiyerlerinden Gülümseten Proje

Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme ve Kurs Merkezine bağlı Ereğli Kursiyerleri anlamlı bir projeye imza atarak çocukların yüzlerini gülümsetti.

Karamürsel MHP’den anlamlı program

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi şehitleri yine unutmadı ve anlamlı bir programa imza attı.

Kocaeli Emniyeti'nin yiğitleri, duyarsız kalmadı!

Kocaeli Emniyeti'nin yiğit polisleri, bir operasyonda ele geçirdiği uyuşturucu haplarla çok anlamlı bir mesaj yazarak duyarlılıklarını gösterdiler.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. anma gününde anlamlı yemek

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. anma gününde Karamürselli Şehit ve gazi yakınları öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Karamürsel'de kahramanlar anıldı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında anlamlı bir program düzenlendi. Programda konuşan Karamürsel CHP İlçe başkanı Ali Kara

Karamürsel'de anlamlı taziye

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Daire Amirleri, Şırnak’ta şehit olan 13 asker için Karamürsel Jandarma Komutanlığına giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Berat Kandili Mesajları

Berat Kandili 2017, 10 Mayıs Çarşamba akşamını 11 Mayıs Perşembe gününe bağlayan geceye denk geliyor.

Karamürsel Ülkü Ocağın'dan büyük kampanya.Bir kitap bin Fırat

Karamürsel Ülkü Ocağın'dan çok anlamlı bir organizasyon daha. Karamürsel Ülkü Ocağı başkanı, Cihan Özer, Mardin, Ömerli ilçesin'de bulunan,

Sessiz kalma! #PolisiminYanındayım

Dün gece İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırı sonrası sosyal medyada çok anlamlı bir kampanya başlatıldı.

Facebook, twitter , youtube erişim neden yok

Sosyal medya ağlarına erişim yavaşladı Dün akşam saatlerinden bu yana Türkiye genelinde pek çok kullanıcı sosyal medya ağlarında yavaşlık ve erişim sorunu yaşıyor

Başbakan Binali : Boğaziçi Köprüsü'nde anlamlı isim değişikliği

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplantı sona erdi. Toplantıya ilişkin açıklamayı Başbakan Binali Yıldırım yaptı. Yıldırım önemli

Karamürsel'de Motosiklet Korteji

Karamürsel'de anlamlı kortej. Kocaeli motor sevdalıları Karamürsel'e gelerek, önce kendisi de motosiklet sevdalısı olan Engin Yılmazı, ziyaret ettikten sonra;

Ramazan Bayramı (Şeker Bayramı) en güzel mesajları için tıklayınız

Müslümanlar 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayını uğurlamanın hüznünü yaşarken bir yandan da Ramazan Bayramı'na ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyor.

MHP İlçe başkanı Çetin Öksüzden, Anlamlı Bayram Mesajı

Karamürsel MHP İlçe başkanı Çetin Öksüz, Ramazan Bayramı için mesaj yayınladı. Rabbim mübarek ramazanın sonunu görmeyi nasip etti. Rabbim tuttuğumuz oruçları

Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneğinden anlamlı organizasyon

Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Karamürsel Kırahmetoğlu Otelinde (KAO) mantı günü düzenledi.

ALİ KANGAL' IN, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

Çanakkale Savaşı birlik beraberliğin; milli şuurun; tek yürek olabilmenin; vatan toprağını düşmana teslim etmemek için ölümü göze almanın bütün dünyaya en çarpıcı, en anlamlı örneğini göstermiştir.

Karamürsel Halk Kütüphanesinden anlamlı slogan; ‘Kadın okursa, Dünya okur!’

Karamürsel İlçe Halk Kütüphanesi ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında Karamürsel Kültür Merkezi önünde genç, yaşlı tüm kadınlarımıza çiçek dağıtarak onları mutlu etti.

Karamürsel AK Parti kadın kollarından anlamlı program

Karamürsel ilçe Kadın Kolları tarafından Dünya Kadınlar Günü’ne özel programda Tarihçi Talha Uğurluel ile ‘Osmanlı’da Kadın Sultanlar’ adlı konferansı

Karsad geleneksel yıl sonu şenliğine tüm halkımızı davet etti

Karamürsel'in en aktif kulüplerinden olan Karsad yıllardır sürdürdüğü ve geleneksel hale getirdiği Kimsesiz çocuklar ve engelliler yararına her yıl düzenlediği etkinliğini bu yılda aksatmadan düzenleyeceğini duyurdu.Bu yıl 8.sini düzenleyecekleri etkinliğin bütün gelirinin tümünü Çocuk esirgeme ve engelliler yararına harcanacağını duyuran yetkililer bütün halkımızı bu anlamlı etkinliğe davet etti. Tarih:25.12.2015 Yer:KARAMÜRSEL SUALTI SPORLARI KULÜBÜ DERNEĞİ Adres:Kayacık Mah. İsmet İnönü Cad. No: 60 İrtibat Tel: 0 (262) 454 4159

Karamürsel'de Gazilere Anlamlı Tören

üyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından gazilik unvanının verilmesi ve 19 Eylül Muharip Gaziler Günü nedeniyle Karamürsel’de tören düzenlendi. Tören Atatürk Anıtında Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan, Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut tarafından yapıldı.

Karamürsel Kızılay'dan kurban için vekalet çağrısı

Karamürsel Kızılay'dan kurban için vekalet çağrısı Türk Kızılayı'nın 2007 yılından bu yana geleneksel olarak sürdürdüğü "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası" bu yıl da “Kurban Vekaletinizle Tüm Yıl Bayram” sloganıyla başladı. Vatandaşları her yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılay’a kurban bağışı vekaleti vermeye çağıran Türk Kızılayı Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Alemdar, “Kurban paylaşmak demektir. Toplumumuzda bayramlar, kardeşliği, birlikteliği, paylaşmayı öne çıkaran anlamlı günlerimizdir.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'nden anlamlı iftar

Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler ve personeli aileleriyle birlikte Karamürsel Dereköy Mahallesindeki Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklarla iftar yapmanın mutluluğunu yaşarken yuvada kalan çocukların çeşitli giderlerini karşılamak amacıyla aralarında topladıkları 500 lirayı da Gazi Vakfı’na teslim etti.

Karamürsel MHP Çok Anlamlı Bir Geceye İmza Attı

MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın mülk edinebilmek için düzenlediği gecede konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Milletvekili sıralamasında birinci sırada kim olursa olsun, ilk afişi ben asacağım” dedi. MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın mülk edinebilmek için düzenlediği gecede konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Milletvekili sıralamasında birinci sırada kim olursa olsun, ilk afişi ben asacağım” dedi.

7 Şubat anlamlı ama güzel bir tevafuk

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İç Güvenlik Paketi’ne karşı çıkan muhalefete Pensilvanya’nın da eklendiğini söyledi. Davutoğlu Fidan’ın istifası için ise ‘Devletimize ciddi hizmetlerde bulundu. İstifasını sundu. Biz de işleme koyduk’ dedi.