Çevirme Haberleri

Çevirme Haberleri

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.

Polislerden ceza yedi, sinir krizi geçirip motosikleti yaktı

Karamürsel Belediyesi garajı önünde trafik çevirmesine takılan sürücü ehliyetsiz motosiklet sürmekten dolayı ceza yiyince kızıp motorunu yaktı.

Başkan Erdoğan'a yeni şarkı, A Tall Man

Yazar ve çevirmen Turgay Evren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yeni bir şarkı yazdı. "Erdoğan, A Tall Man" (Uzun Adam Erdoğan) isimli şarkı AK Parti'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Büyük operasyon! Bütün yolları tutuldu

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı bin 797 ekipte görevli 3 bin 933 personelin katılımıyla ülke genelindeki bin 611 noktada "Türkiye Trafik Güvenliği Uygulaması" gerçekleştiriliyor.

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır sürdürdüğü piliç döner yanı sıra eşinin evde yaptığı ev yemeklerine satmaya başlayan çalılar Piliç Karamürsellilerin adresi haline gelmeye başladı. Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır Çalıklar Piliç adı altında piliç döner, piliç çevirme, gözleme, saç kavurma, ızgara köfte satışı yapan çalıklar Piliç işletmecisi ve sahibi Yusuf Çalık, şimdide eşinin evde yaptığı kuru fasulye, pirinç ve bulgur pilavı, mercimek çorbası da hizmete soktu. Yusuf Çalık’ın eşi Necla Çalık tarafından evde itinayla yapılan ev yemeklerini satışa koyan Yusuf Çalık önümüzdeki günlerde değişik ev yemeklerini de hizmete sunacağını de belirterek herkesi yemeklerinin tadına bakmaları için dükkanıma bekliyorum dedi.