Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel'in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel'in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Yerel seçimlere sadece 63 gün kala, geçtiğimiz yerel seçimlerde 1472 oy farkla seçimi kaybeden Ahmet Çalık, 2024 yerel seçimlerinde bir kez daha aday gösterildi. Adaylığı geçtiğimiz ay resmen açıklanan Çalık, bugün düzenlenen aday tanıtım programında partililere seslendi.

Programa Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı, Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Anıl Aksu, Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

"Tek Yürek Olacağız"

Programda konuşan Ahmet Çalık, geçtiğimiz yerel seçimlerden aldıkları sonuçların kendilerine tekrar mücadele etme gücü verdiğini belirtti. Karamürsel halkına destekleri için teşekkür eden Çalık, "Bugün çok daha güçlü, kararlı bir şekilde ileri taşımak için buradayız. Tüm örgütümüz, paydaşlarımız ile tek yürek olarak izleyeceğimiz stratejileri başaracağız. Bizi bir araya getiren Karamürsel'e olan sevgimiz ve bağlılığımızdır" dedi.

"Fanus İle Sahneye Çıktı"

Çalık, elinde fanus içinde olan balıkları örnek göstererek konuşmasına devam etti. "Bizim fanustaki balıklar gibi yaşamamızı istiyorlar. Bizim dar alanda yaşamaya tahammülümüz yok. Daha güzel bir Karamürsel için değişimci ve dönüştürücü olacağız. Amacımız her köşeden kalkınmış bir Karamürsel’dir. Kibirden uzak, herkesin rahatlıkla kapısını çalabileceği bir anlayış ile çalışacağız" şeklinde konuştu.

"Çılgın Projelere İhtiyaç Yok"

Ahmet Çalık, ilçenin ve halkın sorunlarının farkında olduklarını belirterek, "Çılgın projelere ihtiyacımız yok. İnsanımıza dokunacağız. Gençlerimize yönelik etkinliklere önem vereceğiz. Yaşlılarımıza kıymet vereceğiz. Onları salon dışındaki iskele meydanına mahkum etmeyeceğiz. İlçemizin kaynaklarını sürdürmek için çevre projeleri gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

"Demirel Örneği"

Rahmetle anılan Süleyman Demirel'in "Meseleyi mesele olarak görmezsen ortada mesele kalmaz" sözünü hatırlatan Çalık, "Karamürseli yönetenler böyle yapıyor. Bu anlayış imkanlarımızı imkansızlığa çeviriyor. Doğru olanı seçin, doğru olan biziz. Ben sizleri ve ilçemi çok seviyorum.

Her şeyin bir şeyi olacağı iddiasındayım. Kimlerinin arkadaşı, kimilerinin kardeşi kimilerinin abisi olacağım. Karamürsel beni ben Karamürsel’in iyi tanıyorum. Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin.

Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım. Tut elimi Karamürsel, şeffaflık gelsin. Tut elimi Karamürsel, doğruluk gelsin. Tut elimi Karamürsel, bahar gelsin. Düşün peşime, ben yolu biliyorum" şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Evren | 30 Ocak 2024 22:31

    Çölde balık avlamak misali

  • Kadir | 29 Ocak 2024 23:15

    Güle güle ismail baskan Süleyman bile kurtaramaz seni

  • Saffet | 28 Ocak 2024 09:58

    KARAMURSELDE DEĞİŞİM SART VE BU KEZ BUNU GERCEKLESTIRECEGIZ YETER ARTIK 17 YILDIR BELEDIYEYE GIRMEDIM ISMAIL YILDIRIM VARDIYE HALA BUNLARI MI SAVUNACAĞIZ DEGISIM SART ALLAHIN İZNİYLE BU OLACAK

BUNLARA DA BAKIN