Dama Haberleri

Dama Haberleri

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Karda mahsur kalan gençlerin yardımlarına belediye yetişti

Gezintiye çıkan gençler karda mahsur kaldı Karamürsel’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası traktörle gezmeye çıkan gençler, mahsur kaldılar.

Karamürsel'in sevilen esnafı iş yerinde damadı tarafından vuruldu

Karamürsel'in sevilen esnaflarından olan Osman A. iş yerinde vuruldu.

Karamürsel'de yaşlı adama araç çarptı

Karamürsel'de öğle saatlerinde şehir merkezinde karşıdan, karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama araç çarptı. Kazada yaralanan yaşlı adamın durumu ciddiyetini sürdürüyor.

Kocaeli'nde damat dehşeti

Kocaeli’de korkunç cinayet. Eşi ile arasında sorunlar yaşadığı öğrenilen şahıs, kayınvalidesi ve 2 kayınbiraderini öldürüp intihar etti

Geri gelen araç yaşlı adama çarptı

Karamürsel'de yaşanan olayda geri geri gelen araç yaşlı adama çarptı 1 yaralı.

Kocaeli'de dehşet Ayrıldığı eşinin baba evini bastı: 1 ölü, 2 yaralı

Burhan Soluçiçek tabancasıyla 8 el ateş ederek eski kayınpederi İsmail Ulutaş'ı öldürürken, kayınvalidesi ve ayrıldığı eşini yaraladı.

Türkiye'de buda oldu, Kayınpeder damadına aşık oldu…

Kayınpeder, damadına tutuldu. Aşk mesajlarıyla deliler gibi aşkını dile getirdi. Ancak sevgisine karşılık bulamadı. Damadını kızdırmak ve öç almak için 3 yaşındaki torununu bile oyunlarına alet etti. Şikayet üzerine kayınpeder hakkında damadına ve torununa karşı “çocuğun cinsel istismarı ve cinsel taciz” suçlarından dava açıldı. Dava dosyasına kayınpederinin damadına attığı “Seni sevdim be tosunum. Sevdim... İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum tosunum...” gibi çok sayıda aşk mesajı da girdi. İşte İstanbul'da yaşanan ve dünya aşk tarihine geçecek olayın hikayesi...

İhale Oyna

Online ihale oyunu oyna

Dama Oyna

Online Dama Oyna

Karamürsel'de yaşlı adama tır çarptı

Karamürsel D-130 karayolu merkez ışıklar mevkisinde yolun karşısına geçmek isteyen Hasan Demirsoysal isimli yaşlı adama tır çarptı.

Büyükşehir ekipleri karla mücadele için alarmda

Kocaeli’de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı kent genelinde etkisini hissettiriyor. Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler gece yarısından sabaha kadar etkisini sürdüren

Karamürsel'de çocuk istismarı ve ihmali eğitimi

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde görevli personele Sosyal Hizmet Uzmanı Ergin Damat tarafından Çocuk İhmali ve İstismarı konulu eğitim verildi.

Sekiz yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan adama

Sekiz yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Mehmet Bekmez (43) halk tarafından dövüldü.

Karaosmanoğlu'nun damadı kendini astı

İddialara göre Başiskele sınırları içi Yuvacık Fatih Mahallesi Bağlar Caddesi'nde ikamet eden Salih Apaydın (38) evinin banyosunda kendini iple asarak canına kıydı.

Yaşlı adamı ezmemek için, ölüyordu

Karamürselde korkunç kaza, yaşlı adama çarpmamak için direksiyonu kran genç ölümden döndü.

Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Murat Fazlıoğlu halkı bilinçlendirdi

İlçemiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminerde konuşan Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Murat Fazlıoğlu, kalp damar hastalıklarının çağın vebası olarak

Bu konferans kaçmaz

Karamürsel Kent konseyinin organize ettiği, Kalp damar uzmanı kardiyoloji Uzman Dr.Murat Fazlıoğlu çarsanba  günü Karamürsel kültür merkezinde seminer verecekt

Karamürsel Merkez'de Yaşlı Adama Araba Çarptı

Karamürsel Merkez'de yolun karşısına geçmek isteyen bir vatandaşa araç çarptı.

Yasin Eygün DUA BEKLİYOR

Karamürsel'in sevilen simalarından Yasin Eygün geçtiğimiz günlerde geçirdiği ani rahatsızlık neticesinde beyin damarları zarar görmüş ve Kocaeli Sopalı Devlet

Öfkeli Damat Kendisini ve 3 Kişiyi Öldürdü

Gölcük Hasaneyn'de öfkeli damat dehşeti yaşandı. Ziya Karakoyun isimli damat, önce eşi Fatma Karakoyun'u, sonra kayınvalidesi Emine

Genç yaşında kalbine yenik düştü

Bu gün öğlen saatlerinde 4 Temmuz mahallesi 1149 Sokakta ikamet eden ve Karamürsel'in sevilen simalarından olan Mustafa D. ( 49 ) sabah evinde kahvaltı yaptıktan sonra birden fenalaştığı bildirildi. Ailesi tarafından eve çağrılan 112 Acil servis ekiplerince ilk müdahalesi evinde yapılan Mustafa D. daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesine getirildiği belirtildi.Genç adama yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mustafa D. hayatını kaybetti. Karamürsel.tv Ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine hasır diliyoruz.

Karamürsel'de Trafik Kazası 1 Kişi ağır yaralandı

Karamürsel'de akşam saatlerinde görgü tanıklarının iddialarına göre Kayacık mahallesi D-130 Karayolu iznik yolu girişinde yoldan karşıdan karşıya geçmek isteyen Muzaffer Ş. ( 73 ) İsimli yaşlı adama Karamürsel merkezden Yalova istikametine gitmekte olan 41 K 4005 Plakalı aracın sürücüsü İsmet D. (49) karşıdan karşıya geçen birini gördüğünü frene bastığını fakat yolun kaygan olduğu için aracın kontrolünü kaybettiğini söylerken kazada ağır yaralanan Muzaffer Ş ( 73 ) isimli yaşlı adam olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince önce Karamürsel devlet hastanesine burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken.Kazaya karışan araç olay yerine gelen çekici ile yoldan kaldırıldı.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE KAMYONETİN ÇARPTIĞI YAYA ÖLDÜ

Kamyonetin Çarptığı Yaya Olay Yerinde Öldü Karamürsel’de yolun karşısına geçmek isterken kamyonetin çarptığı 30-35 yaşlarındaki henüz kimliği belirlenemeyen adam hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre D-130 karayolu İzmit istikameti Ulaşlı girişinde yolun karşısına geçmeye çalışan üzerinden kimlik çıkmayan 30-35 yaşlarında adama, İhsan E.’nin (34) kullandığı 41 K 9694 plakalı kamyonet çarptı.

Karamürsel Tepeköy'de Korkunç Kaza

Karamürsel tepeköy mahallesinde 16:30 sıraların'da ağaç kesen Sedat Turan(69) Ağaç motoru ile ağaç kestiği sırada dengesini kaybederek kolunun atar damarını hizasından kesti. Olayı fark eden yakınları Sedat Turan (96) kolunun kesildiğini fark etmeleri ile şahsı araçlarına bindirerek derhal Karamürsel Devlet Hastanesine getirdikleri Sedat Turan burada yapılan ilk müdahalenin ardından kesiğin şah damarında olması nedeni ile Sedat Turan'ı kendi imkanları ile Kocaeli Üniversitesi Hastanesine götürdüler.

Karamürsel'de 83 Yaşındaki adamı sopayla hastanelik yaptı

Görgü tanıklarının iddialarına göre olay bugün saat 14:00 Sularında Karamürsel merkez ışıklarda ayakkabı boyacılığı yapan Efendi Akbulut (49) kendisini zabıtaya şikayet edeceğini söyleyen İbrahim E (83) Karamürsel zabıtasının önüne geldiğinde arkadan kendisine sopa ile saldıran Akbulut, yaşlı adamı zabıtanın önünde hastanelik etti.Olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak yaşlı adamı Karamürsel Devlet Hastanesine götürdüler.Kafasında ve vücudunda yaralar olan yaşlı adam tedavi altına alınırken olay yerinden kaçan Efendi Akbulut emniyet güçleri tarafından Karamürsel merkez ışıklarda yakalanarak göz altına alındı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Karamürsel'de Korkunç Kaza Yaşlı Adama Kamyon Çarptı

Karamürsel Tepeköy’de kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı Karamürsel’de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya kamyon çarptı. Karamürsel Tepeköy Mahallesi Defne Mevkii üst geçit’in altında D-130 Karayolu Yalova İstikametinden yolun karşısına geçmeye çalışan Sebahattin Aydın’a (51) S.S.’nın (52) kullandığı 35 HA 7975 plakalı kamyon çarptı. Kazanın ardından olay yerine çağırılan 112 sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi kazanın yaşandığı yerde yapılan Aydın, ilk önce Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan Sebahattin Aydın’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, kamyon sürücüsü S.S’yi gözaltına alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Karamürsel'de Motosiklet Yaşlı Adama Çarptı

Olay akşam saatlerinde amiral caddesi 2167.sokakta meydana geldi görgü tanıklarının iddialarına göre 41 DL 198 Plakalı Honda marka Motosiklet sürücüsü Muhammet P. ( 20 ) Gece karanlığında fark edemediği yaya Muhsin K. ( 67 ) çarparak kaza yaptığı.Olayı gören çevredeki vatandaşlarca çağrılan Ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların ilk müdahalesi yapıldıktan sonra müşahede altına alındılar.

Balık Adasındaki Gandi Cafe oldu Ada Cafe

Karamürsel balık Adasında bulunan Gandi Cafe devir edildi. Karamürsel’in tanınmış işletmecilerinden Osman Aksoy tarafından Balık Adasında çalıştırılan Gandi Cafe, Karamürsel Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif ve aynı zamanda Kaytazdere Kamyoncular Kooperatif Başkanı Halil Yanık’a devir etti. 450 bin lira gibi bir paraya devir edildiği iddia edilen Gandi Cafe devir işlemlerinin ardından adı değişerek ‘Ada Cafe’ adı altında Halil Yanık’ın oğlu ve damadı tarafından çalıştırıldığı da belirtildi bizde Yanık ailesine yeni işinde başarılar bol kazançlar dileğimizi iletiyoruz

Şadan Kalkavan Vefat Etti

Fenerbahçe'de yıllarca yöneticilik yapan, eski başkan adayı, başarılı iş adamı ve armatör Şadan Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bir süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve sonrasında yapılan bay-pass sonucunda 4 damarı değiştirilen Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi.