Cebeci Haberleri

Cebeci Haberleri

Karamürsel yine ağaç katliamları ile gündemde

Karamürsel yine ağaç ve orman katliamları ile haber programlarında. TV100 ekranlarının başarılı haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci kendisine gelen bilgileri gündeme getirerek ilçede yaşanan ağaç katliamlarına tepki gösterdi.

Pırıl pırıl plajlar deniz sezonuna hazır. İşte yeni fiyatlar

Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kullanacakların verecekleri ücret belli oldu.

Deniz sezonu 15 Haziran'da resmen açılıyor

Kocaeli’nin halk plajları, dünyanın en güzel plajlarını aratmıyor. Akdeniz sahillerinde görülebilecek ender güzellikteki plajlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eli değince cazibe merkezi haline geldi.

Karamürsel plajında bir haftada 10 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Bayram tatili boyunca KOSKEM, Kocaeli sahillerinde vatandaşları boğulmak üzereyken kurtardı. Yoğun bölgelerden olan Karamürsel bölgesinde 10

Karamürsel Altınkemer Plajında kuş uçurulmuyor

Karamürsel bölgesinde de 20 olaya müdahale etti. Yine yoğun bölgelerden olan Cebeci sahilinde 18, Bayramoğlu bölgesinde de 6 kişi hayata döndürüldü.

Sakarya'da Darbe Girişimini Yapan Komutanların WhatsApp konuşmaları

15 Temmuz gecesi Sakarya'da darbe girişimini yöneten komutanların WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı.

SON DAKİKA - Kazadan intihar çıktı

Karamürsel’de aracıyla intihar eden kişinin cebinden mal varlığımı Kızılay’a bırakıyorum notu çıktı Karamürsel ilçesinde intihar etmek amacıyla aracıyla ağaca çarpan kişi hayatını kaybetti. Yaralının cebinden ‘Mal Varlığımı Kızılay’a bırakıyorum’ yazılı intihar notu çıktı Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu Petrol Ofisi karşısında 67 TH 550 plakalı Temel Cebeci’nin (48) kullandığı araç bir anda yolun kenarında bulunan ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kafasından ağır yaralanan Cebeci’nin cebinden ‘Mal Varlığımı Kızılay’a Bırakıyorum’ yazılı intihar mektubu çıktı. Ağır yaralanan Temel Cebeci 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Polis kaza ve intihar mektubuyla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de 6 çiftçiye 55 bin çilek fidesi

1 DÖNÜMDEN 2,5 TON ÜRÜN Karamürsel Akçat ve Osmaniye mahallesinde 6 çiftçiye 55 bin adet çilek fidesi dağıtımı yapıldı. Daha önce Servetiye Cami, Camidüzü ve Cebeci’de kurulan bahçelerden 1 dönüm alandan 2,5 ton ürün elde edildi. Çiftçiler aşırı neme bağlı hastalıklara dayanıklı, birim alandan yüksek verim alınan, saklama ve pazar koşullarına dayanıklı Albion çilek çeşidi ile karlı bir üretim gerçekleştiriyor

Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer A SINIFI MÜKEMMEL PLAJ

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün Kocaeli plajlarında düzenli olarak yaptığı analizlerin sonucunda tüm plajlarımız tertemiz çıktı. İzmit Körfezi ve Karadeniz sahillerindeki plajlarımızın girilebilir olduğu ifade edildi. A SINIFI MÜKEMMEL PLAJLAR Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Kandıra Cebeci halk plajlarında 15 Haziran’da yapılan numune incelemelerinde denizin çok temiz olduğu ifade edildi. İzmit Körfezi’ndeki Gölcük Ulaşlı Plajı mükemmel ve çok temiz olarak tarif edilirken yine Karamürsel Ereğli ve Karamürsel Ereğli Defne plajları mükemmel ve çok temiz olarak değerlendirildi.