Çile Haberleri

Çile Haberleri

Karaosmanoğlu'ndan Çalık'a Tebrik Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP'den Karamürsel Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çalık’ı makamında ziyaret etti.

İlkay Kaya, başkan yardımcısı oldu

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı oldu 31 Mart yerel seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanlığına seçilen Cumhuriyet Halk Partili Ahmet Çalık ilk siyasi başkan yardımcısını oldu.

Tatilin gözdesi Karamürsel oldu!

Karamürsel, doğal güzellikleriyle ünlü olmasının yanı sıra, artık güvenli ve düzenli bir atmosfere de sahip. Bu sayede, ziyaretçilerin ilçede geçirdikleri zaman daha keyifli ve huzurlu hale geldi.

Belediye Başkanı ve Muhtarların Maaşları: Kim, Ne Kadar Alacak?

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Kocaeli'nin belediye başkanlarının, meclis üyelerinin ve muhtarlarının maaşları merak konusu oldu. Yeni seçilen yerel yöneticiler, beş yıl boyunca görevlerini icra edecekler.

Ahmet Çalık yasaklara saatler kala son mitingini yaptı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki seçim ofisi önünde partilileri ve destekçileri ile bir araya geldi.

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

Fazlaca, tersane işçilerinin sömürülmesine izin vermeyecek

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca Tersanecilerle Buluştu: Hizmet Sözü Verdi

Yunus Emre Katı, Makedonya ile İş Birliği Görüşmelerinde

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, Makedonya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Enver Hüseyin'i Ekonomi Zirvesi'nde misafir etti.

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

Taşeron işçiler; Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor

Karamürsel Belediyesi Çalışanları: "Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor"

Hatsan Tersanesinde Patlama Meydana Geldi

Altınova bölgesinde faaliyet gösteren Hatsan Tersanesi'nde bugün meydana gelen bir patlama, endişe ve panik yarattı. İlk raporlara göre, can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Altınova tersaneler bölgesinde binlerce işçi ayaklandı!

Altınova Tersaneler Bölgesinde İşçi Eylemi: Ücret Artışı Talebi ve İşten Çıkarmalar

Kayıp İki Lise Öğrencisi her yerde aranıyor!

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Efsane Güreşçi Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Amiral ilkokulu pırıl pırıl eğitime hazır

Başlık: Karamürsel Amiral İlkokulu Yıkılan Bölüm Sonrası Hızla Toparlandı: Okul Yöneticilerinden Gece Gündüz Çalışma

Yine Altınova Yine tersane işçileri

Altınova ilçesinde bulunan bir otelde, 7 tersane işçisi karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

Altınova tersaneler bölgesinde çok sayıda kişi zehirlendi

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde faaliyet gösteren bir tersanede akşam yemeği yedikten sonra fenalaşan işçiler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Belediye işçilerinin gözü bu toplantıda

Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki yaklaşık 15 bin işçinin ek zam talebi, yarın (Cuma) Büyükşehir yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak toplantıda karara bağlanacak.

Altınova İlçesinde İşçi Dairesinde Yangın: Facia Kıl Payı Atlatıldı!

Altınova, Yalova - 25 Ocak 2024 – Altınova ilçesinde, gurbete çalışmaya gelen işçilerin kaldığı dairede çıkan yangın, facia kıl payı atlatılarak kontrol altına alındı. Olay, işçilerin yaşadığı kötü koşulları bir kez daha gündeme getirdi.

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Son dakika öğrenciler son hafta ders yapmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılı için aldığı yeni karar, öğrenci ve velileri yakından ilgilendiriyor.

Özbağ'dan çalışan gazeteciler günü mesajı

Sadi Özbağ'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması ve Medyanın Önemine Vurgu

Hasan Özbaş, çalışan gazeteciler gününü kutladı

Karamürsel Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Özbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yunus Katı, çalışan gazeteciler gününü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir açıklama yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Yunus Katı

Demirci, çalışan gazeteciler gününü kutladı

Yalova'nın Altınova ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il genel meclisi aday adayı Samet Demirci, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ÇALIK, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.