Asayiş Ekipleri Haberleri

Asayiş Ekipleri Haberleri

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Uyuşturucu ticaretinden ceza alan kişi yakalandı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları denetlemelerde, uyuşturucu ticareti yaptığı için hakkında kesilmiş 7 yıl

Karamürsel Emniyet kuş uçurmuyor!

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, ilçede kuş uçurmuyor. Hakkında yakalama kararı bulunan cezaevi firarisi kıskıvrak yakalandı.

KARAMÜRSEL EMNİYETİNDEN NEFES KESEN OPERASYON

Karamürsel’deki PTT şubesinden sahte kimlikle 20 bin lira kredi çekmek isteyen kişiler suçüstü yakalandı. Tekirdağ ve İstanbul Emniyetince aranan Tayfun D. (38) ve Aziz S. (58) adlı şahısların Karamürsel’e geleceğini ihbarını alan Karamürsel Asayiş Şube ekipleri şahısları ve araçlarını takibe alarak, şahıslar ilk olarak Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde kayıtlarını Karamürsel’e aldırarak adres değişikliği yaptıktan sonra sahte kimlikle Karamürsel PTT şubesine giderek 20 bin lira kredi çektikten sonra Karamürsel Emniyet ekiplerince her iki şahısta PTT önünde çektikleri 20 bin lirayla yakalanarak Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne götürülen, şahısların üzerlerinde yapılan aramada 7 adet sahte ehliyet ve nüfus cüzdanı çıktı. Tekirdağ ve İstanbul Polisi tarafından arandığı belirtilen şahıslardan Tayfun D.’nin 20 kez bu suçlardan kayıtlı olduğu belirtilirken her iki şahıs da Tekirdağ Asayiş Ekiplerine teslim edilerek Tekirdağ’ına götürüldü. Çekilen 20 bin lira teslim edildi.

Karamürsel'de Silahlı Kavga 3 Yaralı

Kayacık Mah.İznik Yolu Rauf Denktaş Bulvarında bulunan bir kahvehanede bu sabah 07.00 sularında ‘ Arkamdan Neden Konuşuyorsunuz’ diye arkadaşlar arasında başlayan tartışma kanlı sonuçlandı. Balıkçılık yapan Hasan Ersan ‘ Arkamdan Neden Konuşuyorsunuz’ diye İznik yolundaki bir kahvehanede arkadaşları ile tartışmaya başladı. Daha sonra Ersan, silahı ile Osman Gümüş (52),Muhammet Gümüş (25),Arif Akkanat (51)’i yaraladı. Ayaklarına 3 kurşun isabet eden Osman Gümüş, Gölcük Devlet Hastanesine sevk edilirken, yine ayaklarından 1’er kurşun ile yaralanan Muhammet Gümüş ile Arif Akkanat’ın Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Olaydan sonra arkadaşlarını yaralayan balıkçı Hasan Ersan’ın firar ettiği olay görgü şahitleri tarafından belirtildi. Karamürsel Emniyet Asayiş ekipleri tarafından Hasan Ersan’ın bulunması yönünde arama çalışmalarının devam ettiği olay ile alakalı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Karamürsel'de Polis Aracına Saldırdılar

Edinilen bilgiye göre; Dün gece saat 03:00 sularında Karamürsel D-130 Merkez ışıklarda Karamürsel asayiş ekiplerinin müdahale ettiği bir olayda taraflardan Yaşar K. ( 39 ) İsimli alkollü şahıs önce polis otosunun camını kırdı . Olayın gece arkadaşları ile gittikleri bir mekanda başka bir gurupla tartışma yaşandığı ve ardından bu gurupla tekrar Karamürsel merkez ışıklarda karşılaşınca yaşanan tartışmaya polisin müdahale etmesi esnasında yaşandığı öğrenildi.Olayın ardından Yaşar K. önce Karamürsel devlet hastanesine ardından'da emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Karamürsel Emniyet ölümlü kazanın failini ortaya çıkardı

Arıza yapan aracına bakarken başka bir aracın çarpıp kaçan, ölümüne neden olan sürücü yakalandı Karamürsel’de geçtiğimiz Temmuz ayının 19’unda arıza yapan aracına bakarken çarpan ve ölümüne sebep olup olay yerinden kaçan sürücü polisin titiz takibi ve çalışması sonucu yakalandı. 19 Temmuz Pazar sabahı Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta İzmir-Çeşme’den İstanbul’daki evine gitmekte olan Ersin Karakaya (24) 34 ZB 9986 plakalı aracının arıza yaparak emniyet şeridine çekerek aracına baktığı sırada başka bir araç tarafından çarpan ve ölümüne neden olan sürücüyü ve arabayı Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakaladı.

Son Dakika - Karamürsel'de Uyuşturucu Baskını

Karamürsel’de uyuşturucu satıcısı yakalandı Karamürsel’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şahıs gözaltına alındı. Karamürsel Ereğli Mahallesi Kumyalı Plajında bir süredir uyuşturucu satıcılığı yaptığı iddia edilen ve Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekiplerinin takibe aldığı uyuşturucu satıcısı Ahmet. Ç. (29) suçüstü yakalandı. Ahmet.Ç’nin üzerinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 3 bin lira olan 20 gram K2 tabir edilen uyuşturucu ve 2 adet hap ele geçirildi. Ahmet.Ç. uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Karamürsel'de Hareketli Saatler

Karamürsel'de 6 Ekim 2013 Yılında yaralama olayına karışan İsmail Gümüşalan olayla ilgili devam eden mahkemesine katılmadığından dolayı hakkında yakalama kararı çıkmış olduğu ve Gümüşalan'ın bu sabah saatlerinde 34 HB 6674 Plakalı araçta olduğu bilgisi gelince Karamürsel polisi alarma geçti kısa sürede aracın yeri tespit edildi ve kaça bileceği yerler polis tarafından kapatıldı . Yolların kapalı olduğunu fark eden şahıs akçat yoluna saptı peşini bırakmayan Karamürsel asayiş ekipleri avcı köy ve ardından fulacık istikametine kadar aracı takip etti aracı yakalamayı başaran polisler araçta sadece İsmail Gümüşalanın arkadaşı İ.Ö nün olduğunu bu yakalamaca esnasında Gümüşalan'ın araçtan çıktığı tespit edildi. Muhtemel gideceği yerler ve kaçtıkları yol üzerinde Karamürsel Jandarma ekipleri ve Karamürsel emniyeti geniş çaplı soruşturma başlattı.

Karamürsel'de Dolandırıcı Kıskıvrak Yakalandı

Karamürsel'de telefon dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen şahıslar Karamürsel Emniyetine bağlı asayiş ekiplerince nefes kesen bir kovalamacının ardından Mürselpaşa Camiyi civarında yakalandı. Ayrıntılar birazdan...