Anonim Haberleri

Anonim Haberleri

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

Yine bir çok mahalle ve sokakta saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 12 Nisan Salı günü gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

İlçe genelinde bir çok mahallede saatlerce elektrik yok

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Cumartesi günü yani yarın gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 03.11.2021 Perşembe günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

DOĞALGAZ'A BÜYÜK ZAM

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK) doğal gaz fiyatlarına yüzde 14,90 zam yapıldığı bildirildi.

Son dakika: Aras Kargo'ya kayyum atandı!

Aras Kargo Anonim Şirketi'nin %48,13 hissesine sahip A grubu hissedarları, Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras ve

Elektrik Borcu Olanlara Müjde

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'ndan (TEDAŞ) elektrik borcu olanlara müjdeli haber geldi. Borcu bulunan 200 bin abonenin borcu yeniden yapılandırılıyor.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsünde Sona Yaklaşıldı

Nurol-Özaltın-Makyol-Astaldi-Yüksel-Göçay (NÖMAYG) Anonim Ortaklığı Proje Müdürü Özcan Başkazancı, yaptığı açıklamada, güney yaklaşım viyadüğünün Gebze-İzmir Otoyolu'nun çok önemli parçalarından biri olduğunu, Nisan 2013'te imalatına başlanan viyadüğün ana yapısının 5 Temmuz Pazar günü tamamlanacağını söyledi.