Atamalar Haberleri

Atamalar Haberleri

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde önemli atamalar yapıldı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde birçok ilçede çeşitli görevlerde bulunan müdürlerin ataması yapıldı.

Karamürsel Milli eğitim de yeni atamalar

Karamürsel Milli Eğitim Müdürlüğün de, yapılan atamalar açıklandı.

İşte Kocaeli'nin atanan hakim ve savcıları

HSK tarafından yeni hakim ve savcı atamaları Resmi Gazetede yayımlanan kararla açıklandı.

İşte Karamürsel'e atananların tam listesi

Kocaeli’ne 238 yeni hekim atandı! Sağlık Bakanlığı 94. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçlandı.

Kocaeli'de 815 öğretmenin yeri değişti! İşte tam liste

İl içi atama başvuruları kapsamında Kocaeli’de 815 öğretmenin yeri değişti.

İşte gelen ve giden, savcı ve hakimler

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı

ATAMALAR TAMAM! İŞTE KARAMÜRSEL'İN YENİ MÜDÜRLERİ

Karamürsel'in yeni okul müdürleri belli oldu. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2019 yılı ilk defa yönetici görevlendirme listesini açıkladı. 

Kocaeli geneline 703 okul yöneticisi tayin oldu

Müdür ve Müdür Yardımcılığı görevlendirmeleri yönetmeliği kapsamında ilimizde atamalar gerçekleşti. Şu an 703 olay sayının artabileceği ön görülüyor.

Tahir Büyükakın Büyükşehir Belediyesinde değişim başladı

Tahir Büyükakın’ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra çok sınırlı sayıda değişim yaşanmış, bu nedenle gözler bürokrat atamalarına çevrilmişti.

Karamürsel Adliyesi'nden yeni atamalar yapıldı!

HSK Kararnamesi kapsamında ilimize 45 hâkim ve savcı atanırken, ilimizde görev yapan 34 hâkim ve savcı ise başka il ve ilçelere gönderildi.Karamürsel'e atanan ve Karamürsel'den gidenler şunlar.

İşte Kocaeli'nin yeni Başhekimleri

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere yapılan yeni yönetici ve uzman atamalarının birçoğu tamamlandı.

Kocaeli'ye Yeni Vali

Valiler Kararnamesi yayınlandı, Hasan Basri Güzeloğlu Diyarbakır'a atandı. Yerine...

20 bin öğretmen ataması kontenjan dağılımı ve atama takvimi belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin kontanjan dağılımı ve atama takvimini yayınladı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde flaş atamalar

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli 1. 2. ve 3. Sınıf emniyet Müdürlerinin ataması yapıldı.

İşte Karamürsel'e atanan hakim ve savcıların isimleri

Adli ve idari yargı hakimleri ile cumhuriyet savcılarının görevlerine atanmalarına ilişkin karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Sözleşmeli öğretmen atamaları açıklandı

Sözleşmeli öğretmen atamaları saat 17:00'da açıklanıyor Sonuçlara Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden ulaşılabilecek.

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 10 Ekim'de atanacak 20 bin sözleşmeli öğretmen için mülakat sonuçlarını açıkladı.

40 bin öğretmen yer değiştirecek

Atılan ya da açığa alınan öğretmenlerin boşluğunu kadro fazlası öğretmenler dolduracak. Bu atamalarda öncelik yeni açılan eğitim kurumları ile kapatılan ve.

Karamürsel Devlet Hastanesine 5 Yeni Doktor Ataması

Sağlık Bakanlığı tarafından 70. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası ile yapılan doktor atamaları kapsamında ilimize 5’i uzman, 18’i pratisyen olmak üzere toplam 23 hekim ataması yapıldı.

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Belli Oldu

Sözleşmeli öğretmenliğin detayları belli oldu.

Karamürsel'e Yeni Cumhuriyet Savcısı ve Hakim Atandı

Karamürsel'e giden savcı ve hakimlerin yerine atamalar yapıldı.

Öğretmenlere OHAL ayarı

SÖZLEŞMELİ öğretmen atamalarında 5+3 olarak açıklanan 3+2 olarak değiştirilen düzenleme, kanun hükmünde kararnamede 4+2 olarak yer aldı.

Karamürsel'in Yeni Okul Müdürleri Belli oldu

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü mülakat açmış ve bu mülakata katılan ve atamaları yapılan kişilerin isimleri belli oldu.

Bakan Işık müjdeyi verdi Karamürsel devlet hastanesini büyüteceğiz

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bugün yeni yapılan Kocaeli Devlet Hastanesinin inşaatında müjdeyi verdi.Karamürsel devlet hastanesinin'de büyütülmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Karamürsel devlet hastanesini büyüteceğiz. Kocaeli'de sağlıkta şu anda çok hızlı bir yatırım sürecini yaşıyoruz. Tamamlandığında sanıyorum, Türkiye'nin en güçlü altyapısına sahip illerinden biri olacağız. Bu arada yoğun bir doktor ataması yapmaya çalışıyoruz. Ciddi miktarda doktorumuz geldi. Daha önce pratisyen hekimlerimiz gelmişti. Her atama döneminde Kocaeli'nin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu atamaların takibini yapıyoruz.

Karamürsel Devlet Hastanesi Doktor Sorununu Sonunda Çözdü

Karamürsel’de sık sık gündeme gelen doktor eksiklikleri de gerçekleşen bu atamalar ile büyük ölçüde çözüme kavuştu.Buna göre ilçemize atanan doktorlar ve bölümleri şunlar.

Kocaeli Emniyet'te atamalar yapıldı

Kocaeli Emniyet'te atamalar yapıldı Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden gönderilen yazılı açıklamada; terfi eden ve diğer illerden Kocaeli'ye atanan 14 il emniyet müdür yardımcısı, 31 şube müdürü ve 7 emniyet amiri olmak üzere toplam 52 rütbeli personelin Valilik onayı ile birimlere atamasının yapıldığı bildirildi.

KARAMÜRSEL'E 1 UZMAN 4 PRATİSYEN ATANDI

KARAMÜRSEL'E 1 UZMAN 4 PRATİSYEN Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalarda Gölcük Devlet Hastanesine 5 pratisyen, Dilovası Devlet Hastanesi’ne 3 pratisyen, Körfez Devlet Hastanesine 5 pratisyen, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine 5 pratisyen, Karamürsel Devlet Hastanesi 4 pratisyen, 1 Uzman hekim, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne 5 pratisyen, Gebze Fatih Hastanesine 10 pratisyen, Kocaeli Devlet hastanesine 8 pratisyen, 1 uzman hekim, SEKA Devlet Hastanesi’ne 10 pratisyen, Kandıra Devlet Hastanesine 5 pratisyen, 1 uzman hekim atandı.

HSYK Atamaları Yeniden Düzenlendi Karamürsel'e Yeni C.Savcısı Atandı

Yargıda yaşanan değişikliklere yapılan yeniden inceleme başvurusu sonucu, incelemelerde bulunan HSYK çalışmalarını tamamladıktan sonra atamaları tekrar düzenledi.

Kocaeli Emniyetinde Yeni Atamalar Belli oldu

Kocaeli Emniyetinde Yeni Atamalar Belli oldu Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli 15 polis geçtiğimiz hafta emekli eidlmişti. Emekli olan Müdürlerin yerine bu sabah itibariyle yeni atamalar yapıldı. Yıllardır Kocaeli'de görev yapan eski Personel Şube Müdürü Zeynettin Sağlam ve Cabir Yeşiltaş Emniyet Müdür Yardımcısı oldu