Başarılar Haberleri

Başarılar Haberleri

Çalık’tan Karamürsel’in Parlayan Yıldızlarına Tebrik

Başkan Ahmet Çalık’tan Karamürsel’in Parlayan Yıldızlarına Tebrik: Salihcan Göközkut ve Sinan Yıldız’ın Büyük Başarıları

Karamürselli Sporculardan Büyük Başarı

Pirge Sambo Akademi kurulduğu günden bu yana Karamürsel ilçesine büyük başarılar getirmeye devam ediyor. Pirge Sambo Akademi eğitmeni Altay Pirge, Türkiye Jiu Jitsu turnuvasının İstanbul'da düzenlendiğini belirtti.

Başarılı Emniyet Müdürü Vedat İşleyen'in Tayini Çıktı

Karamürsel'de uzun yıllar büyük başarılara imza atan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Vedat İşleyen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Karamürsel Birey Koleji'nden Büyük Başarı

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitim alanında büyük başarılara imza atan Birey Koleji, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Karamürselli Güreşçilere Coşkulu Karşılama Töreni

Ahmet Çalık, ilçede 20 yıl sonra bir ilke imza atarak düzenlediği etkinlikte büyük takdir topladı. Bu etkinlik, Karamürselli güreşçilerin 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde elde ettikleri başarıların ardından düzenlenen coşkulu karşılama töreniydi.

Karamürsel Birey Koleji, Eğitimde Bölgenin Lideri

Karamürsel ve çevresinde eğitimde büyük başarılara imza atan Karamürsel Birey Koleji, orta öğretim ve lise düzeyinde yine liderliği kimseye bırakmıyor. Kolej, öğrencilere sunduğu kaliteli eğitim ve donanımlı ekibi ile adından söz ettiriyor.

Karamürsel'in Parlayan Yıldızı Sinan Yıldız Birincilik Kazandı

Başkan Çalık, Sinan Yıldız’ın başarısını kutlayarak, “Başarılı sporcumuzu, Karamürsel’in parlayan yıldızını tebrik ediyorum. Kendisinin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Sinan Yıldız, gelecekte de büyük başarılara imza atacak potansiyele sahip” dedi.

Başkan Çalık'tan YKS'ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Karamürselspor Başkanı Erdin Bilgiç ve Yönetimi İstifa Etti

Karamürselspor Kulübü Başkanı Erdin Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri, istifa kararı aldıklarını açıkladılar. Karamürselspor kulübü tarafından yapılan duyuruda, Bilgiç ve ekibi onur ve gururla yürüttükleri görevlerinden ayrıldıklarını belirttiler.

Ahmet Çalık'tan spora ve sporcuya tam destek

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, sporun ve sporcuların yanında durmayı sadece lafta değil, icraatta da göstermeye devam ediyor. Son olarak, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etap Manavgat Yağlı Güreşleri'nde Küçük Orta Büyük Boy 1.'si olan pehlivanımız Sinan Yıldız'ı başarılarından dolayı yürekten tebrik ettiğini belirtti. 

Birey Koleji’nden Büyük Başarı: Türkiye Birincisi Çıkardı

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitim alanında büyük başarılara imza atan Birey Koleji, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Pirge Sambo Academy Dünya Şampiyonları Yetiştirmeye Devam Ediyor

Pirge Sambo Academy, dünya şampiyonları çıkarmaya devam ediyor. Okulun hocası Altay Pirge, büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Son olarak Hollanda'da düzenlenen müsabakalarda Huzeyfe Bulut ve Muaz Bulut, Avrupa'nın en prestijli şampiyonasında 3 altın ve 1 bronz madalya kazandılar.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

Karamürsel'in lise eğitiminde büyük başarılarıyla adından söz ettiren Karamürsel Birey Koleji'nin başarısının arkasındaki sırları keşfedin! Peki, bu başarının arkasında ne var?

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Karamürsel'in Gururu Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Alkışlar Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan'a

Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. İlçemizin gururu Nisa Erdoğan'a sponsor olan ve yakaladığı büyük başarılara sahip olmasına vesile olan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel'de birçok sporcunun hayatına dokunması ilçe halkı tarafından büyük takdir görüyor.

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Alkışlar İsa Gündağ ve sporcularına

Tekvando Antrenörü İsa Gündağ ise çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve genç sporcuların azimle ve disiplinle antrenmanlara devam ettiğini vurguladı. Kulüp olarak genç sporcuların büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve ailelerin desteğinin de önemli olduğunu ifade etti.

Karamürsel'de siyaset ve egolar sporu bitirdi

Karamürsel genelinde siyaset ve çıkarlar yüzünden ilçe sporu neredeyse birçok sporcunun büyük başarıları yerine büyük başarısızlıklarıyla gündemde olmaya devam ediyor.

Karamürsel Jandarma göz açtırmıyor

Karamürsel Jandarma suç ve suçluya göz açtırmamaya devam ediyor. Özellikle son zamanlar art arda yaptığı operasyonlarla büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürsel Birey Koleji Zirveyi Yine Kimseye Bırakmadı

Karamürsel Birey Koleji öğrencileri, ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası basketbol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve başarılarını tekrarladı.

Bilgütay Bağdat ADD Başkanı seçildi

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlığı görevini 12 yıldır büyük bir özveri ve başarılar ile sürdüren Münteha Purut yapılan seçim ile Karamürsel'in sevilen simalarından Bilgütay Bağdatlı'nın seçilmesi ile bayrağı devretti.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfeze atandı

Karamürsel' tayin olduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan Körfez Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürsel'in en başarılı kreş anaokulu 13 yaşında

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana işletmecisi Bahar Yücetepe tarafından büyük bir titizlik ile kendi çocuklarına eğitim verircesine önem ve özen gösteren Yücetepe başarılarla dolu 13 yılı geride bıraktı.

Karamürsel Birey Koleji yine örnek oldu

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek ilçe genelinde gerekse ülke genelinde büyük başarılara imza atan, Karamürsel Birey Koleji yine bir ilke imza attı.

Gelin kimsesiz çocukların kimsesi olalım

Karamürsel Birey Eğitim Kurumları yine çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitimdeki başarıları ile adından sık, sık söz ettiren, Karamürsel Birey Koleji gerek öğrencileri ile gerekse duyarlı velileri ile kol, kola vererek yine bir sosyal sorumluluk kampanyası için kolları sıvadı.