Balıkhali Haberleri

Balıkhali Haberleri

Ereğli'de balıkçılar lüfer sürüsüne denk geldi

Ereğli'den açılan Tufana kayıkları lüfer sürüsüne denk geldi. Yakalanan çok sayıda Lüfer, Ereğli Balık Hali'ni renklendirdi. Lüferlerin tanesi 100 ile 140 TL arasında kapış kapış satıldı.

Balık sezonu bol ve bereketli başladı

Ereğli Balık Hali'nde yeni balık sezonunun ilk mezadı yapıldı. Balıkçılar, av yasağının sona ermesiyle denize açıldı ve limanda karşılandı. İlk mezatta hamsi, mezgit, sardalya ve istavrit

Karamürsel Ereğli balık halinde 12 ay taze balık var

Karamürselli balıkçılar: 12 ay taze balık var 1 Nisan’da balık sezonunun kapanmasıyla beraber yasaklı dönemlerde balıkların buzhane olduğu yönündeki yanlış algı nedeniyle üzüldüklerini ifade eden Karamürselli balıkçılar “12 ay boyunca taze balığımız var” diyor.

Balık sezonu bitiyor

Kocaeli genelinde avlanma yasağının yaklaşmasına rağmen balık fiyatları geçtiğimiz aylardaki seviyelerini koruyor. 15 Nisan’da başlayacak olan yasak sonrasında denizlerde; büyük kayıklar, gırgırlar ve troller ile balık avlanılamayacak 09 Nisan 2022 Cumartesi 15:10 Güncel Kocaeli’de yaklaşık 7 buçuk ay boyunca süren avlanma sezonu 6 gün sonra son bulacak.

Karamürsel'de balık sezonu muhteşem bir konser ile açılıyor

Karamürsel- Ereğli Hürriyer Caddesi Liman yanında 29 Ağustos pazar günü Balık Festivali düzenlenecek.

Ereğli balık halinde bereket var

Karamürsel’de av yasağının sona ermesinin ardından denize açılan balıkçılar bol miktarda palamut ve istavrit yakaladı.

Karamürselli balıkçılar “Vira Bismillah” dedi

Karamürsel'de hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, kıyıda toplanan yüzlerce kişinin alkışları eşliğinde denize açılarak "Vira Bismillah" dediler.

Ereğli Balık hali, dualarla açıldı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, sabah Türkiye'nin en önemli balık satış merkezlerinden biri olan Karamürsel Ereğli’deki Balık Hali'ne gitti, mezatı başlat