Dönüş Haberleri

Dönüş Haberleri

Ali Osman Aydın'dan Muhteşem Karpuz Festivali

Karamürsel Çamçukur Mahallesi'nde Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Ali Osman Aydın tarafından organize edilen geleneksel karpuz daveti, bu yıl festivale dönüşerek büyük ilgi gördü. Etkinliğe Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükakın'a Tepki: "Sesimizi Neden Duymuyorsun?"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a seslenen vatandaşlar, hizmetlerin eziyete dönüştüğünü dile getiriyor.

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Karamürsel Belediyesi'nde göreve başladı. Karamürsel Belediyesi, 47 yıl aradan sonra CHP'li bir başkan tarafından yönetilmeye başlandı.

Kocaeli genelinde bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Kocaeli Valiliği, bayram tatili dönüşünde trafik kazalarını önlemek amacıyla kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların 14 Nisan Pazar günü saat 05.00'den 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ilimizde seyir yapmalarını yasakladı.

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Altinova'da korkunç cinayet !

Altınova ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir konu tartışmaya dönüşünce bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Bu habere yürek dayanmaz! Katliam gibi kaza!

Kaza, saat 12.30 sıralarında Karamürsel Ereğli Mahallesi Voltay mevkiinde meydana geldi. İddialara göre; Işıklardan Karamürsel yönüne U dönüşü yapmak isteyen Feyza G (20) idaresindeki 41 K 7664 plakalı hafif ticari araca

Geçmişte Belde olan mahallelerin suçu ne?

Cumhuriyet Halk Partisi 2019 Yılı  Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Büyükşehir Yasasıyla Karamürsel in eski beldeleri olan  Kızderbent, Yalakdere ,Dereköy ile Ereğli mahalleye dönüştürülürken

Okullarla ilgili yeni karar: 1 Mart’ta açılmıyor !

İkinci aşaması 1 Mart’ta başlayacak olan yüz yüze eğitimle ilgili yeni bir karar alındı.

Hayde Karamürsel'de pikniğe

Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yalakdere Mahallesi’ndeki piknik alanını mesire alanına dönüştürdü.

Karamürsel’de silahlı saldırı; 1 kişi yaralandı! 

Karamürsel’de gündüz saatlerinde iki kişi arasında yaşanan tartışma gece yarısı silahlı saldırıya dönüştü.

Kocaeli genelinde sokağa çıkma yasağı rezilliğe dönüştü! Sırada kavga çıktı

Erken saatte sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından, Kocaeli genelinde insanlar ihtiyaçlarını karşılayabilmek için soluğu marketlerde aldı.

Elektronik atıklar sanat eseri oldu

Başakşehir Belediyesi, Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde öğrencilere yönelik eğitimler veriliyor ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Yapılan çalışmalara ek olarak elektronik atıkların geri dönüşümü sağlanarak farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Tebrikler Karamürsel el ele derneği

Karamürsel El Ele Derneği’nin başlattığı proje kapsamında geri dönüşüme berberlerden jilet katkısı yapılacak.

Emniyetten uyarı ! Yeni dolandırıcılık yöntemine dikkat!

Telefonda yeni dolandırıcılık yöntemi banka masraflarını geri alma, kredi kartı borcunu kapatma gibi acil kodlu mesajlarla vatandaşa ulaşan dolandırıcılar, dönüş yapan tüketicilere binlerce liralık faturalara mal oluyor

Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan duyuru; Marmara'nın doğusunda yarın yağmur şeklinde başlayacak yağış, sabah saatlerinden itibaren yükseklerden başlayarak kar yağışına dönüşecek.

MÜJDE ! Alanın ve Satanın 10 bin TL parası cepte kalacak

Kentsel dönüşüm projeleri inşa eden ve projelerden ev alanlar için önemli bir düzenleme yürürlüğe girdi.

Karamürsel AL’den müthiş geri dönüş

Liseler arası genç erkekler basketbol müsabakalarına önceki gün oynanan maçlarla devam etti.

SON DAKİKA: Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa dönüşü uçakta Kaşıkçı cinayeti, Trump ile yaptığı görüşme, Halk Bankası ile Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Karamürsel'de sapık alarmı!

Karamürsel'de bir süredir evli bir hanımı takip eden 1 kişi son olarak takip ettiği kadının işten dönüşünü bekleyip evinin önünde taciz ettiği iddia edildi.

KEPÇE YANLIŞLIKLA BAŞKA EVLERİ YIKTI!

4 Temmuz Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde özel bir inşaat firmasına ait iş makinesi kentsel dönüşüm kapsamında 3 katlı bir binanın yıkımını gerçekleştirdiği sırada

Köpeğini Gezdiren Kardeşler Vuruldu 1 Ölü 1 Yaralı

İzmit'de gece saatlerinde köpek gezdirme meselesinde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Bayram tatilcileri dönüşe geçti

RAMAZAN Bayramı tatilinin son günü TEM'in İzmit kesiminde yoğunluk görülürken, ulaşım yavaşladı. Ramazan Bayramı tatili öncesi TEM'in Ankara yönündeki yoğunluk

Uyuşturucu İçin Suça Battılar

Uyuşturucu müptelası gençler, bu illete para yetiştirebilmek için zamanla suç makinesine dönüşüyor. 17 yaşındaki G.G. 6 günde 8 taksi gasp ederken, F. K. da bonzai alabilmek için dileniyor.

Kaytazdere Belediyesinden Örnek Davranış: Geri Dönüşüme Destek

Kaytazdere Belediyesinden örnek davranış.

Çıplak ayakla aldığı duş başına bela oldu

Bir adam spor salonunda çıplak ayakla duş alınca hayatının pişmanlığını yaşadı. Ayağında çıkanları ilk başta siğil zannetti ancak zamanla bütün ayağında yayılarak açık yaralara dönüştü

Karamürsel'de Kar sürprizi

Karamürsel'de Sabah erken saatlerde etkili olan sağanak yağmur ilçenin yüksek kesimlerinde kara dönüştü. Mart ayında lapa lapa yağan kar Karamürsellileri şaşırttı.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine etüt yasağı!

Kapatılan dershanelerin ardından son KHK ile etüt eğitim merkezleri de eğitim sisteminden çıkarıldı. Halen faaliyet gösteren 2 bin 6 etüt merkezine 1 Temmuz'a kadar dönüşüm hakkı tanındı.