Denetimler Haberleri

Denetimler Haberleri

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor!

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor! Vatandaşlar, rafta gördükleri fiyatla kasada karşılaştıkları fiyatın farklı olduğunu belirterek denetimlerin artırılmasını istiyorlar.

Karamürsel Emniyet servis araçlarını denetledi

Karamürsel genelinde 'illegal' çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere gerçekleştirdiği denetimler ile fırsat vermiyor.

Karamürsel Emniyet bayramda kuş uçurmadı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bayram boyunca ilçe genelinde adeta kuş uçurmadı. İlçe genelinde 24 saat boyunca bir çok noktada şok denetimler

Vatandaş göstermelik denetimler değil! İndirim istiyor indirim!

Karamürsel genelinde döviz kurlarındaki düşüşün ardından indirim bekleyen vatandaşın, zamlarla karşı karşıya kalması ve yetkililerin denetimlerin sadece göstermelik oluşu ilçe

Karamürsel'de el konulan tonlarca balık vatandaşa dağıtıldı

Karamürsel İlçesi Ereğli mahallesinde bulunan, Ereğli balık halinde ilçe tarım müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı ortak denetimlerde boy yasağına uymayan tonlarca balığa elkonuldu. El konulan balıklar ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Karamürsel geneli korona vaka artışı değişmeye başladı

Koronavirüs vaka sayılarında artış olunca Türkiye genelinde tedbirler de uygulanmaya başlanmıştı. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte denetimler artırıldı. Karamürsel’de vaka sayısında yüzde 25 yakın azalma oldu.

Kocaeli genelinde her gün büyük denetim var!

İşte gün gün yapılacak denetimler! Kocaeli’de İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara göre, 10 gün boyunca denetimler yapılacak.

Karamürsel’in son hali korkuttu

Karamürsel’de yetersiz tedbir ve denetimler ilçe genelinde ki, vakaların sürekli artması vatandaşları korkuttu.

KARAMÜRSEL HALKI KOCAELİ VALİSİNE SESLENDİ

Karamürsel’de yaşayan çok sayıda vatandaş ilçede korona virüsün her geçen gün artması ve denetimlerin sadece göstermelik olduğunu dile getirerek Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi. Arada haber vermeden gelinde rezilliği görün.

Karamürsel Emniyet servis araçlarını denetledi

Karamürsel genelinde “illegal” çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere gerçekleştirdiği denetimler ile fırsat vermiyor

Karamürsel girişinde sıkı denetimler başladı

Karamürsel istikametine giriş yapmak isteyen vatandaşlar, sağlık kontrolleri ve gerekli evrakları incelenerek ilçeye giriş yaptılar.

İşyeri olanlar SGK gümbür günbür denetlemeye geliyor

Kayıt dışı ve eksik ücret denetimi yapmaya hazırlanan SGK, 33 bin işyerini kapsama aldı. Ayrıca yoğun ve yaygın denetimler kapsamında toplam 60 bin işyerinin denetlenmesinin sağlanacağı da açıklandı.

Karamürsel'de Korsan araçlara denetim..!

Kocaeli emniyeti, UKOME ve Kocaeli Servis İşletmecileri Odası ile birlikte korsan servis denetimlerini sürdürüyor. Ekipler bugün Karamürsel’deydi. Korsan taşımacılık yapan araçlar bağlandı, sürücülerine ceza kesildi

Karamürsel'de Emniyetten drone destekli trafik denetimi

Karamürsel'de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, drone yardımıyla gerçekleştirdikleri denetimlerde kurallara uymadığı tespit edilen sürücülere cezai işlem uyguladı.

Karamürsel'de okul önlerinde polis denetimi

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul önlerinde yapılan denetimler devam ediyor.

Trafik denetimlerinde yeni dönem! 5 dakikada kontrol edilebilecek.

Yeni geliştirilen cihaz ile tükürük, kan ve idrar gibi vücut sıvılarına ihtiyaç duyulmadan 5 dakikada sıfır hata ile nefesten alkol ve uyuşturucu madde testi yapılabiliyor.

Kriterlere uymayan özel halk otobüslerine sefer cezası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı tarafından kent genelinde hizmet veren Özel Halk Otobüslerine yönelik denetimler sıklaştırıldı.

Emniyetten 36 Nokta için Kritik Uyarı

Emniyet, bayram tatillerindeki trafik kazalarının yoğunlaştığı 36 kara nokta tespit edilerek, gerekli düzenleme ve denetimlerin yapılması için il emniyet müdürlükleri uyarıldı.

Karamürsel Emniyet'in 1 Ayda kestiği ceza dudak uçuklattı

Karamürsel’de yaklaşık bir ayda gerçekleştirilen 2 bin 609 aracın kontrol edildiği denetimlerde, kuralları ihlal eden sürücülere toplamda oldukça yüksek meblağda bir para cezası kesildi.

Karamürsel'de motosikletlere ceza yağdı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, gelen yoğun şikayetler üzerine trafik denetimlerine ağırlık verdi. İlçe genelinde motosiklet sürücülerine yapılan abart egzoz uygulamalarında

Karamürsel'de Huzur denetlemelerine ağırlık verildi

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur denetimlerine ağırlık verildi ve özellikle kamuoyunu rahatsız eden konular üzerindeki denetimler arttırıldı.

Karamursel Zabıtaları Ramazan Denetiminde

FIRINLAR DENETLENDİ Zabıta ekipleri, ekmek ve unlu mamullerin imalatını yapan fırınları denetleyerek hijyen konusunda uyarılarda bulundu. Ekipler imalathanenin temizliği, işletmelerin iş yeri ruhsatı, sağlık muayene cüzdanları, fiyat tarifelerini inceledi. Karamürsel’de yıl boyunca gıda denetimlerini aralıksız sürdüren ve vatandaşların sağlıklı temiz gıdaya ulaşması için çalışan Karamürsel Belediyesi Zabıta Ekipleri, eksiği olan işletmeleri uyarı yaparak ihtarda bulundu

Dikkat Cezası. 2000 Bin Lira...

Anayasa Mahkemesi, trafikte polisin alkol ve uyuşturucu kontrolüne direnerek, ölçüm cihazını üflemeyenin ehliyetine 2 yıl el konulmasına onay verdi. Denetimden kaçan da aynı cezayı alacak, 2 bin lira para cezası ödenecek. Anayasa Mahkemesi (AYM), trafikte alkol ve uyuşturucu kullanımı amacıyla yapılan denetimlerden kaçınan, teknik cihazlara üflemeyen sürücülerin ehliyetlerine iki yıl süreyle el konulmasına ilişkin düzenlemeye “kamu otoritesinin sağlanması” gerekçesiyle onay verdi.

Debinin üzerinde su çekiyorlar, kayıt dışı gelir elde ediyorlar

Türkiye’nin içtiği suların büyük bir bölümünü üreten Sakarya’da, valilik talimatıyla oluşturan ekipler su fabrikalarına yönelik su alma noktalarına 3 ay süren denetim yaptı. Denetimlerde il genelinde 158 su kaynağı belirlenirken, bazı firmaların bu kaynaklardan ruhsat sahası dışında ve kiralama yapmadan su aldıkları, bazılarının da kiralamadaki debinin çok üzerinde su çektikleri ortaya çıktı. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, bu şirketlerin kayıt dışı su alımıyla elde ettikleri gelirlerin de hesaplanacağını ve tahsili yoluna gidileceğini söyledi.

Karamürsel’de 2015’ in İlk Fotoğrafları

Karamürsel yeni yıla sakin girdi Karamürsel yeni yıla sakin bir şekilde girdi. Polis ekipleri de vatandaşların huzur ve güvenliği için gece boyunca belli aralıklarla denetimler yaparken Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servinse fazla iş düşmeyerek sakin bir gece geçirdiler