Değişim Haberleri

Değişim Haberleri

Ahmet Çalık, Karamürsel'de tarih yazdı

Karamürsel'de uzun yıllardır süregelen siyasi dengelerde önemli bir değişim yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi, 47 yıl aradan sonra Ahmet Çalık ile belediye başkanlığını kazandı.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Hürriyetçi Eğitim Sen’de Görev Değişimi

Yaklaşık bir yıl kadar önce İlçe Temsilciliğini kuran Hürriyetçi Eğitim Sendikası’nda İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz ;  Karamürsel İlçe Temsilciliği görevine getirildi. Önceki İlçe Temsilcisi Serpil Acar Yıldırım ise Önder Kaymaz’dan boşalan İl Başkan Yardımcılığı görevine

Gölcük Donanma da tayin fırtınası esti

YAŞ kararlarının ardından Donanma Komutanlığı’nda önemli değişimler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığından 141 general ve amiralin görev yerleri değişti.

Milli Eğitim’de müdürler değişiyor mu?

Kocaeli genelinde 5 ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıklarında köklü değişim yaşanacağı dile getiriliyor.

Tahir Büyükakın Büyükşehir Belediyesinde değişim başladı

Tahir Büyükakın’ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra çok sınırlı sayıda değişim yaşanmış, bu nedenle gözler bürokrat atamalarına çevrilmişti.

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık 19 Ocak 2019 (Cumartesi) günü Karamürsel Belediye Kültür Merkezin'de düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına

Kocaeli Ak Parti'de büyük değişim!

Ak Parti genel merkez, Kocaeli’de büyük bir değişime imza attı. 13 belediye başkanından 12’si değişti.

Ak Parti il başkanı belediye başkanları için son noktayı koydu!

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve büyükşehir belediye başkanının değişimi ile başlayan yenilenmeye ilçe belediye başkanlarınında bütünü ile değiştirileceği

Kocaeli AK Parti belediye başkanları tamamen değişiyor mu?

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve Büyük şehir belediye başkanı ile başlayan değişim, ilçe belediye başkanları ile devam edeceği iddia edildi.

Karamürsel MHP'de görev değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Yeşim Seymen getirildi.

Karamürsel’de ilk defa tarafsız bir anket yapıldı ve yüzlerce kişi katıldı!

Karamürsel'de son zamanların en bomba anketi yapıldı.

Atme çadır kentine bombalı saldırı

Suriye'nin Türkiye sınırındaki Atme çadır kentinde, Özgür Suriye Ordusu'nun nöbet değişimi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda 20'den fazla kişi hayatını

Wİ-Fİ Gidiyor Yerine 100 Kat Daha Hızlı Li-Fi Geliyor

Teknoloji hız kesmeden gelişirkenhayatımıza giren tüm noktaları da değişime uğruyor. Yıllardır kablosuz bağlantıiçin kullandığımız Wi-Fi teknolojisi yerini kendinden 100 kat hızlı Li-Fi teknolojisinebırakacak gibi görünüyor. Peki Li-Fi teknolojisi nedir?

Kızılay Haftası, Karamürsel'de kutlandı

Kızılay Haftası, Karamürsel'de kutlandı Karamürsel'de Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde; Kızılay Karamürsel Şubesi, Kızılay Kocaeli Kan Merkezi ve İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa olarak bir program gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Kocaeli-İzmit Kan Alma Merkezi Koordinatörü Gülden Ünal, Kızılay’ın önemini ve kuruluş tarihinden bu yana yapılan çalışmalarına ve değişimine değindi. Kızılay Karamürsel Şubesi Gençlik Kolları Üyesi Büşra Lafçı yaptığı konuşmada Karamürsel’de nasıl faaliyet içersinde olduklarını ve yardımlarını anlattı. Ardından Kaymakamımız Ahmet Narinoğlu, Kızılay’ın anlam ve önlemine değinerek gençlere ‘Kızılay gelecekte de var olacak bir kurum yarının sahibi olacak gençlere gönüllü olmanızı görmek istiyoruz’ diye sözlerine devam ederek emeği geçenleri tebrik ederek, başarılar diledi. Program Karamürsel İmam Hatip lisesinin hazırlamış olduğu kısa tiyatro oyunuyla son buldu. Programın sonunda Kızılay Haftası nedeniyle Karamürsel’de düzenlenen Kızılay konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilirken daha sonra konuklara

Karamürsel Belediyesinden Kamuoyuna Açıklama

Son günlerde Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer Plajımız ile ilgili basında yer alan haberleri ibretle izlemekteyiz. 06.07.2015 tarihinde Mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer Plajımızda görülen renk değişimi yaşanmıştır. Bu renk değişimi Yerel Basına ve yerel basın aracılığı ile ulusal basına deniz kirliliği olarak yansıtılmıştır.

Soma Maden Faciasının 1.Yıldönümü

13 Mayıs 2014’te Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madencinin ölümüyle sonuçlan maden faciası hepimizi yasa boğmuştu. Bu facia, Türkiye tarihinde en çok can kaybına neden olan kaza olarak kayıtlara geçti. Soma Holding şirketlerinden Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen maden ocağında, patlamaya elektrikli ekipmanların sebep olduğundan şüphelenildi. Yangın vardiya değişimi sırasında meydana geldi ve 787 işçi patlama sırasında yer altında kaldı. Enerji bakanı Taner Yıldız 17 Mayıs 2014’te yaptığı açıklamada, maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiğini ve içeride kimsenin kalmadığını kamuoyuna duyurdu. Soma faciasının 1. yıldönümünde maden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Karamürsel'de Deniz Kıyıları Kızıl Olunca İnsanlar Korktu

Açıklama Yapan Kocaeli Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Şükrü İlikhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, denizdeki pas rengini andıran olayın ani sıcaklık değişimi nedeniyle planktonlardan kaynaklandığını belirtti. Bu değişim nedeniyle endişe edilecek bir durumun olmadığını kaydeden İlikhan, şunları kaydetti:

Bisiklet’in Yeri ve Önemi Konulu Konferans

Karamürsel’de 21. Yüzyılda Büyük Değişim İçin Bisiklet’in Yeri ve Önemi Konulu Konferans

AKP Karamürsel gençlerde başkan değişti

AKP Karamürsel gençlerde başkan değişti AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde bayrak değişimi yaşandı. Selçuk Tayfur, görevini Adem Özgüneş’e devretti.