Belediye Meclis Üyeleri Haberleri

Belediye Meclis Üyeleri Haberleri

İşte Karamürsel'in yeni Belediye Meclis Üyeleri!

Karamürsel'de yapılan yerel seçimlerde CHP adayı Ahmet Çalık belediye başkanlığını kazanırken, belediye meclis üyeleri de belirlendi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti adayı Mesut Çetinkaya'ya karşı yarışan CHP adayı Ahmet Çalık, Karamürsel Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Cumhuriyet halk partililer, ekmeğimiz, ekmeğinizdir dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiren Pazarcı esnafını ziyaret ederek  “Ekmeğimiz, ekmeğinizdir” dedi. 

Belediye kiracılarına müjde 4 ay kira alınmayacak

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım başkanlığında bir araya gelen Karamürsel Belediye Meclisi gerçekleşen oturumda önemli bir karar aldı.

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık proje ve belediye meclis üyeleri aday tanıtım toplantısına bütün halkımızı davet etti.

KARAMÜRSEL AK PARTİ'DE DEĞİŞİKLİK

Yerel seçim öncesinde AKP Karamürsel’de ilçe yönetiminde yer alırken istifa eden

KARAMÜRSEL BELEDİYESİN’DEN BÜYÜK ZAM

Karamürsel Belediyesi Başkanlığı Halı saha tesislerine yapılan büyük zam sonrası vatandaşlardan şikâyet yağdı.

Saadet Partisinden Narinoğlu'na Ziyaret

Saadet Partisi Karamürsel ilçe Başkanlığından Kaymakam Ahmet Narinoğlu na ziyaret. İlçe Başkanı İsmail Aydın , Belediye Meclis üyeleri Mehmet Baş ve

Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın; ‘Belediye Meclis üyelerimizden Ereğli’de Yıldırım etkisi!’

Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın; ‘Milli Görüşün temsilcisi Saadet Partili olmak; kana en hızlı karışan ilaçlardan daha kısa sürede etki gösteren bir yapıdır’ dedi.

Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri Şimdi de Saray Bosna’ya Gidiyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım başkanlığındaki Belediye Meclis Heyeti

Karamürsel Belediye Meclis Üyelerinin Kaplıca Keyfi Kimin Cebinden Beyler

Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar Güral Termal Otel’de 3 günlük tatil keyfi kimin cebinden çıktı.

Karamürsel’de ölüm ucuzladı, evlenmek zamlandı!

Karamürsel Belediyesi 2016 yılı bütçesi 30 milyon 500 TL olarak belediye meclis üyeleri tarafından onaylanarak yürürlüğe girerken, mezar ucuzladı, düğüne, imara, spora zam yapıldı..

Karamürsel Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği yöresel kıyafetleriyle açıldı

Karamürsel ilçesine 28 kilometre uzaklıkta bulunan muhacir köyü olarak bilinen Fulacık, mahalle statüsü sonrasında Karamürsel’in en uzak mahallerinden biri konumunda olarak bilinen Fulacık geçtiğimiz yıl kurulan Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nin şubesini Karamürsel Merkezi olan 4 Temmuz Mahallesi 2133. Sokaktaki adresinde Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özaslan, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinası Yazar, CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve Fulacık’lıların katılımıyla birlikte açılışı gerçekleştirildi.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR NEDEN GİZLİ ?

Karamürsel'in sevilen simalarından ve çok geniş bir çevre tarafından tanınan Karamürsel merkezdeki iki dükkanı ile Karamürsel'de ilçemiz insanına yıllardır hizmet veren ve sosyal olarak çok aktif bir kişi olan Mehmet Akdeniz,geçtiğimiz günlerde kendi sosyal paylaşım sitesinden Karamürsel'de binlerce insanın merak ettiği ve gerek iş yerinde yapılan muhabbetlerde gerekse katıldığı ortamlarda Karamürsel Belediyesi Meclisi ile alakalı insanların kafalarında bir çok soru işareti olduğunu dile getirdi. Bu konuların başlıcaları şunlar ; Belediye Meclis üyelerinin yetkileri nelerdir ? Belediye Meclisi Şimdiye kadar hangi kararları almıştır ? Belediye Meclis üyeleri alınan kararlarda ne kadar bağımsız kalmıştır ? Belediye Meclis üyeleri Karamürsel'e neler kazandırmıştır ? Belediye Meclis üyeleri çalışmaları hakkında halka ne kadar bilgi vermemiştir? Belediye Meclis üyeleri arasında 1 koyunu dahi emanet etmeyeceğim insanları o listelere kimler yazıyor hangi özelliklerinden dolayı bu insanlar listeye giriyor. ? Belediye Meclis üyelerinin Karamürsel'in gelişimi için bir çalışması varmı ? Neden Belediye meclis üyelerinin çoğunluğu Mimar yada İnşaat Mühendisidir ? Bizlerde bu konulara ilaveten daha geçtiğimiz gün Sn Kocaeli Valisi Güzeloğluna sunulan karamürsel kitapçığının başlığını hatırlatarak soruyoruz. Kimden neyi saklıyorsunuz ? Karamürsel'de sizleri seçen insanlarda dahil olmak üzere herkesin parasının nereye harcandığını bilmeye hakkı yokmu ?

İsmail Yıldırım 'Vaat Değil verdiği Sözü tutsun'

İsmail Yıldırım 'Vaat Değil verdiği Sözü tutsun' Yaklaşık 5 ay önce CHP’li Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri tarafından Karamürsel Belediyesinin 2014 Yılı Bütçe hesaplarından ortaya çıkartılan iddia da; Karamürsel Belediyesi tarafından Din Görevlileri ve Camiler Haftasında din görevlilerine alkollü bir lokantada yemek verilmesi gündeme gelmiş ancak aradan geçen yaklaşık 5 ay olmasına

YILDIRIM AĞAR KONUŞTU

Dün ilçemizde bulunan Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 65’nci AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, AK Parti Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, yönetimi ve partililer katıldı. Mecliste partililere seslenen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, 7 Haziranda AK Parti’nin oy kaybından meydana gelen bir durumdur. AK Parti tek başına iktidara gelseydi bir şehidimiz bile olmayacaktı.

Açıklama ne zaman yapılacak ?

CHP’li Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri tarafından Karamürsel Belediyesinin 2014 Yılı Bütçe hesapları incelendiğinde ortaya çıkartılan iddia da; Karamürsel Belediyesi tarafından Din Görevlileri ve Camiler Haftasında din görevlilerine alkollü bir lokantada yemek verilmesi gündeme gelmiş ancak aradan geçen yaklaşık 4 aydır hiçbir şekilde açıklama yapılmadı.

Karamürsel Saadet Partisi ilk önce bayramlaştı daha sonra çay içti

Karamürsel Saadet Partisi ilk önce bayramlaştı daha sonra çay içti Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, bayramın birinci günü ilçe binasında düzenlediği programda partilileriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, bayramın birinci günü ilçe binasında düzenlediği programda partilileriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldığı programda konuşma yapan İlçe Başkanı İsmail Aydın, Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz ve İslam dünyası için güzel günlere vesile olmasını ve yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini diledi.

Karamürsel'de halk ve protokol bayramlaştı

Karamürsel'de kent bayramlaşması bayramın birinci günü Karamürsel Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Bayramlaşma törenine Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli AKP Milletvekili Zeki Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, SP İlçe Başkanı İsmail Aydın, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninde Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve MHP İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’un olmayışı dikkatlerden kaçmadı.

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlandı

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlandı. İlk tören Karamürsel Alp'in mezarı başında yapıldı. Karamürsel Müftülüğü imam hatipleri tarafından Kur-an'ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük tarafından dua yapıldı. İkinci tören ise Atatürk anıtı önünde gerçekleşti. Törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanlığı Komutanı Tuğ Amiral Tezcan Kızılelma, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

Yıldırım'ın, verdiği iftar yemekleri Karamürsel Belediyesinin kasasından ödenmiş!

İsmail Yıldırım'ın, verdiği iftar yemekleri Karamürsel Belediyesinin kasasından ödenmiş! ‘Belediyenin bu imkanı varken ben neden kullanmayayım ki, neden cebimden ödeyeyim. Cebimden verdiğim iftar yemekleri dostlarıma, sevdiğim kişi ve yakınlarıma’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçede bu güne kadar görev yapmış, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerini ve Karamürsel protokolünü iftar yemeklerinde ağırlamış ve geçtiğimiz günlerde yine buradan bu yemeklerin İsmail Yıldırım kendi cebinden mi? Yoksa belediyenin yani Karamürsel halkının cebinden mi ödediğini sormuştuk.

Yıldırım'ın, iftar davetine meclis üyelerin'den tokat gibi cevap

Yıldırım'ın, verdiği iftar yemeği belediyenin kasasından mı? Yoksa kendi cebinden mi? ödendi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçede bu güne kadar görev yapmış, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerini iftar yemeğinde ağırladı. Bu yıl on birincisini düzenlenen iftar yemeğinin belediye kasasından mı? Yoksa İsmail Yıldırım’ın cebinden mi? Ödendiğini merak eden Karamürselli vatandaşlar buna cevap bekliyor.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti CHP’li Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet , Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte il başkanı Cihat Altunyuva ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına gelerek ilçe teşkilatına ve üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundular CHP’li Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulunarak, CHP’nin 45 gün sonra iktidar olacağını belirterek, “Yolsuzlukların hesabını sormadan AKP ile koalisyon yapmayız” dediler. CHP Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP il Başkanı Cihat Altunyuva, Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından ilgiyle karşılanan milletvekilleri, gündemde yer alan ve CHP tabanı tarafından hoş karşılanmayan CHP-AKP koalisyonunun mümkün olmayacağını açıkladılar. Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar açılış konuşmasını yaparak ‘Oylarımız artış içerisinde ve kalıcı oldu. Artık oylarımızı kilitliyoruz. Seçmenlerimiz sizlere şans vereceğiz diyor. Beklentim Karamürsel belediyesini almak ve Karamürsel haklıda bizlere destek vereceklerine inanıyorum dedi. Daha sonra Kocaeli CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, yorucu

İçkili Lokantada İmamlara Verilen Yemeğin Faturasını Unutmadık, Unutturmayacağız

CHP’li Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri tarafından Karamürsel Belediyesinin 2014 Yılı Bütçe hesapları incelendiğinde ortaya çıkartılan iddia da; Karamürsel Belediyesi tarafından Din Görevlileri ve Camiler Haftasında din görevlilerine alkollü bir lokantada yemek verilmesi gündeme gelmiş ancak aradan geçen yaklaşık 2 aydır hiçbir şekilde açıklama yapılmadı.

İçkili Lokantadan Camiler Haftası nedeniyle alınan faturaya neden hala cevap gelmedi.?

İçkili Lokantadan Camiler Haftası nedeniyle alınan faturaya neden hala cevap gelmedi.? CHP’li Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri tarafından Karamürsel Belediyesinin 2014 Yılı Bütçe hesapları incelendiğinde ortaya çıkan iddia da; Karamürsel Belediyesi tarafından Din Görevlileri ve Camiler Haftasında din görevlilerine alkollü bir lokantada yemek verilmesi gündeme gelmişti.

Yıldırım'dan Çayır , Çimen Jesti

Karamürsel Belediyesi ve ilçe emniyet müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi. Karamürsel Sunni Baba Mesire alanında düzenlenen pikniğe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım eşiyle birlikte, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

İSMAİL YILDIRIM HALKA HESAP VERECEK Mİ ?

İSMAİL YILDIRIM HALKA HESAP VERECEK Mİ ? CHP Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, Orhan Tanış, Orhan Demirer, Ali Kara, Ahmet Çalık Meral Karadeniz ve Celalettin Yönetten oluşan grup Karamürsel Belediyesi 2014 yılı denetim komisyonu raporu hakkında basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasında Karamürsel belediyesi hakkındaki iddialar 7 maddede belirtilirken, bu açıklamalara Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırımın cevabı merak konusu oldu.Binlerce insan İsmail Yıldırımın bu iddialar ile ilgili yapacağı basın açıklamasını dört gözle bekliyor.

Camiler haftasında, içkili lokantada kime yemek verildi !

Karamürsel şok etkisi yaratan bu haberin ardından telefonlarımız susmadığı gibi çok ilginç bir iddia ortaya çıktı, Karamürsel Belediyesinin harcamalarının arasında bulunan bir fatura da yer alan açıklama ve faturanın alındığı lokanta, faturanın üzerinde içkili lokanta ile başlayan lokantanın adının yazıldığı (adı bizde) bir lokantadan alınan bu faturanın açıklama kısmında Camiler haftası nedeniyle yemek verildiği, tutarın 1.600 liralık bu faturanın olduğunu iddia eden CHP Belediye Meclis üyelerinin açıklamalarına karşılık, ortaya ilginç iddialar çıktı.

Yıldırım Karamürseli Sahipsiz Bıraktı

BİRİLERİ SES ÇIKARMALI Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, ilçedeki sorunları konuşmak ve bu sorunlara çözüm sunmak için Karamürsel Sahili’nde bir araya geldiler. CHP’liler, Karamürsel’e doğru düzgün bir yatırım yapılmadığını ve yanlış adımların atılmaya devam edildiğini ileri sürdü. Eylül Cafe’de gerçekleşen kahvaltıya; CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, il kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal, ilçe kadın kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve gençlik kollarının yoğun katılımı ile başladı.

İlçemizden Kardeş Belediye Maden Belediyesine Hibe Kamyon

Karamürsel Belediye Başkanlığı kardeş belediyesi Elazığ İli Maden Belediyesi’ne kamyon hibe etti. Geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında onaylanan hibe kararının ardından BMC Marka kamyon Maden Belediyesi yetkililerine teslim edildi. 41 K 3020 plakalı kamyonu teslim almaya gelen Maden Belediyesi yetkilileri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek “Karamürsel Belediyesinden almış olduğumuz kamyon belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak. Belediyemize yapmış olduğu destekten dolayı başta Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım olmak üzere belediye meclis üyelerine ve tüm belediye personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Karamürsel’e Yeni Hizmet Araçları Kazandırıldı

Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen törene Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri katıldı. Yapılan duanın ardından törende konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’in her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, “Amacımız ilçemize daha iyi hizmet etmek. Yeni hizmet araçlarımız belediye çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Belediye personelimizin işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmeleri amacıyla 2 adet damperli kamyon, 2 adet otomobil ve 1 adet çift kabinli kamyonet alınmıştır. Geçtiğimiz ay içerisinde de Zabıta Müdürlüğümüze çevre dostu motosikletler alındı. Güçlenen araç filomuzla ilçe halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi. Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2 adet Mercedes Benz Axor 3029 6×4 model damperli kamyon, 1 adet Ford tourneo courier model otomobil, 1 adet Ford Transit Çift Kabinli Kamyonet, Zabıta Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 1 adet Ford tourneo courier model otomobil alındı.