Bat Haberleri

Bat Haberleri

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Ramazan gelmeden pidesine zam geldi!

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Şubat ayı yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Ramazan pidesinin fiyatı ve gramajı belirlendi.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Son Dakika Deprem Haberleri: Yeni Bir Deprem daha

15 Şubat günü saat 12:55 te merkez üssü Karamürsel olan 1.5 meydana gelen depremin ardından, aynı fat hattı üzerinde bugün saat 04.25'te Akdeniz'de meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem, birçok ilde hissedildi.

Marmara Denizi'nde Kargo Gemisi Battı: Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak battığı belirlenen 69 metre uzunluğundaki kargo gemisinin mürettebatını kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Kayıp İki Lise Öğrencisi her yerde aranıyor!

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

Karamürsel'in altın çocuğu Olcay Batu Coşkuner

Karamürsel Belediyesi Master Yüzme Grubundaki Yüzücü, Karamürsel'in altın çocuğu  Olcay Batu Coşkuner, Yalova da 08-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Masterlar Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonasında tarih yazdı.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli'de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 28 Kasım 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Murat Karaca bu gün defnedilecek

Akpınar mahallesinden Osman KARACA'nın oğlu, İsmet KARACA'nın kardeşi, Fedai ve Dursun KARACA'nın yeğeni, Selma KARACA'nın eşi, Emirhan, Aziz, Batuhan ve Ezel KARACA'nın babaları Murat KARACA vefat etmiştir.

Kocaeli geneli Diri fay haritası güncellendi

Kocaeli'de hangi ilçelerde deprem riski var? Şubat ayında meydana gelen asrın depreminin ardından güncellenen diri fay haritası, yeniden güncellendi.

İsmail Yıldırım; Gençler uyuşturucu batağına çekiliyor

Karamürsel'de son yıllarda ilçe genelinde uyuşturucu vakalarının hızla artması ve her geçen gün çakmak gazı sorununun ilkokul çağındaki çocuklara kadar inmesi endişe verici bir durumdur.

Karamürsel kordonda acemi olta balıkçısı genç kızı yaraladı

Karamürsel genelinde her geçen gün sayıları hızla artan acami olta balıkçıların ne denetleyen nede kontrol eden hiç kimse olmadığı için sahilde adeta olta terörü estiriyorlar.

Karamürsel Birey Koleji Zirveyi Yine Kimseye Bırakmadı

Karamürsel Birey Koleji öğrencileri, ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası basketbol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve başarılarını tekrarladı.

İsmail Yıldırım bunu da yapmamıştır!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Pazarcık ilçesi olan asrın felaketi deprem sonrası Karamürsel genelinde yediden yetmişe çok büyük bir seferberlik başlamış ve süreç ilçedeki siyasi partiler

Ülke genelinde 13 Şubata kadar tüm okullar tatil edildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: "Tüm Türkiye'de okullarımızı 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil ediyoruz." AYRINTILAR GELİYOR...

Kaytazdere halkına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Gölcük, Karamürsel, Yalova Altınova ve Gebze güzergâhında hizmet veren Hat 700 otobüsü Kaytazdere ’den 4 Şubat 2023 cumartesi günü itibarı ile yolcu almaya başladı.

43 Yıllık hizmet sona erdi

1979 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Mehmet Sayım Ergen, 1998 yılından itibaren kutsal mesleğini ilimizde sürdürdü. Ergen; Hatay, Siirt ve Batman’da öğretmenlik yaptıktan sonra  1994 yılında ilimize atandı.

Mahallenin elektrik trafosu patladı

Öğle saatlerin de 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosu, bilinmeyen nedenle alev almaya başladı.

Karamürsel'in bir çok kesiminde saatlerce elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 Şubat 2022 (Çarşamba) gününe ait Karamürsel elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.  

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

Üsküdar Vapuru Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualarla anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için Karamürsel Alp’in türbesinin de bulunduğu eski mezarlıkta anma töreni yapıldı.

5 KATLI BİNA VE TARLA İCRADAN SATILIK

Ülkemizde herkesi etkileyen ekonomik gelişmeler, icra daireleri ve sulh hukuk mahkemelerinin iş yükünü de olağanüstü arttırdı. Borç batağı içine düşen vatandaşların gayrimenkulleri haraç mezat satılıyor. İşte son 24 saat içinde

Karamürsel Belediyesi 3 iş yeri kiraya verecek

Karamürsel Belediyesi tarafından 3 adet iş yeri kiraya verilecek. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre Karamürsel Belediyesi tarafından 3 adet iş yeri 2 bin 500 TL ile 5000 TL arasında kiraya verileceği bildirildi. Söz konusu çalışmanın 150 gün içinde bitirilmesi gerekiyor. Açık usulle yapılacak ihale 22 Şubat’ta gerçekleşecek. İhaleye katılmak isteyenler başvurularını esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapabilecek.

Karamürsel'de defineciler türbelere dadandı!

Karamürsel'de defineciler bu seferde türbelere dadandı.

Karamürsel'de 4 yıllık çile Tahir Büyükakın sayesinde sonunda bitti!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel ilçe merkezi geçişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Battı-çıktı projesi 4 yılın sonunda Tahir Büyükakın sayesinde sonunda tamamlandı. Tamamlanan projenin açılışında Büyükakın ilçe halkına bir büyük müjdeli haberi daha verdi.